Şimdi Ara

SUN iLE iLGiLi Bi SORU ? Cevap Lütfen.??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 76 +5 Full blue crit 11 SOSUN BLADE almayı düşünüyorum... Ama 100 LvL Gelince fiyatının çok düşeceğini tahmin ediyorum. iki sorum var 100 LvL Gelmesine daha çok varmı. (yani 4-5 ay içinde 100 LvL gelcekse pek gerek yok gibi düşünüyorum) ... Ve almamı tavsiye edermisiniz Fiyat 2,5 - 3 B. arası anlaşıcam.. Kafama takılan bi nokta da, takasın elden yapılamıcak olması... Yani 3 stall kurcaz :S Ne dersiniz ??

• 1.si 100lvl ya bu yaz ya da önümüzdeki yaz gelecek ama diğer updatelerden anlaşılacağı üzere zaman bir hayli fazla da olabilir.
    2.si nuker olsan alma derdim veyahut bow vs olsan sun silah alma derdim ama ne yazık ki şu anda bladera çok lazım burda karar senindir.
    3.sü alacağın kişi güvenilirse, tanıdık biriyse fazla dert etme... Başka birşey soracaksan yanıtlarım yardımcı olabildiysem ne mutlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 17 Şubat 2009; 17:27:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToorJi

1.si 90lvl ya bu yaz ya da önümüzdeki yaz gelecek ama diğer updatelerden anlaşılacağı üzere zaman bir hayli fazla da olabilir.
    2.si nuker olsan alma derdim veyahut bow vs olsan sun silah alma derdim ama ne yazık ki şu anda bladera çok lazım burda karar senindir.
    3.sü alacağın kişi güvenilirse, tanıdık biriyse fazla dert etme... Başka birşey soracaksan yanıtlarım yardımcı olabildiysem ne mutlu

100 demek istedin heralde?
  • Diğer yaz gelecekse hiç kaçırmam alırım. Ama o kadar uzun sürceğini sanmıyorum :S Satış konusuna gelince, adamlar tanıdığım biri değil Alman. Ama almanyada yaşıyan Uniondaki bi arkadaş aldı onlardan SUN glavie... Bi sorun çıkmadı dedi.. Ama o üstüne 85 +9 Glavie verdi... Yani onların takası Tek exchange ile yapılmış olabilir... onu sormadım... Oyuna girince sorcam. Bu konuda deneyiminiz varsa cevap verin. Ben çok güvenemiyorum çünkü.. 3 B az bi para değil...
  • Bence alma haziranda geliyor 100 lv(bence) o zamana kadar herkes elindekilerini satmaya başladı bile bence alma
  • Mars tami oynuyorsun
  • @_MuRDeReuS_

server SPARTA

@nicer

Saol aklıma takılan en derin nokta işte bu =))

Başka görüşü olan var mı arkadaşlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BEnce 1 sene gibi süre var 90 yeni geldi daha oyuncular 89 90 itemlerini falan bulamıyorlar oyun tam anlamı ile oyunculara sıkıcı gelmiyor bence şuan.
    Daha süre var bence...
  • % 30 exp event ve premium eventte verilecek olan 10 D sos silahlar bence 100 lvl in çokta uzak bir zamanda olmayacağı hissi uyandırdı.
    %30 exp event ile daha çok kişiyi 90 lvl yapıp 100 lvl e hazrlıyor olabilirler.
    90 lvl den 4-5 ay önce de bu çeşit bir event vardı yanlış hatırlamıyorsam.
  • 2,5 - 3b arası ise kaçırma al, 100 level bana göre şubat 2010'da gelir.
    Ayrıca 90+5 Sosları kafana takma onlara blue basılamayağı için crt/atack rating vs olmayacağından sanıldığı kadar yüksek verim vermiyecekler, he niye o soslara alchemy yapılmayacak diye sorarsanız, 10Degree tablet ve Luck Powder ler oyunda yok Sıkıyorsa lucksuz +6 Dene Blue zaten hiç olmayacak
  • 10 D Tablet olmayacak mı
  • Ne zaman geleceği belli değil,ama 70 ve 80 aynı tarihlerde bir yıl arayla geldi diye hatırlıyorum...Tahminim yaz aylarında gelir...
  • 1B ustu takaslarda şöyle bir yöntem yapardik biz..

Mesela sende 3-4 parca sun varsa direk blade ile takas edersin sonra o 3 parca sunu 1 er bil olarak adam stal acar çekersin..Tabi fiyat/item oranları değişiklik gösterebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@N -- 17 Şubat 2009; 17:03:07 >
  • Spartada nick nedir hocam?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BhuraQe

quote:

Orjinalden alıntı: ToorJi

1.si 90lvl ya bu yaz ya da önümüzdeki yaz gelecek ama diğer updatelerden anlaşılacağı üzere zaman bir hayli fazla da olabilir.

100 demek istedin heralde?

evet sağol düzelttim

• 100lvl 2010da gelir diye tahmin ediyordum ama şu 100 tane 10degree sos olayı kafamı karıştırdı ama 2-3B'ye kaçırma al bence de.
  • 2010'da gelecektir 100lvl sınırı.
    Kaçırma al.
    Ayrıca yanında birini bulundur mutlaka ilk önce paray isteyecektir.Sen arıza çıkarmadığın,sakin olduğun sürece hiç birşey olmaz diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.