Şimdi Ara

Sunumculukta gelinen iğrenç nokta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İçerik önemli elbette..gerisi faso fiso.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Barista bunu hazırlarken uğraşıyor bi de...

• Millet story çekemeyeceği şeyleri yemiyor çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi bana değişik geldi, daha önce hiçbir yer de görmedim ve 40 yıl düşünsem belki de aklıma bile gelmezdi amaaa farklılık derseniz cidden farklı bir sunum olmuş, ha bana göre de gerek yok böyle şeylere.

Ha şu da var o bu derseniz o zaman daha çokkkkk saçmalıklardan birini söyleyeyim, 3d yazıcılarla kahve üzerine resim çizme olayı tutuldu bizim burada 2 4 arası kafe hemen geçiş yapmış sisteme vee hoppp duyan sevgilisini, flörtünü getiriyor farklı bir ambiyans yaşasın diye. Firma da paraları cukkalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 23 Ağustos 2019; 3:30:21 >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Sizin orası neresi hocam ? :)

• O Bir Filolog kullanıcısına yanıt
    Yer Tekirdağ gitmedim ama sevgilileri olan arkadaşlarım didik didik böyle yerler arıyorlar kızlara hava atacaklar ya da onlara hoş sürpriz yapıp artı puan alsınlar diye, ha yer olarak merkez ilçeleri konusunda bilgim yok merkezde 4 tane açılmış olduğunu duydum ya da açılmıştı böyle bir sisteme 3d yazıcılara benzer bir sistem ile kahve üzerine ya da istenilen içecek üzerine istenilen resmi basma sistemi.

İnternette var böyle videolar hatta arkadaş yazılımcı dedim böyle bir şeye girsek Tekirdağ 'da yapılmış mıdır dedim anında cevabı verdi ağzıma 3 4 tanesi uygulamaya başlamış bile dedi yani anlayacağın bu işe ilk girenlerden olamadım bunu da kaçırmış oldum. :)
  • karşı masada da bad piggies falan var mı?

• Müşteri arap ve Suriyeliler olunca sunum normal.
    Fakir türk halkı zaten evinden çıkamıyor. O nedenle sunum yakışır bu ülkeye
  • Müşteriyi nasıl daha fazla yolarım demektir bu şekilde sunum, normal bir sunum olsa zaten o şekilde olmazdı
  • İnsanların artık gezdiği ve yedikleri şeyler önemli değil bunları sosyal medyada nasıl gösterişli bir şekilde sunacakları hava atıp ben geziyorum evet ben yiyorum gördüğünüz gibi demek için gösteriş önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-94B38574C

İçtikten sonra bardağı garsonlara fırlatıp hesabı mı istiyoruz
    Hiç güleceğim yoktu eyvallah

• sadelik her zaman daha güzel ve çekicidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-44D33867A

katılıyorum . abartmaya gerek yok her şeyi arap şeyhleri gibi
    Abartma yok ki. Günümüz Türkiye'sinde gayet normal bir durum. Çünkü son yıllardır planlı bir biçimde araplaştırılıyoruz. Çöl maymunlarının kültürü altında asimile oluyoruz.

Bunun da bir sonucu olarak kalitenin yerine gösteriş ve görgüsüzlük tercih ediliyor. Bu da onun ortaya çıkardığı bir küçük ayrıntı.
  • Bence güzel olmuş. Ayrıca, derdinizi seveyim.

• Mimarlık fakültesi 1. Gün. Hocaların hocası rahmetli Ahmet Eyüce'nin sözüdür. 4 yıllık üniversite hayatımda aklımda kalan tek cümledir.

-Arkadaşlar hayatta her zaman farklı olun, fark yaratın. Ancak farklı olacağım diye de kafanıza huni takıp gezmeyin.

Ortalık hunili kaynıyor günümüzde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 24 Ağustos 2019; 20:53:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.