Şimdi Ara

Sunny AT 14020 FTH PVR Adım , İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürünü dün aldım, çok iyi gerçekten, görüntü kaydı süper, birebir aynısının görüntü+ses kaydediyor, fakat kendi hafızası yok. usb belleğe yada diske bağlayabiliyorsunuz. ekrandan jpeg resim çekiyor. mp3 çalıyor. dilediğiniz tarih ve saatte görüntü kayıt yapabiliyor, 10 tane kanalın ekran görüntüsünü tek ekranda görebiliyorsunuz. Uydudan yazılım güncelleme var, tek bir tuşa basarak güncel yazılım olup olmadığına bakabiliyorsunuz. ajanda sayesinde girilen tarihte size uyarı çıkıyor.

türksat kanalları frekansları uydudan çok basit bi şekilde ayar girmeden yükleyebiliyorsunuz. Kumanda çok güzel, kullanışlı ve tasarımı güzel. cihazın HDMI çıkışı da var.

ürün çok iyi ve fiyatıda iyi. teknosa ve bimeks de 200 tl idi ben ankara konya sokaktan büyük bi mağazadan yine garantili olarak 160 TL ye aldım. taksit de yapabiliyorlardı.

Ürün alacaklara duyrulur.

Not: Mağaza da HD uyumlu cihazla HD kanal 42 inç samsung ekranda gösteriliyordu eleman 2-3 HD kanal gösterdi inanın HD yayının SD yayınla nerdeyse hiçbir farkı yoktu, yani HD yayın laf sadece. Hd uyumlu cihaz alırsanız pişman olursunuz.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan IRMAK -- 20 Mayıs 2009; 10:32:21 >

• Hayırlı oılsun , saglıcakla kullanın iyi fiat 160 lira, bu konya sokaktaki büyük magazanın internette sitesi yok mu ? adını duymaya başladık konya sokaklı magazanın
  • Aslında HD yayınla SD yayın arasında çok çok çok fark var. Fakat bunu bence tam anlamıyla hissedebilmek için çeşitli şartların oluşması gerekiyor.

1. Kanal HD yayın yapmalı
    2. FULL HD Panasonic 600HZ Sub-Field Drive li bi TV
    3. Gene güzel bir HD Reciever
    4. HDMI bağlantısı

Bunların hepsi bir araya gelmedikçe evet dediğiniz gibi SD ile HD nin çok ta farkı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yetkin

Hayırlı oılsun , saglıcakla kullanın iyi fiat 160 lira, bu konya sokaktaki büyük magazanın internette sitesi yok mu ? adını duymaya başladık konya sokaklı magazanın

konya sokakda yukarıda en sonda sağdaki dükkan adını hatırlayamadım.
  • Sunny AT-14020 uydu alıcısını bimexten indirimdeyken122 tl ye aldım...sony 82 ekran hd ready tv de çok güzel sonuç verdi .. renkler çok canlı ve kaliteli hd gibi güzel görüntü kalitesi sunuyor..aynı tv ye ffarklı uydu alıcıları da bağladım fakat bunun görüntü kalitesi gerçekten fark ediliyor.süper bir şekilde izlediğini kayıt ediyor ...radyo yayınını da kaydedebiliyorsunuz..tek eksiği şifre çözme özelliği olmaması..60 liralık hiremco da bile şifre çözücü var ama bu cihazda olmaması maç izleme konusunda bazen sıkıntı yaşatıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUNNY MİNİ UYDU ALICI AT-16100
    10 yıl önce açıldı
    SUNNY AT-16100 4A AYARLARI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.