Şimdi Ara

Sünnet Oldugumuz Günü Hatırlayalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
4.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eed herkez sünnet oldugu günü anlatsın ilk olarak ben baslıorm
    amcamlar bizde toplandık topluca hastaneye gidiorz.annemler önde amcaolu filan arkadan yürüyüorz şamata yapıorz hastaneye geldik herkez koridor da ben ise odaya gircem yanımdada amcam olcak (ismine ne diolardı ya hea kirve) diğer kuzenlerinde kirvesi amcam olmustu ve onun korkusuda war içimde neden mi anlatıyım benm ufaklık kesilio amcam da
    ''En büyük Fenerbahçe'' die bagıracaksın dedi ki ben Galatasaraylıyım bağırmassam ne olcak dedim ''kökünden kestirttirim'' dedi. bagırmadım bende doktor kökünden kes dedi tmm tmm dur dedim cocuk aklı korkmustum tabi bagırıorm dısardanda kuzenler bana gülüo zmanında onlarda bagırmıs çünkü baska odaya geçtik.yatıorm hastanede taksi cagırdılar eve gidicez eve geldik mahalledeki bütün kızlar bana bakıo cıktık eve yatıorm basımdaki şapkayı aldı kuzen dedim nabıon olm merak etme calmıcam yine sende kalcak dedi yorganın altından koydu oraya işte anladınız siz gelen gecen altın takıo yanagımdan öpüo gidio benim yasımdaki kızlarda tiptip oraya bakıo bende gül gül ölüorm ziyaret ettiler yemek yediler evlerine dagıldılar aradan 3/4 gün geçti ayaklandım işte.
    siz de anlatın inş. konu tutar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sproob -- 6 Ekim 2008; 16:33:27 >

• şu anycool t818 nasıl telefon bir arızası varmı almayı düşünüyorumda?

vala ben sünnet olduğumda küçüktüm tek hatırladığım yanımda arabamdı

Orjinalden alıntı: Pjanoo

şu anycool t818 nasıl telefon bir arızası varmı almayı düşünüyorumda?

vala ben sünnet olduğumda küçüktüm tek hatırladığım yanımda arabamdı

güzel güzel
  • Hastahane ' de oldum . Odaya giderken gayet rahattım . Sonra girdik işte , doktor etraftaki şeyleri düzenlerken ben bi an boşta bulundum . Sonra bana indir donu aşağı malı görelim dedi . Dedim şimdi zıctık İndirdim yattım sırt üstü acımasın diye kasığa iğne yaptılar . Sonra hissediyo musun diye bi hamle falan yaptı . Hissettiğimi söyledim . Biraz beklediler falan sonra yapmaya başladılar . İçeriye bi hemşire girdi . . . Durun la karı geldi kapatın çükümü dedim ( o zmanlar göstermeye pek meyilli değildim , utanırdım ) Bayağı gülmüşlerdi doktorlar . Ameliyat bitti çıktım , hemşire kucağına faldı , acıyomu falan dedi . . Bişe hissetmiyorum dedim . . Sonra 2 saat yatırdılar bi yerde . Hemşireyle doktor geldi tamam artık bişeyin kalmadı son kez bakalım falan dedi . Dedim odada dişi varlık olmasın xP ( tabi öyle demedim de kadın olmasın falan dedim . Sonra doktor baktı bişe yok dedi . Gönderdi eve . . Eve her gelen bakıcam çüqüne bakıcam . Lan diyorum ziktir git göstermicem 2 gün geçti ve iyileşmiştim :)
    Not : sünneti 7 yaşında oldum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 6 Ekim 2008; 14:46:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Hastahane ' de oldum . Odaya giderken gayet rahattım . Sonra girdik işte , doktor etraftaki şeyleri düzenlerken ben bi an boşta bulundum . Sonra bana indir donu aşağı malı görelim dedi . Dedim şimdi zıctık İndirdim yattım sırt üstü acımasın diye kasığa iğne yaptılar . Sonra hissediyo musun diye bi hamle falan yaptı . Hissettiğimi söyledim . Biraz beklediler falan sonra yapmaya başladılar . İçeriye bi hemşire girdi . . . Durun la karı geldi kapatın çükümü dedim ( o zmanlar göstermeye pek meyilli değildim , utanırdım ) Bayağı gülmüşlerdi doktorlar . Ameliyat bitti çıktım , hemşire kucağına faldı , acıyomu falan dedi . . Bişe hissetmiyorum dedim . . Sonra 2 saat yatırdılar bi yerde . Hemşireyle doktor geldi tamam artık bişeyin kalmadı son kez bakalım falan dedi . Dedim odada dişi varlık olmasın xP ( tabi öyle demedim de kadın olmasın falan dedim . Sonra doktor baktı bişe yok dedi . Gönderdi eve . . Eve her gelen bakıcam çüqüne bakıcam . Lan diyorum ziktir git göstermicem 2 gün geçti ve iyileşmiştim :)
    Not : sünneti 7 yaşında oldum .

erkeğin malı meydan da belli olur die bi söz wardı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hadi beyler sizde yazın
  • 9 yaşımdaydım. devlet hastanesinde cerrah yapmıştı sünnetimi. 1 kadın ayağımı tutuyodu diğeride cerraha yardım ediyodu. 2 tane iğne oldum. sonra sünnet ederken bana dedi iltihap kapmış bu. (alla alla )
    temizledi iltihabı. 1 haftada geçti. 1-2 gün ereksiyon halinde gezdim eve kimseyi sokmadım hastane 300 mt. ötedeydi yürüye yürüye eve gittiydik millet bakıyo.
    şu sözünü unutmam doktorun;
    oğlum senin az daha büyüse sünnet edemicez dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horned Hand -- 6 Ekim 2008; 15:04:38 >

• benim hiyakem komikk ben 12 yaşında sünnet oldum herşeyi hatirliyorumm

ben hastanede sünnet oldum anestezi yaparak bayıtıldım.

sünnet olduktan sonra şimdiki ölçülere kavuştu benim can dostum ve ilginçtirki sünnet olduktan hemen sonra içim kıpır kıpır resmen boğalaşmaya başladım, hakkaten cinsel gücü arttırıyor sünnet

sünnet oldukdan yaklaşık 1 hafta sonra bi kız arkadaşımda inşaata girmiştim daha dikişler alınmamıştı benimkini merak etti sonra gösterdim, pilok kalktı tabi bende azdım diyemedim tabi yeni sünnet oldum ya biraz şiş dedim oda yedimi bilmem tabi :D

böle iştee sonra şey oldu allta böle dikişimsi bişi vardi doktora gittik niye bura böle diye sordugumzda şu cevap geldi , orayı bilerek öyle yaptıkki cinsel ilişki sırasında giriş çıkış daha rahat olsun ,dedi .. belki anal seks den bahsediyo olmuş olabilirr

bu arada sünnet düğünü yapmadık tabi eşek kadardık :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kliwaj -- 6 Ekim 2008; 15:05:26 >

• Ben evde oldum. Bütün sülale baktım anasını satim İlk once testislerden igne vurdu. Onu nasıl becerdiyse. Biraz bekledik. Sonrasına bakmadım. Kesti biçti.
  • Ben sünnet kıyafeti falan giymedim öle asa falan benettondan giyimişdim Ondan sonra gittik ben tabi delikanlı takılıyorum içeri girdik soğuk falan değişik bir ortam tabi ben tırstım arkamı döndum bahceye doru kosmaya basladım babam cıkısda yakaladı beni ondan sonrası malum iğne yaptılar uyusturdular sünnet olurkende babam elimi tutmus carpım tablosu soruyordu annemlerde kapıdan kamerayla çekim yapıyorlarmış

• quote:

Orjinalden alıntı: Horned Hand

9 yaşımdaydım. devlet hastanesinde cerrah yapmıştı sünnetimi. 1 kadın ayağımı tutuyodu diğeride cerraha yardım ediyodu. 2 tane iğne oldum. sonra sünnet ederken bana dedi iltihap kapmış bu. (alla alla )
    temizledi iltihabı. 1 haftada geçti. 1-2 gün ereksiyon halinde gezdim eve kimseyi sokmadım hastane 300 mt. ötedeydi yürüye yürüye eve gittiydik millet bakıyo.

senin ne ya

• quote:

9 yaşımdaydım. devlet hastanesinde cerrah yapmıştı sünnetimi. 1 kadın ayağımı tutuyodu diğeride cerraha yardım ediyodu. 2 tane iğne oldum. sonra sünnet ederken bana dedi iltihap kapmış bu. (alla alla )

Oha be sen kac yasında sünnet oldun

• 6 yaşımda sünnet oldum abimle beraber Zar zor hatırlıyorum yinede o günleri Abim sünnet olmaya başlamadan önce bayıldı oracıkta o baygındı zaten annem,babaannem hep onla ilgileniyolardı eniştem ve babamda benle Adam Başladı işte ben buna bir küfürler ediyorum bir küfürler ediyorum "Oros..........,Anasını........................"falan adam kızmaya başladı hafiften neyse Ki babamlar halletti o durumuda Olduk işte Taksiye bindirdiler ayrı ayrı bizi tabi onlarda var eve geldik olay bitti Ne kadar erken sünnet olursan o kadar iyidir

Orjinalden alıntı: hardcrss

quote:

hacı 9 yaşında oldum adam kendi dedi bu yaşta bu kadar büyüğünü görmedim diye

• up

quote:

Orjinalden alıntı: hardcrss

quote:

hacı 9 yaşında oldum adam kendi dedi bu yaşta bu kadar büyüğünü görmedim diye

şimdi nasıldır kimbilir

• giren bakmasın yazsın beyler
  • ok ben de anlatayım. sünneti 11 yaşında oldum. düğün yapmadık. ameliyathane de bayılttılar sonrasını hatırlamıyorum. uyandıktan sonra ve 2-3 gün bayağ bi acımıştı. kabuk bağladıktan sonra da çok kaşınıyordu. 6-7 gün sonra o kabukları koparıp koparım yediğimi hatırlıyorum iğrencim biliyorum ama yaptım
    şimdi bakıyorumda sünnet eden doktor çok da özenmemiş olacak ki bazı arkadaşlarınki kalem gibi dümdüz sünnet çizgisine sahipken bendeki dalgalı dalgalı duruyor. bi elime geçirsem o doktoru.. insanda biraz estetik duygusu olur.. penisimin karizmasını bozdu lanet herif..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.