Şimdi Ara

Sülale boyu devletli oldular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 12 Temmuz 2025; 7:37:39 >

• hepsi gelip geçici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sevdiğim parti ak parti

• Miting meydanlarinda liyakata onem veriyorum dersin. Hangi akpli kafasini calistirip bunlari anlayacak nasilsa?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu hep soluyoruz ama ne tuhaftirki ezilen taban akpliler bile bile desteklemeye devam ediyor,liyakat cumhuriyet tarihinde ilk kez ayaklar altinda

• haram zıkkım olsun
  • The Royal family :D
    Sizde yiyin gari nasıl olsa boğazınız geniş . . . Bende mal gibi doktor çok yakın tanıdığım olmasına rağmen gidiyorum paşa paşa sıramı bekliyorum kapıdan girip işimi halledebilirim ama yapmıyorum niye cünkü ben salağım. Millet deli gibi sırada bekliyor yediremiyorum . Sonra bunları görünce vallahi kendi kendime söylüyorum. Salağım ama haysiyetsiz değilim diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TÜRKler nasıl müslüman oldu?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İktidar değişimde bu adamlar görevden alınsalar bile emekli oluncaya kadar müşavir kadrosunda olacaklar. Müşavir kadrosu memuriyetteki en ballı kadrodur. Hiçbir işi gücü sorumluluğu olmaz. Bi odası, bi bilgisayarı, birde ayda 8-10 bin lira maaşı olur. Milletvekili emeklisinin bi benzeri, ama adresi belli olanı işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 7 Haziran 2018; 12:23:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aktroll mod on

Tabiki atayacaklar onlar akepeli onlar üstün ırk allah onlardan razı olsun.Eskiden ayfon alamıyorduk ama sayeselernde artık ayfon alabiliyoruz.hüloğğğğğğğğğ(sonrada rabia işareti)

Aktroll mod off

• Boş beleş maaş alanlar belirlenip ülkenin geleceği ve bekasi için,milletin hakkı için bunların geri alınması ve ödemelerin kesilmesi gerek....

• Siz de buralarda asgari ücret karşılığında bunları savunun. Hakkınızı arayın azcık. Sizin AKP'ye emeğiniz bunlardan daha çok geçiyor ve bunlar hayatta sizin kadar kötü durumlara düşmezler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.