Şimdi Ara

SUNNY 14100 - 14200 - 14300 HD ( STi 7111 işlemcili ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
37.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Diego Armando Maradona

quote:

Orijinalden alıntı: acephalous

quote:

Orijinalden alıntı: muty66

DOSTUM NE ZAMAN ALDIN O FIYATA SIMDI EN UYGUNU 150 TL.

Vatan, %30 indirim yaptığı hafta sonu nakit 132 liraya aldım.
    Bir arkadaşım, %25 indirim günü nakit 140 liraya almış

Hocam SUNNY AT-14500 FULL HD cihazın çıkışları hakkında bilgi verebilir misin? HDMI çıkıştan başka, örneğin SCART çıkışı var mı?

14500 uydu alıcıda usb, optik ses çıkışı, hdmi çıkışı var. Scart yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Diego Armando Maradona

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muty66

DOSTUM NE ZAMAN ALDIN O FIYATA SIMDI EN UYGUNU 150 TL.

Vatan, %30 indirim yaptığı hafta sonu nakit 132 liraya aldım.
    Bir arkadaşım, %25 indirim günü nakit 140 liraya almış

Hocam SUNNY AT-14500 FULL HD cihazın çıkışları hakkında bilgi verebilir misin? HDMI çıkıştan başka, örneğin SCART çıkışı var mı?

14500 uydu alıcıda usb, optik ses çıkışı, hdmi çıkışı var. Scart yok.

Teşekkürler.

• arkadaşlar merhaba. Bende bugün 14400 modelini sipariş verdim Şuan kargoya yarın elimde olur. Çok araştırdım next minix alacaktım ama işlemci bakımına sunnyin işlemcisi daha iyiymiş özellikle kanal geçişlerinde ve sd yayınlada. Şimdi benim merak ettiğim ve araştırma yapmama rağmen öğrenemediğim Tek birşey kaldı oda bu 14400 modelinin diğer 14100 14200 ve 14300 modelleriyle aradaki farkı. Acaba bu modeller arasında hangisi daha iyi bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum. Teşekkürler Iyi forumlar:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy0067

arkadaşlar merhaba. Bende bugün 14400 modelini sipariş verdim Şuan kargoya yarın elimde olur. Çok araştırdım next minix alacaktım ama işlemci bakımına sunnyin işlemcisi daha iyiymiş özellikle kanal geçişlerinde ve sd yayınlada. Şimdi benim merak ettiğim ve araştırma yapmama rağmen öğrenemediğim Tek birşey kaldı oda bu 14400 modelinin diğer 14100 14200 ve 14300 modelleriyle aradaki farkı. Acaba bu modeller arasında hangisi daha iyi bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum. Teşekkürler Iyi forumlar:)

En önemli farkı işlemcileri 14100, 14200 STi işlemcili
    14150, 14400, 14500 ise Mstar işlemcili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga64

quote:

arkadaşlar merhaba. Bende bugün 14400 modelini sipariş verdim Şuan kargoya yarın elimde olur. Çok araştırdım next minix alacaktım ama işlemci bakımına sunnyin işlemcisi daha iyiymiş özellikle kanal geçişlerinde ve sd yayınlada. Şimdi benim merak ettiğim ve araştırma yapmama rağmen öğrenemediğim Tek birşey kaldı oda bu 14400 modelinin diğer 14100 14200 ve 14300 modelleriyle aradaki farkı. Acaba bu modeller arasında hangisi daha iyi bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum. Teşekkürler Iyi forumlar:)

En önemli farkı işlemcileri 14100, 14200 STi işlemcili
    14150, 14400, 14500 ise Mstar işlemcili.

peki performans açısından hangisi daha iyi yada ali işlemciyle hangisi daha iyi diye sorsam daha mantıklı olur çünkü sti işlemci daha iyi diye biliyorum. Bu arada cevap için teşekkürler

• quote:

peki performans açısından hangisi daha iyi yada ali işlemciyle hangisi daha iyi diye sorsam daha mantıklı olur çünkü sti işlemci daha iyi diye biliyorum. Bu arada cevap için teşekkürler

Rica ederim. Mstar'ın performansı STi kadar iyi değil ama ALi kadarda kötü değil. Sizin sipariş vermiş
    olduğunuz cihazdaki en önemli olayı bu sayfada belirttim. (Mobil yada tablet sürüm ile giriş yapıyorsanız
    bir önceki sayfada çıkıyor.) Trt Hd'deki çift dil seçeneği olan programlarda Türkçe dil seçeneği otomatik
    olarak değilde her seferinde uzaktan kumandadan audio-ses tuşuna basılarak Türkçe'nin seçilmesi
    gerekiyor. Bu bahsettiğim olay Bim'in sattığı Mstar işlemcili Sunny üretimi Lifemaxx marka cihazdada var.

• 2 yıldır Hiremco X3 kullanıyorum, arkadaşımda da Hiremco Turbo HD var. Görüntü kaliteleri son derece harika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga64

quote:

Rica ederim. Mstar'ın performansı STi kadar iyi değil ama ALi kadarda kötü değil. Sizin sipariş vermiş
    olduğunuz cihazdaki en önemli olayı bu sayfada belirttim. (Mobil yada tablet sürüm ile giriş yapıyorsanız
    bir önceki sayfada çıkıyor.) Trt Hd'deki çift dil seçeneği olan programlarda Türkçe dil seçeneği otomatik
    olarak değilde her seferinde uzaktan kumandadan audio-ses tuşuna basılarak Türkçe'nin seçilmesi
    gerekiyor. Bu bahsettiğim olay Bim'in sattığı Mstar işlemcili Sunny üretimi Lifemaxx marka cihazdada var.

cihaz bugün elime ulaştı ve hemen incelemeye başladım, hd kanallar cam gibi onda sorun yok yanlız sd kanallar için aynı şeyi söyleyemem. Yaklaşık 5yıl önce aldığım goldmaster uydu alıcısıyla kıyasladığımda sd yayınlar biraz kalitesiz kalıyor ama bütün kanallar için aynı şeyi söyleyemem bazı kanallar net ama bazı kanallarda özellikle siyah tonları sulu boya gibi görünüyor. Sti işlemcili olmuş olsaydı daha güzel görüntü verirdi diye düşünüyorum ama tabi ucuz etin yahnisi anca bu kadar olur. Dediğiniz gibi trt hd ingilizce ama nedense türkçe seçeneğini seçincede ses alamadım. Şuan için yeni olduğundan fazla inceleme fırsatı bulamadım incelemelerim devam edecek Iyi forumlar

• quote:

cihaz bugün elime ulaştı ve hemen incelemeye başladım, hd kanallar cam gibi onda sorun yok yanlız sd kanallar için aynı şeyi söyleyemem. Yaklaşık 5yıl önce aldığım goldmaster uydu alıcısıyla kıyasladığımda sd yayınlar biraz kalitesiz kalıyor ama bütün kanallar için aynı şeyi söyleyemem bazı kanallar net ama bazı kanallarda özellikle siyah tonları sulu boya gibi görünüyor. Sti işlemcili olmuş olsaydı daha güzel görüntü verirdi diye düşünüyorum ama tabi ucuz etin yahnisi anca bu kadar olur. Dediğiniz gibi trt hd ingilizce ama nedense türkçe seçeneğini seçincede ses alamadım. Şuan için yeni olduğundan fazla inceleme fırsatı bulamadım incelemelerim devam edecek Iyi forumlar

Öncelikle cihazınızı güle güle kullanmanız dileğiyle. STi işlemcili olan modelinde de ilk zamanlar bazı problemler
    vardı, şu an halledildi mi bilmiyorum? Bu modelde Trt Hd kanalındaki olayı halletseler iyi olur. Belki bununla ilgili
    bir yazılım çıkarırlar. Gerek bu konuyu gerekse Lifemaxx ile ilgili konuyu takip etmekte yarar var.

http://forum.donanimhaber.com/m_61350980/tm.htm

• merhabalar bende 55inç (130 ekran) lg plazma var. aceleden skytech'in minik kutulu aşırı vasat hd uydu alıcısını almıştım . dün malzemelerin adiliğinden kablo girişi elimde kaldı ben de onu çöpe attım (zaten zor sabrediyordum). şimdi ben de bu tv ye göre biss çözen sd-hd kalitesi iyi ileride uydu konusuna yöneldiğimde ccam ile birşeyler yapabileceğim ve ilerde d-smart alırsam modül ekleyebileceğim belirli aralıklarda fiyata tabi tavsiyeleriniz var mıdır? 0-200,200-300,300-500, ve 500 üstü tavsiyeler?
    saygılar...
  • sunny 14400 model media player uydu cihazı aldım uydu görüntüsü şahane ancak media player altyazı desteği yok film türkçe veya altyazı gömülü olacakmış. Kumandası ise felaket dik görmesse alıcıyı çekmiyor.
  • Sunny 14100'de karşılaşılan TRT HD ses problemi tümüyle ortadan kalktı mı?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.