Şimdi Ara

Uygun fiyatlı 2. El Ürünler- SATA/PATA/IDE To USB Kutusu, 512MB DDR2 Laptop, AIO Card Reader, HDMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar elimde bulunan bu ürünleri kullanmadığım için satmak istiyorum. Artık evde yer kalmadı, yer açılsın diye satış açıyorum. Hepsi sağlam durumdadır. Dileyen arkadaşlar için komisyonunu karşılaması karşılığında GET ilan açabilirim. Kargo ücreti alıcıya aittir. Fiyatları amazondaki sıfır satış fiyatlarını değerlendirerek ve bendeki ürünlerin 2. el olduğunu bilerek belirledim.

1. Transced 667MHZ 512MB DDR2 notebook ram

Uygun fiyatlı 2. El Ürünler- SATA/PATA/IDE To USB Kutusu, 512MB DDR2 Laptop, AIO Card Reader, HDMI

10TL

2. HDMI to Mini HDMI kablo. Elimdeki projeksiyon cihazı için aldım ama uyumsuz olduğunu sonradan öğrendim.
    10TL

3. HDMI to VGA kablo. Aynı şekilde projeksiyon için aldım ama bana lazım olan Mini HDMI to VGA. Elinde bu kablo olan biri varsa takasta düşünebilirim.

10TL

4. logitech k210 klavye. Bunu da diz üstü bilgisayarımın klavyesi kullanışsız olduğu için aldım. Sonradan o bilgisayarımı satınca kullanmadım. belki 5 defa anca kullanmışımdır.

10TL

5. 2.5" SATA/PATA/IDE To USB Kutusu. Kutunun ön ve arka kapakları yok. Büyük olduğu için sonradan everest hdd kutusu aldım. Şu an için boşta kullanmıyorum. Mini usb to usb kablosu yoktur sadece kutudur.

20TL

6. All in one kart okuyucu. üzerinde yazan tüm kartları okur. Bilgisayar için gerekli olan mini usb to usb kablosu yoktur.
    5TL

Olmaz ama, toplu alım söz konusu olursa indirim yapabilirim. İyi alışverişler. Dileyen arkadaşlar için haftaiçi İzmit'ten haftasonuda Beylikdüzü'nden elden teslim edebilirim. Ama ürünler İzmit'te olduğu için haftaiçinden iletişime geçerseniz (İstanbul'dan alacak arkadaşlar için) ürünü yanımda getiririm.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S60Doctor -- 14 Mart 2013; 19:52:27 >

• günceldir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel

• gunceldir

• güncellll
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK RAM HDD VE SCSI KART-KABLO
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.