Bildirim
SULTAN PAPAĞANI KAFES ÖNERİSİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
2 kisi kalacaklar galiba yeterlidir daha büyük olsa daha iyi olurdu ama yeterli.
Zaten kuşları dısarı bırak arada kafese hapishane hayatı yasamasın -
KUŞLAR ÇOK ÜRKEK , SADECE YEM VERİYORUM ALTINI TEMİZLE VS ÖYLE YAKLAŞIYORUM YENİ YENİ ALIŞIYORLAR ÇOK KORKAKLAR. 3 HAFTA OLDU ALALI -
3 hafta cok uzun bir süre,3.4 gün elinize gelir yavru ise kuslar.Önceki konularda anlatmıstım onları bulursan oku -
bunlardan yavru çıkarsa ona şükür edecem, bunlar yabani geldi bana , alışamadılar daha. 8 aylık rahat varlar.dişi 1 yaşında -
Cinsiyetlerinin kesin olduguna eminmisin ben ureticisinden aldim adam 10senden fazladir satiyor uretim hanesi vs olan biri yani kuscu erkek dedgi disi cikmisti;) disilerin kirmiziliklari hafif oluyor ve tek tip otuyorlar. Isirmaya caslisiyorsa vahsidir ama tek tisliosa eline kondurnca kacmiyorsa yari evcil onu evxillezitrmek kolay ama hep saldiriosa o vakitten sonra cok cok zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=69998373&p=1#69998373
Bu konuma bakabilirsin
sağa sola kaçıyorlar yaklaşınca veya alt temizlik yaptığımda.. vallaha dedim arkadaşa bak eminmisin dişi erkek eminim dedi değilse gel bana söv dedi :) yerinede başka verim dedi uzak yer değil :) -
bendeki White face yarın resmini çekin atarım burdan merak etme :) dişi erkek tir:) ikisi dişi olursa bir erkek alırım yavru çok gelir:) -
BUNLAR EVCİLLEŞMEZ BUNLARDAN GELECEK YAVRULARA ANCAK EĞİTİRİZ , ONDAN DOLAYI HEMEN ÇİFTLEŞSİNLER DİYECEM AMA DAHA VAR ANCAK MAYIS HAZİRANDA -
Kaçması normalde ısırıp ısırmaması onemli eline aldıgında ısırmıyorsa evcilleşir. arkadasın sana çift tutmus versin madem tanıdık hiç ugrasmazsın :) hatta direk yavrusu olunca alaydın -
ben o arkadaşın taaaaaa... istanbuldayken eminönünden aldıklarım daha iyiydi vallaha 3 sene önce. şimdi adanadayız arladaş dedik kakaladı bize galiba :)) elime almadım hiç hayvanlar sağa sola kaçıyor ürküyorlar ara sıra kaçmıyor yavaş yaklaşınca sadece hırlıyor:::::::::) -
-
Ben aldım kuş kaçtı kafes öylece duruyor. Dışı altın sarısı rengi içinde suluk 2 adet papagan oyuncağı da var tülü var. İsteyene satabilirim kafesi katlayıp
-
Ee hocam okadar baktık büyüttük bilgimiz var biraz Aynen yakısmıs güzel olmus eger kusları veren arkadasınsa yakın olarka bence yavru alma imkanın varsa yavru al eline alır sever oynarsın cagırınca gelir kafan konar.
Birde dal darı al hocam yoksa. -
Çiftleşmeye başlarsa yazarım burdan, bakalım takip edecez, dal darı aldım kargo da bugün gelmiştir büyük ihtimal yarın işe gittigimde bakarım, amacım zaten yavruyu alıp yetiştirmek oynamak vs hayırlısı diyelim :)
Hocam şevkini kırmıyımda white facelerde çiftleştirmesi normallere göre cok daha zor ve az rastlanıyor bilgin olsun zatenbu yuzden fiyatları farklı. -
Telefondan white face cinsin sesi var adam videoya çekmiş erkek ötüyor , sesini açtım telefonun benim dişi ötmeye başladı heyecan yaptı gibi oldu şaşırdı falan
Sağol hocam gerçekten kafes çok güzel ve kuşlar resmen rahatladı neşe geldi hayvanlara, iyiki almışım beklediğimden büyük çıktı kafes tam ideal kuşlara, şimdi ciftlesmelerini bekleyeceğiz bakalım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- muhabbet kuşu göz nezlesi
- muhabbet kuşu yumurtlayınca erkek ayrılır mı
- muhabbet kuşu halsiz ve gözlerini kapatıyor
- muhabbet kuşu neden titrer
- muhabbet kuşu ishal doğal tedavi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X