1. Kampanya tüm iç hatlarda tarifeli seferlerde geçerlidir. 2. Yurt içi uçuşlarda promo ücretler hariç baz ücret üzerinden ( vergi ve harçlar hariç) %50 indirim uygulanacaktır. 3. Satış tarihi 17 Mayıs 2011’dir. 4. Seyahat dönemi 23 Mayıs-23 Haziran 2011 tarihleri arasındadır. 5. İşteKazan Programı üyesi olan her Turkcell şirket hattı sahibi max 3 kez kampanyadan yararlanabilir. 6. Kampanya kapsamında biletleme işlemleri sunexpress.com adresinden gerçekleştirilebilir. 7. Bu kampanya başka kampanyalar ile birleştirilemez. 8. Kampanya kapsamında gerçekleştirilecek uçuşlar SunExpress Genel Taşıma Kurallarına tabi olacaktır. 9. Kampanya kapsamında SunExpress yer garantisi veremez. SunExpress tarafından tanımlanan sınıf ve kontenjanlarda, uçuşlardaki müsaitlik durumuna göre biletleme yapılacaktır.
Şifresini kullanmayacak olan varsa verebilirse çok makbule geçer. Şimdiden teşekkürler.
ilk ben dedim ama kimseden sec cıkmadı ya şirket hattı ve iştecell olan yok yada okuyan:-)
Ben bir tane buldum.270 tl lik bileti 155 tl ye aldım.
quote:
Orijinalden alıntı: trinidat
Ben bir tane buldum.270 tl lik bileti 155 tl ye aldım.
Hayırlı olsun. İyi uçuşlar.
Şifre isteyene yollarım :)
bana gonder.ama telefon numaranla beraber
şifre varsa bende ıstıyorum ay sonu ucmam gerekıyordu ıy oldu .
bana cok lazım bır arkadaş bana yollarsa cok dua ederım trabzona gıt gel ailece cok sarsacak butcemi cok makbule gececek yollarsanız
bana da lazım arkadaşlar eğer kullanmayacak olan varsa pm atarsa memnun olurum
144tll lik bilet 129 a geldi nasil is anlamadim
* İşteKazan Programı üyesi olan her Turkcell şirket hattı sahibi max 3 kez kampanyadan yararlanabilir.
şirket hattım var da bu maddeye takıldım bizim şirketin hangi paketi kullandığını n bileyim yahu.. 2tane alıcam bide illa siteye üyelik istiyor bakalım neymiş..
Son 40 dakka. elinde fazla şifresi olan varsa banada gönderebilirmi acaba. Bi şansımı deniyim dedim :)
quote:
Orijinalden alıntı: alpersahin
Son 40 dakka. elinde fazla şifresi olan varsa banada gönderebilirmi acaba. Bi şansımı deniyim dedim :)