Şimdi Ara

Sunrise V2.5 RTL CFW soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonuma NomadCRY'in hazırlamış olduğu Sunrise V2.5 RTL CFW 4x3 normal menü CFW sini yükledim, Flash yapmadan önce hafıza kartına ve telefona format attım fakat Flashtan sonra ne telefona ne de hafıza kartına format atmadım, umarım sorun çıkmaz.

gelelim asıl sorulara

Numaralandırıyorum

1.)Şu ücretsiz navigasyon için ne yapacağım?

2.)Telefona başka tema yüklesem sorun çıkar mı, başka tema yükleyebilir miyim ?

3.)Telefon şuan V52, daha üst bir sürüm varsa güncelleme yapsam CFW değişir mi ?

4.)Flash yapmadan önce hafıza kartına ve telefona format atmıştım, CFW yi flashladıktan sonra tekrardan hard format atmadım sorun olur mu ?

5.)Telefona hard format atsam CFW silinir mi?

6.)Telefona format atmadan önce simdeki numaraların silinmemesi için SIM'i çıkardım CFW kurulumunu öyle yaptım fakat kurulum tamamlandıktan sonra isimleri rehberde göremiyorum ama birisi aradığında eski rehberimdeki isimler gözüküyor. isimleri tekrardan nasıl rehberimde görebilirim?

7.)Light control programı ilk açtığımda açıldı ekran ayarları yapıldı ve ekran soluklaştı. fakat sonra denediğimde programı açtıktan sonra ekran gidiyor tuş kilidi ile açmak istiyorum tuş kilidi açılıyor ekran geliyor ve hemen tekrar kapanıyor, telefonu kapatıp açmak zorunda kalıyorum. bende uygulamayı kaldırdım. Sorun neyden kaynaklanıyor ?

8.)Alarmı bir türlü bulamadım. üstteki saatten alarmı kurabiliyorum fakat alarm ayarlarını yapamıyorum. yani alarm sesi nasıl çalacağı, alarm sesi vs. ayarları gözükmüyor. nerden bulabilirim?

9.) Nokia'nın eski model telefonlarında olduğu gibi 5800'da da her mesajın sonuna imza ekleyebiliyor muyuz?

10.) Aşağıdaki ekrandaki Seçenekler yazan kısma Menü butonunu ekleme gibi bir şansımız var mı? varsa nasıl :)

Sunrise V2.5 RTL CFW soruları

• 1) Ayarlar-Tel ayarları -Konumlama -Konumlama Yöntemleri Buradan sacede tümleşik GPS seçili olsun.Yeni telefonlarda Konumlama uygulamaların içinde bulunuyor.
    Konumlama sunucusu kullan KAPALI olarak ayarlayın.
    2)İstedğin kadar tema,oyun,uygulama yükle. Hiçbirşey olmaz.
    3)Daha üst bir sürüm yok.
    4)Hocam sorun olmaz. Yok dersen format atmak istiyorum istediğin formatı atabilirsin.
    5)Cfwye hiç birşey olmaz.
    6)Rehbere gir. Seçeneklerden ayarlara gir- Rehber hafızasını sim hafızası olarak ayarla. İsimler görünür.
    7)Bu sorunu bilmiyorum.
    8)Hocam telefon garantide. Olsaydı cfwyi yükler bakardım.
    9)Bu konu hakkında fikrim yok.
    10) Galiba ekleyemiyoruz. Yinede Ayarlardan Ev ekranı teması ayarlarına bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk_17 -- 12 Nisan 2011; 21:37:44 >

@dreej12 bildiğin bir tema sitesi varmı?

cevaplanmayan soruları bekliyorumm
    http://forum.donanimhaber.com/m_46410264/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48218749

Kırık link olanları söyle yeniden upload edeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk_17 -- 12 Nisan 2011; 22:01:41 >
  • Ekran ayarlarından ekran kapanma süresini uzatabilirsin. Tel. şuan yanımda değil detaylı bilgi veremiyorum ayarları karıştırırsan bulabilirsin. Lightctrl programı açıksa ordan ayarlaman gerekecektir.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.