Aç(Alt+J) Muhammed: anasayfa da download bölümünde bunun olmaması büyük eksiklik öyle değil mi ? dvdvcd@servis.sunny.web.tr (E-posta adresi doğrulanmadı): Hayır değil Muhammed: mesela 10 sene öncesinin ekran kartı intel 740 vga nın sürücüsünü kaybetseniz intelin sitesinden bulabilirsiniz. tamam sunny intel kadar büyük değil ama bu cihaz yeni dvdvcd@servis.sunny.web.tr (E-posta adresi doğrulanmadı): MP3-MP4 Player yazılımlarını web sitemizde yayınlamıyoruz Bunu bir süre denediğimizde ç fazla kullanıcı yazılım yüklerken cihazlarını Brick ettiler ve yine bize başvurdular Muhammed: driver desteği olmalı.
anladımda yayınlamamanız büyük eksiklik. benim gibi çok kişi forumlarda dolaşıyor.
büyük ihtimal onlarada ben göndercem Brick ne demek dvdvcd@servis.sunny.web.tr (E-posta adresi doğrulanmadı): Bu durumun kullanıcı hatası olduğunu ve Garanti Dışı işlem göreceğini söylediğimizde de sorunlar oldu Biz de Web sitemizde yazılım paylaşmama ve yazılımsal işlemlerin Yetkili ve Merkez Servislerde yapılması kararını aldık... Muhammed: brick ne demek dvdvcd@servis.sunny.web.tr (E-posta adresi doğrulanmadı): Driver, software ya da Extra programlara ihtiyaç duyanlar zaten bize ulaştıklarında yardımcı oluyoruz Muhammed: pardon ama brick ne demek dvdvcd@servis.sunny.web.tr (E-posta adresi doğrulanmadı): Yazılım yüklemesi esnasında yanlış bir işlem yapılarak cihazın çalışmaz hale gelmesidir. Yardımcı olabileceğim başka bir konu var mı? Muhammed: gönderdiğiniz avi converter la brick olma ihtimali var mı ? dvdvcd@servis.sunny.web.tr (E-posta adresi doğrulanmadı): Hayır Bu PC'nize kuracağınız bir programdır Muhammed: anladım
dvdvcd@servis.sunny.web.tr (E-posta adresi doğrulanmadı) tarafından gönderilen D:\Belgelerim\Alınan Dosyalarım\AVIConverter_320X240_20FPS_EN_V3.0.exe dosyasını başarıyla aldınız.
Muhammed: o zaman işte sadece kullanıcı bazındaki programları sitenizde bulundurmanız bence iyi olur ... neyse size akıl vermiş olmuyum
ben 4-5 gündür
xilisfot video converter imtoo total vc hepsini denedim olmadı da çok uğraştırır yani. Tekrar dan sağolun dvdvcd@servis.sunny.web.tr (E-posta adresi doğrulanmadı): Orijinal Converter harici hiçbir programın çevirdiği videolar oynatılamaz... Rica ederim, iyi günler... Muhammed: cihaz alınalı 6-7 ay olmuş. buna versiyon yükseltilmesi yapsak iyi olur mu ? sonra brick olmasın. ben kullanıcı bazında profesyonelim. dvdvcd@servis.sunny.web.tr (E-posta adresi doğrulanmadı): Malesef kullanıcı olarak yazılımsal işlemler yapamazsınız Cihazı yetkili Servislerimizden birine ya da İstanbul'da iseniz Merkez Servis'imize getirebilirsiniz Muhammed: peki teşekkürler.
Ama kurum olarak tekrar bir karar almanızı teşvik ediyorum Şu anda gönderdiğiniz proyu ben dağıtacam bu şekilde mağdur olan çok kişi var video izleyemiyorlar. Ve bu sorunu mesela Piranha markalı bir cihazda yaşamazlar.
Size de tavsiye ederim iyi günler dvdvcd@servis.sunny.web.tr (E-posta adresi doğrulanmadı): Tavsiyeleriniz için teşekkürler... Programı dağıtmanızda herhangi bir sakınca bulunmuyor zaten Kullanıcılarla paylaşmadıklarımız sadece cihazların ROM dosyalarıdır... İhtiyacı olanlara dağıtmanız halinde memnun oluruz Muhammed: Teşekkürler ben bunun dosya paylaşım siteleri ile yapacağım ve çok amatörce olacak. Sonuçta çoğu kişide güvenmeyebilir. Ama siz bunu orjinal FTP sitenize koyduğunuzda iş biter. Bunu şu ana kadar gördüğüm bütün firmalar böyle yapıyor. Neyse size iyi günler.... dvdvcd@servis.sunny.web.tr (E-posta adresi doğrulanmadı): Bu programlara ihtiyaç duyanlar resmi Web sitemizden bize ulaşıp (sizin E-mail yoluyla ulaştığınız gibi) direkt olarak bizden güvenilir olarak talep ve temin edebiliyorlar... Muhammed: peki iyi günler dvdvcd@servis.sunny.web.tr (E-posta adresi doğrulanmadı): Gerek şikayet, gerekse diğer sitelerden kullanıcıların yazılımsal anlamda mağdur olduğuna dair bu şekilde bir bilgi bize ulaşmadı Yardımcı olabileceğim başka bir şey var mı? Muhammed: Hayır Teşekkür dvdvcd@servis.sunny.web.tr (E-posta adresi doğrulanmadı): Biz teşekkür ederiz... Muhammed: bir sorum daha olacaktı... avi converter 3.0 programı Sunny tarafından mı yazıldı. dvdvcd@servis.sunny.web.tr (E-posta adresi doğrulanmadı): Hayır Yurtdışından temin ediliyor Muhammed: cihazda TR karakter kullanılamıyor pardon programda bunu da forumlardan öğrendim mesela D:\example.avi olmalı D:\Videolarım\example.avi olmuyor çünkü " ı " harfi TR değil dvdvcd@servis.sunny.web.tr (E-posta adresi doğrulanmadı): Evet, Türkçe karakterleri hiçbir dosya isminde kullanmamalısınız. Ve mümkün mertebe klasör içinde değil kök dizinde olmalıdır. Muhammed: onu mecburen yapcaz artık. ve de program çok yavaş. 7 sn lik örnek bir video çeviriyom hala %1 de
artık çıkan dosyanın özelliklerine bakıp aynısını
Xilisoft Video Converter Ultimate ile deneyceğim. dvdvcd@servis.sunny.web.tr (E-posta adresi doğrulanmadı): PC'nizin donanımsal özelliklerinden kaynaklanıyor. Çıkan dosya .avi uzantılı 240x320 pixel boyutunda olacaktır. Muhammed: kesinlikle hayır aynı PC gayet normal bu PC video üzerine herşey yapıyorum intel Core i7 8 gb ddr3 ramü dvdvcd@servis.sunny.web.tr (E-posta adresi doğrulanmadı): Ama aynı özellikler ve ayarlarla yapsanız dahi başka herhangi bir program ile çevirdiğiniz dosyalar oynatılamaz Muhammed: ati radeon 5850 bu sistemle aynı anda 7 tane yüksek oyunu açabiliyorum. Fakat avi converter 3.0 ilkel bir pro Tamam o zaman bundan sonra Sunny MP4 almayalım. çünkü video izlemek sıkıntılşı dvdvcd@servis.sunny.web.tr (E-posta adresi doğrulanmadı): Birşeyleri yanlış yapıyorsunuz o zaman Donanımınız bu kadar yüksekse başladığı anda bitmesi gerekiyor 7 sn. lik bir videonun Muhammed: evet mp4 alırken yanlış marka seçtim dvdvcd@servis.sunny.web.tr (E-posta adresi doğrulanmadı): 3 yıldır piyasada olan bir cihazın Programının ilkel olduğu konusunda aldığımız ilk tepki Ayrıca ilkel olmasına rağmen Diğer bütün profesyonel Video Converter programlarının yapamadığı bir işlemi yapabiliyor Muhammed: Xilisoft , imtoo , total vc bunlarda yabancı ama TR karakteri bırak çinceyi bile desteklerler.
Bu ilkel programın diğerlerinden farkı popüler olmaması
Bir zahmet bu tip markaları tercih etmeyin. Ha paranız mı yok? 2. el kaliteli marka temin edin veya hiç etmeyin.
1. Müşteri temsilcisi greçekten sabırlı biriymiş (ki zaten öyle olması gerekiyor)
2. 15MB'lık program web sitelerinin trafiğini gerçekten olması gerekenden fazla arttırabilir ve internet siteleri için ayırdıkları bütçeleri daha yüksek trafiğe izin verebilen bir siteye yetmeyebilir.
3. Siz de haklısınız, siteye yüklenmeli, veya en azından programın bulunduğu bir siteye link verilmeli (download.com vs gibi...)
elektronik ürünlerde mümkün oldugunca yerli malı tercih etmemeye çalısıorum. müşteri hizmetleri gerçekten rezalet türk firmalarının cogunun
Sunny den en küçük birşey almam.
@bal974
m.t. sabırlı olmak zorunda işi o fakat doğru diyorsun demedi bir türlü konuşma ondan uzadı. düşün ya dosya transferini msn ile yaptık yuh. adam dedim bari rapid e verin oradan alayım olmaz dedi. gene yuh napiim ben
@celades
olsun be gene de yerli malı kullan ben kırma
@sniper_town
o zaman piranha dan o da türk malı herhal. paramız içeride kalsın