Şimdi Ara

Sunny AT-14600 ve 14700 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
20
Favori
83.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, bende sunny at 14700 aldım fakat söyle bir sorunum var, akşam yatıp sabah kalktığımda uyduyu açtığımda kanal değişirken bir anda takılıyor kanal değişmiyor tepki vermiyor görüntü yok fişini takıp çıkarmadan düzelmiyor bu sık sık oluyor bozukmudur cihaz değiştirmelimiyim Gold'dan aldım.
  • FaYLoNg kullanıcısına yanıt
    Zaman kaybetmemini tavsiye ederim, müşteri hizmetlerini ara iade değişim iste sorun çıkarmayacaklardır, Yurtiçi kargo da ödemizsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaYLoNg

Merhabalar, bende sunny at 14700 aldım fakat söyle bir sorunum var, akşam yatıp sabah kalktığımda uyduyu açtığımda kanal değişirken bir anda takılıyor kanal değişmiyor tepki vermiyor görüntü yok fişini takıp çıkarmadan düzelmiyor bu sık sık oluyor bozukmudur cihaz değiştirmelimiyim Gold'dan aldım.

aynısı bendede oldu fişini çektim taktım daha da boyle bi sorun olmadı...
  • sorun yazılım ile ilgiliymiş yeni yazılım yükledim düzeldi sorun kalmadı arkadaşlar
  • Merhabalar bende geçen hafta Sunny AT 14700 aldım ve şu an kullanıyorum. Genel olarak cihaz aslında iyi sayılır görüntü kalitesi ve kanal geçiş hızı fena değil. Bu forumdaki yazışmaları takip ediyorum ve cihazla ilgili tecrübe edilmiş çok faydalı bilgiler edindim. USB belleğe kayıt özelliği benim için çok önemli ve benim bu cihazda yaşadığım en öenmli sorunda USB beleğe kayıt sorunu. 4 gb'lik flaşa kaydı başlatıyorum ama 20 dakikadan daha uzun kayıt etmedi vede kaydı bitirdiği anda cihazı görmüyor. Sanırım cihaza ulaşım kesiliyor ve kayıtta bu esnada sonlanıyor tabiki. Bu sorunu 1 terabaytlık WD harddiste yapmadı. Harddiske kesintisiz kayıt yapıyor ama USB flash bellege tam doldurasıya kadar kayıt yapmıyor. Yaşadığım şehirdeki yetkili servise sordum cihazı getirin yazılım atalım dediler. Ne yapsam bilemiyorum. Ayrıca cihaza USB bellek takılı iken kanal geçişlerinde takılmalar oluyor bu zaten forumda belirtilmiş ve bu sorunda benim yaşadığım sorunla alakalı galiba. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum. Cihazı tekzen'in internet sitesinde 99 TL'ye aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinyal79

Merhabalar bende geçen hafta Sunny AT 14700 aldım ve şu an kullanıyorum. Genel olarak cihaz aslında iyi sayılır görüntü kalitesi ve kanal geçiş hızı fena değil. Bu forumdaki yazışmaları takip ediyorum ve cihazla ilgili tecrübe edilmiş çok faydalı bilgiler edindim. USB belleğe kayıt özelliği benim için çok önemli ve benim bu cihazda yaşadığım en öenmli sorunda USB beleğe kayıt sorunu. 4 gb'lik flaşa kaydı başlatıyorum ama 20 dakikadan daha uzun kayıt etmedi vede kaydı bitirdiği anda cihazı görmüyor. Sanırım cihaza ulaşım kesiliyor ve kayıtta bu esnada sonlanıyor tabiki. Bu sorunu 1 terabaytlık WD harddiste yapmadı. Harddiske kesintisiz kayıt yapıyor ama USB flash bellege tam doldurasıya kadar kayıt yapmıyor. Yaşadığım şehirdeki yetkili servise sordum cihazı getirin yazılım atalım dediler. Ne yapsam bilemiyorum. Ayrıca cihaza USB bellek takılı iken kanal geçişlerinde takılmalar oluyor bu zaten forumda belirtilmiş ve bu sorunda benim yaşadığım sorunla alakalı galiba. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum. Cihazı tekzen'in internet sitesinde 99 TL'ye aldım.

Eğer hd kayıt yapıyorsanız, yer yetmemiştir. Ben harddiske kayıt yaptım bir kaç kez, sorun çıkarmadı. Ama boyutlarla ilgili şöyle örnek vereyim. Yaptığım 2 kayıt:
    Doctor Who 50. özel bölümü (Cnbc-e SD) : Süre 1 saat 29 dakika - 2.68 gb
    Karadayı (Atv HD) : Süresine bakmadım ama boyutu 12 gb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santana1905 -- 26 Kasım 2013; 19:37:07 >

• Santana1905 S kullanıcısına yanıt
    Bende harddiske kayıt yaptığımda sorun çıkarmıyor zaten. Flash belleğe kayıt yaparken problem çıkıyor. Yer sorunu ile alakası yok çünkü kayıt ettiği dosya boyutu genelde 1 gb'nin altında ve kayıtı durdurduğu bir yana USB bellek takılı olduğu halde takılı değilmiş gibi davranıyor ve kitleniyor. Cihazı servise götürdüm, aynı problemi ordada yaptı. Servis yetkilisi konuyu istanbula yazdığını söyledi. 1 haftadır cihaz serviste bende bekliyorum bakalım, eğer bir çözüm bulunursa sizlerle burda paylaşırım.
  • Bu modelde kör arama var mı?
  • 1. Birinci önceliğim SD ve HD görüntüsü iyi olmalı.
    2. D-smart modül takılabilmeli.
    3. Biss şifre girilebilmeli.
    Hangi SUNNY'i önerirsiniz?

"Olsa iyi olur." dediğim özellikler:
    4. Kart paylaşımı özelliği. (Hotbird'teki HD kanalları izleyebilmek için.)
    5. Wireless adaptör desteği, (Uydu cihazına internet kablosu çekme imkanım yok.)
  • Arkadaşlar, 14700 için en güncel yazılım hangisidir? Nereden indirebilirim.

Mevcut yazılım 8 Mart 2013 yazılımı Bu en günceli midir?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 9 Aralık 2013; 21:52:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaYLoNg

sorun yazılım ile ilgiliymiş yeni yazılım yükledim düzeldi sorun kalmadı arkadaşlar

Bendede aynı sorun oluyor hocam nasıl hallettin acaba nerden yükledin yazlımı ?
  • İlk mesajlarda 80 Liraya HD uydu alıcı yazılıydı hiçbiry erde yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki ay önceydi o 79 lira hizlial ğold da sanalreyonda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seeder

İlk mesajlarda 80 Liraya HD uydu alıcı yazılıydı hiçbiry erde yok.

Sunny'nin 14700 HD modeli Hepsiburada'da şu an 89 TL'ye satılmakta.

http://www.hepsiburada.com/liste/sunny-at-14700-usbmedia-player-pvr-full-hd-uydu-alici/productDetails.aspx?productId=evsunnyat14700&categoryId=155057

• Arkadaşlar, kanal aramada çıkan kanalları kaydettiğim halde bazen kanal listesinde gözükmüyor. Mesela Sokak TV diye bir kanal çıkmış, kanal aramada çıktı fakat kaydedip çıktıktan sonra baktığımda kanal listesinde göremedim. Bir çözümü var mıdır, bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbap

Arkadaşlar, kanal aramada çıkan kanalları kaydettiğim halde bazen kanal listesinde gözükmüyor. Mesela Sokak TV diye bir kanal çıkmış, kanal aramada çıktı fakat kaydedip çıktıktan sonra baktığımda kanal listesinde göremedim. Bir çözümü var mıdır, bilen var mı?

Sokak Tv kanal listenizde Tv 58 yada Umut Tv adıyla kayıtlı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksel42

quote:

Arkadaşlar, kanal aramada çıkan kanalları kaydettiğim halde bazen kanal listesinde gözükmüyor. Mesela Sokak TV diye bir kanal çıkmış, kanal aramada çıktı fakat kaydedip çıktıktan sonra baktığımda kanal listesinde göremedim. Bir çözümü var mıdır, bilen var mı?

Sokak Tv kanal listenizde Tv 58 yada Umut Tv adıyla kayıtlı olabilir.

eyvallah hocam, tv 58 imiş. sağ olun..
  • quote:

eyvallah hocam, tv 58 imiş. sağ olun..

Rica ederim. İyi seyirler.
  • SUNNY AT-14700 olan model de media player özelliği var diyor mkv dosyalarını oynatıyor mu? birde scart girişi var mı?
  • arkadaşlar at-14700 modelini bugün aldım yalnız bir problemim var kanal d yi bulamıyorum fabrika ayarlarına döndürdüm uydudan tekrar arama yaptım bulamadı bu uydu alıcıda kanal ekleme olayı yokmu saatlerdir kurcalıyorum ama kanal eklemeyi bulamadım yardımcı olabilirmisiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.