Şimdi Ara

Sunucu tarafında yapılan değişikliğin korunması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba yaptığım rezervasyon programında her saat'e bir buton atadım ve o saate tıklandığında randevu alınıyor ve buton pasif hale geçip butonun textbox'ı Dolu yazısı ile değişiyor c# kodu ile sunucu tarafında.Yalnız bu yaptığım değişiklik çıkıp tekrar girdiğimde kayboluyor ve butonlar eski haline dönüyor.Yeni kullanıcılar için değişikliklerin iptal işlemi yapılana kadar korunması için ne yapmalıyım tam olarak.Veri tabanı olarak oracle kullanıyorum...



  • çıkıp tekrar girmek derken, hesaptan logout olup tekrar login olunca mı, tarayıcı penceresini kapatıp tekrar açınca mı, yoksa aynı pencerede başka bir sayfayı açtıktan sonra aynı sayfaya geri dönünce mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: revivo72

    çıkıp tekrar girmek derken, hesaptan logout olup tekrar login olunca mı, tarayıcı penceresini kapatıp tekrar açınca mı, yoksa aynı pencerede başka bir sayfayı açtıktan sonra aynı sayfaya geri dönünce mi?

    Debug işlemini durdurup tekrar yaptığımda herşey başa dönmekte.Program bittiğinde farklı kullanıcılar farklı hesaplarla giriş yaptığında butonlardaki değişiklikler korunsun ve rezervasyon yapılan saat'e tıklama işlemini yapamasın istiyorum...
  • ax kullanıcısına yanıt
    Belli ki veritabanına kayıt yapmıyor yeniden girişte eski haline geliyor. Breakpoint koyup izleyin problem nerede anlarsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpmirza

    Belli ki veritabanına kayıt yapmıyor yeniden girişte eski haline geliyor. Breakpoint koyup izleyin problem nerede anlarsınız.

    Veri tabanını kontol ediyorum kayıt yapıyor ama butonların durumu eski haline geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.