Şimdi Ara

Sunny ses sistemimdeki bass çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün Sunny SN3 SS11 model ses sistemime, sese duyarlı 1.5 metre led taktım bass için bugün yeni bir led takıyodum 2 metre boyunda,1-2 dakika sonra bassım garip sesler çıktı ve bir uğultu sesi gelmeye başladı ve hala devam ediyor,LÜTFEN YARDIM EDİN BANA ACİLL ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• Şu forumda bassa led takan bozuyor bende yapmıştım :) büyük ihtimal entegre yanmıştır gibi geliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibo926 İ kullanıcısına yanıt
    dınnnnnnnnııınnnnnn diye bir ses geliyorsa, ses çıkışı yanmıştır, geçmiş olsun.. 2m led türüne göre 1 ile 1.5A yük çeker,, sessistemi çıkışı sağdece hoparlörü çalıştırmak için tasarlanmıştır,,, ses çıkışına 3lü priz muamelesi neden yapılırki.. bende telefon şarjını takim bari,, bass vurdukça şarj olsun..
  • ne yapçam peki
    hastaneye görütecen,, lehim işleri ve elektronik malzeme değişimi elinizden gelmiyorsa go to the electronic service for hometheater.
  • tm saol
  • peki fiyatı ne kadar olur ortalamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon ses sisteminde ses sorunu.
    5 yıl önce açıldı
    Oto Ses Sistemi Ayarı Bass & Tiz
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Fiyat onermek dogru olmaz,, sessisteminin icindeki ses cikis unitesinin hangi parcadan olustugunu, resmini veya bass cikisa giden entegre kodunu bilmemiz gerekir. Sagdece ana malzememi bozuldu, yardimci malzemelere zarar verdimi>bilinmiyor..
    Gerisi şansiniza kalir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.