Şimdi Ara

Sunny Prime Tv Stick 4k* 2 gb ram*16 gb hafıza*(lisanslı) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
8
Favori
8.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Bu medya oynatıcıyı f/p olarak gördüğüm için almak istiyorum. Aslında Ethernet girişi olmayan bir cihaz almayı düşünmüyorum, ancak Ethernet girişli cihazlarla bunun arasında ciddi fiyat farları var. Bir ara Homatics Box Q cihazı almayı düşündüm ama o da Youtube' da yapılan tanıtımdan sonra fiyatı 3 ayda neredeyse 2 katına çıkmış. Şuan en ucuz 1400 TL. Sunny GG de Mastercard indirimiyle 765 TL geliyor. Yani Sunny daha mantıklı oluyor.

    Benim televizyonum eski bir Sony tv (KDL-46X4500) 4k değil. Sunny incelemelerini Youtube' dan baktığımda Sunny oynatıcıda HDP2.3 koruması olduğu ve bazı eski televizyonlarda siyah ekranla karşılaşılabileceği söyleniyor.

    Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var forumda , bu sıkıntıyı yaşayabilir miyim , yardımcı olabilir misiniz?


    Sağlıcakla

  • ring R kullanıcısına yanıt

    Fiyat kıyaslaması üzerinden bu cihazı edinme isteğiniz mantıklı.


    Web üzerinden satın alın. Eğer HDCP sorunu yaşarsanız, 15 gün içinde iade edersiniz.

  • Merhaba,


    Serkan bey, bilgi için teşekkür ederim. Sizin uydu,medya oyantıcı vb. konularda yaptığınız güzel katkıları yıllardan beridir izlerim. Bu vesile ile emeğinize sağlık demek istiyorum.

    Aslında daha kaliteli bir cihaz arıyorum, Ethernet girişi de olan ama fiyatlar ve yurtdışı alışverişlerin artık nerdeyse mümkün olmadığı bu günlerde bu isteğimi ertelemek zorunda kaldım. Şu an onboard anakartı olan küçük bir pc den işimi görüyorum. Benim için çok da sorun değil ama evdekiler , uyduyu kapatıp pc ye geçmeyi klavye kullanımını yapamıyorlar. Zaten bu pc de eskidi. Yerini dolduracak bir şey arıyorum daha pratik olacak. Şu Amazon'un medya ürünleri Türkiye' ye gelse onlardan edineceğim ama bir türlü Amazon getirmiyor. Aslına bakarsanız düzgün bir oynatıcı olarak ne alacağımı da şaşırdım.


    Sağlıcakla

  • Sunny'in cihazı işlemci modeli itibariyle, diğer cihazlara göre daha avantajlı bir cihazdır.


    Belirttiğiniz ethernet portu olmayışını göz ardı edersek... Şimdiki bu son çıkan stick tarzı android tv box'larda ethernet portu bulunmaması dezavantaj yaratmıyor gibi...


    Cihazdan internete girmek için, Play Store'dan Samsung browser yükleyin. Böylece, web sayfalarındaki yazıların büyüklüğünü Samsung browser ile zoom yaparak, tv'den okunabilirliğini ayarlama imkanına sahip olacaksınız.


    Cihazı pratik bir şekilde kullanabilmek için, ilaveten air mause özellikli gelişkin bir kumanda alırsanız, cihazı yönetmek biraz daha kolay olur.

  • Teşekkür ederim. Bu cihazlarda harici ses cihazı bluetooth üzerinden mi sağlanıyor. Bende 5+1 optik çıkışlı bir Logitech ses sistemi var var. Pc de bunu kullanabiliyordum ama bunda kullanamayacağım, sadece TV nin hoparlörüne kalacak iş.

  • Cihaza harici ses sistemi ilave edilmesi ile ilgili donanımsal özellikler hakkında bilgili değilim. Zira ilgilenmediğim bir alan.

  • Bu cihaz için usb otg tavsiye edermisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce sipariş verdim bu cihaz, Mi stick 4K alacakken 16gb hafıza oluşu ve fiyat avantajından seçimimi sunny’den kullandım. Umarım kafamdaki şu kalitesiz algısını yıkmış oluruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fensinn -- 20 Haziran 2022; 18:54:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ring R kullanıcısına yanıt

    Merhaba, ben de aynı sebepten stick yerine box a yöneldim. Biraz araştırdığımda bluetooth üzerinden 5.1 seslerin aktarılamadığını gördüm. optik, coax bağlantı gerekiyor. Bu sebeple mi box a yöneldim.

  • Sunny Prime tv stick kısa bir müddet kullandım ve kardesime hediye ettim. Simdi de Next 4K tv stick aldım. Sunny'e göre menüler daha hızlı ve uygulamalar çok hızlı açılıyor fakat depolama alanı 8 gb..
    Android 11 yüklü
    Next'i sadece netflix, disney plus, bein connect ve youtube için kullanacağım.
    Wifi/'si oldukça hızlı ve sorunsuz çalışıyor.
    1049 liraya almıştım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum ama bir sorunum var. Herhangi bir şey seyrederken ses ve görüntü kayıyor. Ses, görüntüden sonra geliyor. Cihazı yeniden başlatınca düzelse de bir iki saatlik kullanımdan sonra olay tekrarlıyor. Acayip kıl oldum. İade etmeyi düşünüyorum.

  • ring R kullanıcısına yanıt
    Sunny Prime Tv Stick 4k* 2 gb ram*16 gb hafıza*(lisanslı)

    bunu iki farklı 2+1 ses sisteminde kullanıyorum, aux girişine jackı takıp,micro sd kabloyla adaptörden güç veriyorsunuz 50-60 tl ye ses sistemi bluetooth özelliği kazanıyor

  • cihazı 2 haftadır çok yoğun olmamak kaydıyla kullanıyorum. daha önce mecool km2 idi galiba, lisans sorunu vardı, belink gt1 idi galiba, bir dönem bir program yükleyip lisanslı gibi gösteriyorduk, sonra o da iptal oldu, nvidia shield kullandım. diğerlerinden farklı olarak bunda menüde veya uygulamalarda zaman zaman takılmalar oluyor. 2-3 saniye kadar süre geçiyor kumanda tuşuna bastıktan sonra özellikle cihazı yeni açtığımda. wifi 5 ile hız testi yaptım, laptopda 2,4 ghz ile aynı hızı verdi. normalde 67 mbit olması gerekirken 2 si de 40 civarı çıkıyor. benim internette de problem olabilir kablolu deneyip yazarım. kullandığım zaten youtube, netflix, disney + ve ip tv. kodi vs. kurmadım. izlerken takılma, donma vs. hiç bir sorun yaşamadım 2 haftalık süreçte.

  • 1 aydan daha fazladır kullanıyorum. Bluetooth mouse aldım. Kumandası da fonksiyonel ben memnun kaldım. Herhangi bir sorun yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donnarumma kullanıcısına yanıt

    Hangi uygulamada alıyorsunuz ses kayma sorununu, bende bu cihazdan almayı düşünüyordum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seloo_79 kullanıcısına yanıt

    Başta youtube olmak üzere hepsinde yaşıyorum.

  • Merhaba


    Bende ürünü 2 haftadır kullanıyorum. Kumandayı tv ile ortak kullanıyorum. Ama tv yi kapattığım zaman cihaz açık kalıyor. Açık kalınca ısınıyor. Aşırı ısınmıyor ama ileride sıkıntı yaratabilir mi?

  • Dün trendyolda aldığım cihaz bugün geldi.evde mibox4k s var onla kıyaslarsam ondan bi tık yavaş ama şuanda fiyatını düşününce bence en mantıklı cihaz tv arkasından usbden güç verdim sorun olmadı tvnin arkasında görünmüyor donma kasma olmadı wifiden bağladım.Modem aynı odada olunca çekimde sorun yok.Almak isteyenlere zlenimlerimde yardımcı olurum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.