Şimdi Ara

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okuyan varsa lütfen yardımcı olsun bana. Fakülte ile eğitim araştırma hastanesi birlikte mi? Eğitim sistemi nasıl? Tavsiye eder misiniz?

• Hocam ben ıspartada yaşıyorum evet fakülteyle hastane yan yana eğitim aćısından gayet iyi olduğunu söylüyorlar hangi şehirden geleceksin bilmiyorum ama sosyal imkanları biraz zayıf yine ögrencinin vakit geçireceği yerler var tabiki ama bi büyük şehirler kadar sosyal hayat bekleme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exalibur17

Hocam ben ıspartada yaşıyorum evet fakülteyle hastane yan yana eğitim aćısından gayet iyi olduğunu söylüyorlar hangi şehirden geleceksin bilmiyorum ama sosyal imkanları biraz zayıf yine ögrencinin vakit geçireceği yerler var tabiki ama bi büyük şehirler kadar sosyal hayat bekleme

Hocam rizeden geliyorum ama memleket manisa. Sosyal hayat falan o kadar önemli değil. Biraz araştırdım ve tus başarısı çok iyi. Baya da bir prof varmış. Klasik tıp eğitimi veriyorlarmış. Komite (entegre) yok galiba. Her dersin sınavı ayrı ve dersler birbirinden bağımsız anlatılıyor galiba klasik sistemde. Sıralamam 11229. Geçen sene 11700'le kapamış sdü. 5 kişi kontenjan azaltımış bu sene. Girerim rahat Allah izin verirse.

• DEVAM ZORUNLULUĞU VARMIŞ
    YURTLAR FALAN ÇOK PAHALIYMIŞ
    ARKADAŞIM BU SENE AFYON YA DA KIRIKKKALEYE GEÇİŞ YAPACAK.
  • Komite var 1.sınıfta 4 2.sınıfta 5 3.sınıfta 6 komite var klinikte ise stajlar şeklinde
    http://tip.sdu.edu.tr/tr/egitim-rehberi/2014-2015-ders-programi-6074s.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tevfik0 -- 5 Temmuz 2015; 14:40:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.