Şimdi Ara

Sunumlarda Vb. İşlerde Kullanabileceğiniz Lazerli, Klavyeli, Touch Pad'li Cihaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Çin'den 40$ a bir tanıdığım almış, böyle ilginç şeylere ilginç paralar vermeyi sever :) Hiç kullanmadım arada can sıkıntısından lazerini açıp ev arkadaşıma tutuyorum. Belki sizin işinize yarayabilir.
    Fiyat olarak 50TL düşünüyorum, evde boş boş durmasındansa. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Usb adaptörünü bilgisayara takarak iletişim kuruyor. Şarjlıdır. Mini usb girişi üzerinden şarj edebilirsiniz. İlk aldığımda şarj etmiştim hala şarjı öyle duruyor. Arkadan aydınlatmalı klavyesi var.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S60Doctor -- 23 Aralık 2012; 22:57:18 >

• Klavyeyi win7 - xp yada 8 de normal klavye olarak kullanabiliyormuyuz...

Orijinalden alıntı: WOWOZANGE

Klavyeyi win7 - xp yada 8 de normal klavye olarak kullanabiliyormuyuz...

Normal klavye derken hocam evet her türlü kullanabiliyorsunuz. Usb den bağlayınca direk çalışıyor ufak bi sürücü yüklemesi ardından.

Orijinalden alıntı: S60Doctor

Çin'den 40$ a bir tanıdığım almış, böyle ilginç şeylere ilginç paralar vermeyi sever :) Hiç kullanmadım arada can sıkıntısından lazerini açıp ev arkadaşıma tutuyorum. Belki sizin işinize yarayabilir.
    Fiyat olarak 50TL düşünüyorum, evde boş boş durmasındansa. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. Usb adaptörünü bilgisayara takarak iletişim kuruyor. Şarjlıdır. Mini usb girişi üzerinden şarj edebilirsiniz. İlk aldığımda şarj etmiştim hala şarjı öyle duruyor. Arkadan aydınlatmalı klavyesi var.

"Değiştir" yerine yanlışlıkla "Alıntı" ya basmışım. Kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S60Doctor -- 23 Aralık 2012; 22:58:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.