Şimdi Ara

sunny at-16000 mozaiklenme zorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-5 ay önce aldığım sunny at-16000 model uydu alıcım var.

ara ara bazı kanalarda görüntü mozaiklenmesi oluşuyor. özelllikle hd kanallarda daha fazla görülmektedir.

bazılarında hiç görülmezken bazı kanallarda çok yoğun bazılarında çok fazla, ilginç olan grip virüsü gibi yayılıyor.

her gün başka bir kanalda görünmeye başlıyor.

usb üzerinden firmadan aldığım güncellemeyi yapmama rağmen sorun devam ediyor.

internette biraz araştırdım. d smart ve tele dünya kullanıcılarında çok rastlanan bir şikayet

çözümü için nasıl bir yöntem izlemem gerekli

• Kesin çözüm olmamakla birlikte, sunny 9085 cihazımdaki moziklenme sorununu lnb değişimi ile çözmüştüm.Kullandığım LNB 10 yıllık ve eskidiği söylendi.değişince düzeldi.Belki sizinkide bu şekilde bir probleme sebep olmuş olabilir.

Bu arada cihazdan memnun musunuz? BISS şifreleri girmek için bir menüsü var mı? veya bazen BISS yayın yapan kanalları (ntvspor trt3spor gibi) çözüyor mu? Media oynattıcı özelliğinden bahsedebilir misiniz? tatmin edici mi?
  • Sanırım sorunum recevierın hdmi girişinden kaynaklanıyor mozaiklenme olan kannallarda kablo girişimi oynatıca duzelme gordum
    Medya oynatıcıyı hiç denemedim tv nin kendi özellikleri yeterli geldi şu ana kadar
    Açıkcası biss şifresi ile ilgili herhangi bir denemem olmadı ancak nasıl yapıldığını tarif ederseniz denerim sizin için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam maalesef o modelde key girme nasıl yapılır bilmiyorum.Ama bendeki sunny'de o menüye Sarı>>Exıt>>Kırmızı>>Menü ile ulaşılıyor, ama bazı sunny modellerinde de Sarı+Mavi+Yeşil+Menu kombinasyonu ile ulaşılıyor.Deneyeblirseniz çok sevinirim.

Bu arada anakarta bağlı bir soket üzerindeki bazı temassızlıklar cihazı kısa devre ettirerek bozulmaya yol açabiliyor.Tavsiyem en kısa sürede servisine göstermeniz yönünde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUNNY MİNİ UYDU ALICI AT-16100
    10 yıl önce açıldı
    Sunny AT-14600 ve 14700
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.