Şimdi Ara

SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.183
Cevap
33
Favori
140.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zübeyde hanımda da durum böyle
  • qwertyu131 Q kullanıcısına yanıt
    Sagolun aradım vdsl gelmiş 1 2 hafta içerisinde geçiş yaptırıcam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hele şükür 2303. Sokak bina içi ekibi geldi Türk Telekom bina içi tesisat çekiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrekrdeniz E kullanıcısına yanıt
    hangi sağlayıcıdan aldınız acaba 85 tlye
  • quote:

Orijinalden alıntı: lexa55

hangi sağlayıcıdan aldınız acaba 85 tlye
    GIBIRNET 85 TL İnternet + 10 TL Modem parası olarak kullanıyorum
  • SULTANGAZI FIBER INTERNET BILGI PAYLASIMI

Ugur Mumcu 2303 sokak bina kablolama tamamlandı 👌🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaefuL -- 26 Eylül 2020; 13:16:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaefuL

Ugur Mumcu 2303 sokak bina kablolama tamamlandı 👌🏻
    yaklaşıyorlar yavaş yavaş yılbaşına kadar tamamlanır düşündüğüm gibi :)
  • FaefuL kullanıcısına yanıt
    Binanız da asansör var mı? Asansör boşluğu olmayan binalar da kabloları üst katlara nasıl çekiyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan

Binanız da asansör var mı? Asansör boşluğu olmayan binalar da kabloları üst katlara nasıl çekiyorlar?
    Her binada boru oluyor ya ondan indiriyorlar bütün binaya muhtemel doğalgaz borusu

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

yaklaşıyorlar yavaş yavaş yılbaşına kadar tamamlanır düşündüğüm gibi :)

Alıntıları Göster
    1 haftaya arkadan gelen ekip kutu takacak dedi kısmet artık bundan sonra bu oldu ya kutu da takarlar bu arada fiber gpon eve kadar fiber bu çok iyi oldu

• quote:

1 haftaya arkadan gelen ekip kutu takacak dedi kısmet artık bundan sonra bu oldu ya kutu da takarlar bu arada fiber gpon eve kadar fiber bu çok iyi oldu

Alıntıları Göster
    Aynen hocam kapının önüne kadar çekiyorlar babamların evinden biliyorum. Keşke sorsaydınız ne zamana kadar tamamlanır diye :)

• quote:

Her binada boru oluyor ya ondan indiriyorlar bütün binaya muhtemel doğalgaz borusu

Alıntıları Göster
    Evet o borunun etrafı boş olması gerekiyor. Bizim bina da o borunun etrafını kapatmışlar. Ben cumhuriyetteyim buraya bir kaç yıl önce vdsl geldi. İnternet hızım 75mb internetten yana sıkıntı yok. Tek sıkıntım bina içi telefon kabloları çok kötü, dışarıdan telefon kablosu çektim iki sene de bir çürüyor. Şöyle bina içi çalışma bizim burada da olsa iyi olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Aynen hocam kapının önüne kadar çekiyorlar babamların evinden biliyorum. Keşke sorsaydınız ne zamana kadar tamamlanır diye :)

Alıntıları Göster
    1 haftaya kutu dediler 2 haftaya aktif olur dendi

• FaefuL kullanıcısına yanıt
    Çok imrendim, Cebeci Mah. tarafında hala bir olayları yok bekliyoruz. Bizim buralara gelmelerini temenni ediyoruz başka yapacak pek bir şey yok.
  • 2144 sokaktayım bugün daire girişlerine kablo çektiler, isteyenlerinde daire içine alıyorlar, kutu henüz takılmadı başka ekip gelecekmiş... Elemanlar 2 ay içinde aktif olur dedi. İnşallah

• Türk telekom adsl altyapının olduğu bölgelere mi sadece fiber getiriyor? Fiberden kastım GPON. VDSL değil.
  • Archosan A kullanıcısına yanıt
    Benim anladığım kadarıyla belediye başlattı bu olayı. Türksat yapınca Türktelekom da gpon yapmaya başladı bazı mahallere rekabet ortamından olabilir. Daha detaylı bilgi sahibi olan varsa aydınlatırsa bende sevinirim 😊
  • 2-3 hafta önce ugurmumcu medigold arka tarafına alt yapı geldi ama bizim eve yapmadılar farklı sağlayıcıda olduğumuz için galiba(tt ekipleri sağlayıcınız ile görüşün diyor). türknete yazdım bakalım ne olcak
  • qwertyu131 Q kullanıcısına yanıt
    belediyelerin bu olayla zerre katkıları yok hatta köstek olmaktan başka bişeye de yaramıyorlar, ruhsat verene kadar kırk dereden su getiriyolar, devamında türlü türlü cezalar,engel olmasalar 3 ayda bitecek iş 6 ayda bitiyor, ondan sonra da çıkıp sayemizde fiber internet geldi diye pişkin pişkin paylaşım yapıyolar, burda rekabet durumundan dolayı telekom ve türksat yarışıyor, bölgeye ilk sinyali veren abonenin çoğunu toplayacağı için yarış içindeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisburun44 -- 29 Eylül 2020; 14:40:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisburun44

belediyelerin bu olayla zerre katkıları yok hatta köstek olmaktan başka bişeye de yaramıyorlar, ruhsat verene kadar kırk dereden su getiriyolar, devamında türlü türlü cezalar,engel olmasalar 3 ayda bitecek iş 6 ayda bitiyor, ondan sonra da çıkıp sayemizde fiber internet geldi diye pişkin pişkin paylaşım yapıyolar, burda rekabet durumundan dolayı telekom ve türksat yarışıyor, bölgeye ilk sinyali veren abonenin çoğunu toplayacağı için yarış içindeler
    inşallah erken gelir rekabetleri kızışsın iyice
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.