Şimdi Ara

Sup Class'sının amacını su oyunda kimse bilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Leona Tresh nunu vs vs Supun asıl görevi tamamıyla adc sini korumak ama Gel görki, Team fight başlatan treshler leonalar arkada tek başına yem olan adc sonra ben buraya giriym full combo yapyrm ama nie damage yok suport bütün görevi tüm skillerini carrysini korumak için harcamalıdır ki Hiç rastladıgmız bi durum değil birisi Suport dersi vermeli Diye düşünüyrm veya asıl amacının tamamıyla adc yi korumak oldugunu öğrenmeli Bunu gerçekten yapan kısım cok az tr de özellikle kaliteli suport oynuyan bulamassınız asıl sorun budur diye düşünyrm

• Support oynuyorum ekle : Xspect
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xspect

Support oynuyorum ekle : Xspect

Sup aramıoyrum hocam asıl demek istediğim Adc pickliyrm veya pickliyorsunuz team fight başlıyor zed rengar vs assasian şampiyonlar üzerinde seni bir kişi dahil korumuyor suportuna bakıyon orda adc ye otomatik atack yapıyor ne yapıyon sen diye sorarsan adc yi saf dışı bırakıyorm ona focuslanaym der yani millet öğrenmeli suportun adı üstünde destek adc koruması gerektiğini cok önemli bi class ve kimse önem vermiyor herkesin maini top mid vs vs daha kaliteli oynuyan görmedim suportta oyun taşır
  • leona, threshin teamfight başlatmasında ne var acaba? onların görevi o. carry koruma istiyorsan soraka, janna, lulu felan al... sen çok yanlış gelmişsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes Lulu oynasın o zaman
  • Leona gibi bir Support ADC'sini nasıl koruyabilir?Ne bi shieldi ne bi heali var ama hard cc ve buda Leona tflerde önde durmalı demektir
    Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alsgar -- 19 Temmuz 2013; 16:17:06 >
  • Tamam hadi Blitz ile Soraka ile koru da mesela Nunu ile ne yapabileceksin korumak için? Ancak snowball+W yapıp kite'lamasına yardımcı olabilirsin. O da Zed, Yi gibi champ'larda fazla işe yaramaz. Yani demek istediğim support'una göre muamele lütfen.

Not: Bir de bunun jungler versiyonu var. Adam tank ama gidip ADC'ye AA yapıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tanky support diyip gidiyorum. Maininin adc ve support olmadığı belli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leona ve threshle hem tf başlatıp hem adcyi nasıl koruyabilirim?Soraka Lulu Sona vb support al korumak istiyorsan
  • Karşıda şampiyonlara göre değişir bu

• Evt yha aynn. Kmse blmyr. Oynn en ezq tpyms gbi dvrnyrlr. Anlymyrm bazn yni.

• nunu support değil ki heal i yok
  • Karşı adc feedlediğinde kendi adcni mi koruyacaksın? Hmm oq.
  • Senin mantığına göre kaliteli adc de yok tr serverında çünkü pozisyon almayı bilmiyorlar, bu kadar basit değil yani ne kadar sup adc yi korumaya çalışmalı lafı doğru olsada o adc adam gibi pozisyon almayı bilmedikten sonra sen istediğin kadar sup olarak debelen bi işe yaramaz.

Şu oyunu oynarken birazda kendimizde suç arasak nasıl olur?
    TR serverında oyuncu zihniyeti:
    ADC oluruz SUP kötü deriz.
    SUP oluruz ADC kötü deriz.
    TOP oluruz JUNGLE gang gelmedi deriz.
    MID oluruz TOP yada BOT lane feedledi ondan kaybettik deriz.
    Hiç bir şey bulamadın diyelim bahane JUNGLE ımız noob deriz:)
    Ama hiç bir zaman "arkadaşlar kusura bakmayın ben bu oyun çok kötüydüm" diyemeyiz!

Bu dediklerim sanırm yaz yaz bitmez, birilerine kötü demeden önce birazda tarafsız olarak kendimize bakalım. Bu yazımı bile trolleyenler olacaktır ama napalım canları saolsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slnt -- 19 Temmuz 2013; 16:39:48 >

• Supportun görevi adcyi tamamen korumak değil.. Support takımındaki 4 kişiye de yardımcı olur. Adcyi ya jungler korur ya da solotop.. Karşı takımın ortasına hangisi atlıyorsa(jungler veya solotop) diğeri de kendi adcsini korur, en azından öyle olması gerekir. Support ise herkese yardım eder ccleriyle sadece adcye değil.
  • Alsgar A kullanıcısına yanıt
    Yeni kafanız hayırlı olsun güle güle kullanın.Leona ile ultini team fightta atıp bekleyeceksin adc nin yanında stunın ve exhaustun var.Bu mantıkla supp oynuyorsan oynamamanı öneririm.Ayrıca konu sahibine gelirsek çok yüzeysel düşünüyor.Benim adc kasamadıysa ben o adc yi korumaya ihtiyaç duymam duruma göre apc mi korururm yeri gelir team fightın içine girerim ama bunlar tamamen değişkenlik gösteren durumlar.Bu durumları öngörmek için biraz yetenek birazda tecrübe lazım.
  • ForumcuKolik kullanıcısına yanıt
    hocam sen yanlış düşünüyorsun,thresh leona vb .de kalkan mı var ? onlar tanky support olduğu için tf başlatır AMA adcnin iyi pozisyon alması gerekir.Senin istediğin için jungle tank olucak ki janna vb alıp adcni koruyacaksın.
  • laning kısmı geçtimi k.bakmada leona ve threshle adc nin yanında bekleyecek halimiz yok paşalır gibi başlatırım fightı he ondan sonra bizim adc mal gibi tf ortasında geziyosa ilk onu korumaya çalışırım tabiki
  • Supportun rolü konusunda haklısın fakat takımda evelynn jungle elise top gibi champlar varsa o support mutlaka leona yada thresh olmalı, adc nin de ultra dikkatli oynaması gerekir başka çare yok bu oyun böyle. Rol konusunda haklısın demiştim zaten eğer tanky jungle ve tanky top laner varsa tabiki lock-in janna, rush mikail.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xspect

hocam sen yanlış düşünüyorsun,thresh leona vb .de kalkan mı var ? onlar tanky support olduğu için tf başlatır AMA adcnin iyi pozisyon alması gerekir.Senin istediğin için jungle tank olucak ki janna vb alıp adcni koruyacaksın.

Thresh ve Leona'da kalkan yokmuş

Thresh'in fener ne qnq?

Leona'nın bastığı kalkan ne qnq?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.