Şimdi Ara

Sunfire gereksiz değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
3
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 450 hp, armor ve saniyede 45 magic damage. Defansif olarak bakarsak o paraya warmog veya frozen mallet alabiliriz. 45 magic damage yerine 30 attack gelir veya 450 hp yerine 1000 hp miz olur. 45 magic damage'in şuana kadar bir faydasını görmedim. Belki early gamede jungle temizlerken faydası olabilir ama early gamede ona o parayı vereceğime daha faydalı itemlar alırım. Bence bu itema buff lazım.

• Armoru atliyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şahsen hpsi ya da magic damage'i için değil, verdiği armor için yapıyorum.
  • team fight sırasında 5 kişinin arasına önden giriceğin için hepsine birden sn de 45 md çok iyi damage ayrıca seni tanklıyor
  • Garen irelia ve Voli olarak Gir Bir 3v3 3'ünede Sunfire Yap noluyor gör :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

450 hp, armor ve saniyede 45 magic damage. Defansif olarak bakarsak o paraya warmog veya frozen mallet alabiliriz. 45 magic damage yerine 30 attack gelir veya 450 hp yerine 1000 hp miz olur. 45 magic damage'in şuana kadar bir faydasını görmedim. Belki early gamede jungle temizlerken faydası olabilir ama early gamede ona o parayı vereceğime daha faydalı itemlar alırım. Bence bu itema buff lazım.

Garen için yapılmış bi item sanki çok etkili oluyor.
  • Bazı champlar için iyi sadece,garen shen voli gibi.Yani yapısında tanklık olan championlar,tank olması için warmoga ihtiyacı olmayan şampiyonlar.Aslında warmogla değilde ben bu itemi randuinle karşılaştırıyorum açıkçası,randuin daha mantıklı geliyor genelde ilk ona çıkıyorum top lanerlarda ve supportlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Vertigo. -- 12 Mart 2013; 12:19:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amumu için vazgeçilmez.
  • saniyede 400 range içinde 40 hasar. Amumuyu düşün abyssal scepter ile, ultisiyle, karşı herolara q atıp yapışmasıyla.

Denildiği gibi bazı herolarla çok iyi oluyor. Garen gibi. Çünkü zaten garensan yapacakların belli, adamların arasında dolaşacaksın, ya da malphite vs.

Gbob iseniz ezreala filanda alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entropi Canavarı -- 12 Mart 2013; 12:28:46 >
  • hep şunu sorarım ben. sunfire op değil mi?

çünkü 45 armor 450 hp vermesinin yanında 40 da aoe magic damage veriyor. bir tank için bu damage aşırı güzel bir damage. üstüne bununla stacklenebilecek skill i olan şampiyonlar için de. bu şampiyonlar az da değil. melee dps ler için de müthiş item çünkü saniyede 40 damage daha vururken(ki 1 asin olduğunu düşünürsen wits end'in verdiği damage gibi bir şey) tanky de oluyorsun. shen'e wits end ile birlikte aldığında 40+42+pasiften gelen damage+ad gibi güzel bir damage vuruyorsun. üstüne armor ve can da alıyorsun. vs de mid gamede bu iki itemi almış shen i biraz zor alırsın zaten. ayrıca unutmamak gerek, farmı aşırı kolaylaştırıyor, jungle dönme hızını 2x arttırıyor. moscow 5 ın 2 sunfire udyr+shen level 13 baron yaptığı video yu bulursanız zaten anlarsınız.

mundo
    amumu
    malphite
    shen
    garen
    sejuani
    hecarim
    shyvana
    irelia
    renekton
    nasus

ve sayamıcağım bir çok şampiyona süper gidiyor. randuin ile karşılaştırılmaması gerek. randuin farklı bir item. randuin'i frozen heart ile karşılaştırabilirsin. sunfire daha çok thornmail benzeri hem defansif hem ofansif itemdir. genelde verdiği damage thornmail kadar oluyor. ve sadece ad lere karşı etkili değil.

• Amumu için yaratılmış bence item w + sunfire baya iş yapıo .
  • oha sunfire oyundaki en iyi itemlerden birisi adam useless demiş .

Tabi QnQ warmoga sanfayıra ne gerq ver phantom al , attack speed bot al tanq ta olsak demıç lasım demi qnq xD
  • Dariusun counterı.

• Sil o oyunu sil, ayıptır
  • ben şahsen full tank karakterlere farm yapmak için alıyorum
  • degil adc ye bile alirim

• Aoe skill'i olmayan splitpusher'lara alınması ZORUNLU item. Mesela oyundaki temel amacı splitpush olan shen'in minionlara karşı olan damage kıtlığını büyük ölçüde arttırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

ben şahsen full tank karakterlere farm yapmak için alıyorum

Aynı şekilde. Malphite - amumu vb tank champlarda farm yapmak için cidden çok faydalı oluyor.
  • eskiden evelynne 6 tane alınırdı 50 saniyelik görünmezligide bozulmuyordu ayrıca sunfireın pasifide unique degildi nerde o günler

• Sunfire ın mantığı tank kasıldığı zaman amumu voli hecarim gibi championlara , teamfightlarda carry e yardımcı olabilicek magic damage i. Full tank kastığında karşı takımın seni ignorelamasını engellemen için .
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.