Şimdi Ara

SUP ve Naru Fanları Yasta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Çare gurd yavv, Thaldrin nerede hocam yha, Achuu çöp" vs. vs. Rüya takım oldu yalan takım.
    İğrenç fan kitlesi yüzünden yenilmesine o kadar sevindim ki anlatamam.

• fan kitlesi başarıya endeksli. takımı desteklemiyorlar başarıyı destekliyorlar
  • Hayatımda gördüğüm finaller içinde kesinlikle sonuncu olacak leş jungler gördüm

Sadece final maçlarını izleyen biri olarak bunlar domine ediyorsa ligi (suppermassive icin konuşuyorum) bırakıp gidelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "knk supp yenilmez ya yenicek takım tr de yok":D:D:D
  • sup'un yenilmesi sorun değil de Türkiye'yi dpnin temsil edecek olması beni üzüyor
  • supun yenilmesi pek ilgilendirmiyor benide dp türkiyeyi nasıl temsil edecek
  • Wc ye kesinlikle hwa gitmeliydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Naru 1v1 de nasıl tilt olabildi acaba soloq mu sandı merak ediyorum. Ya bakın EUW, NA liglerinde neden böyle bir şey yok ? xPeke'nin FNC'den ayrıldıktan sonra kurduğu daha yeni o Origen ile splitte ilk karşılaşmalarını hatırlıyorum. Karşısında yerine aday gösterilen Febiven ve oynadıkları maçı hatırlıyorum. Evet yenildiler ama aradaki fark o kadar açık ki. Profesyonel olmak farklı bir olaymış demekki biz Türkler olarak profesyonel oyuncu nedir bunu unutmuşuz. Sadece eSport da değil başka spor alanlarında da var bu. Eleştirilecek çok yer var klasik biz yani. Helal olsun Caps denen elemana genç olabilir belki Naru daha yeteneklidir ama bugün kazanan "Profesyonel" olandı...

Umarım IWCI'ya Naru gitmez. Stomaged ile düzgün bi mid laner bulup göndersinler düzgünce bootcamp yapsınlar şu xerxe ve caps da düzgünce ders versin elemanlara da belki worldste bir şeyler görürüz...

DP'ye başarılar fanları da tebrik ediyorum açıkcası SUP'u tutuyordum fakat metayı analiz eden soğukkanlı oynayan DP oldu beni şaşırttılar fakat Elwind'in özellikle çok eksiği var engage olayında yabancılar bizi hiç zorlanmadan tek elle geçerler.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbest24 -- 14 Ağustos 2016; 1:41:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.