Şimdi Ara

Suits (2011) | IMDB:9.0 (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.187
Cevap
31
Favori
83.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sezon iki bölüm izledikten sonra bir daha izlemedim. Sezon finalinin alt yazısı çıkar çıkmaz izlemeyi düşünüyorum, 2-3 gün sonra Suits maratonu beni bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 3 Mart 2015; 20:21:22 >

• louis'in normale dönmesi iyi oldu, nefret etmeye başlamıştım çünkü. donna ve harvey böyle iyi. herhangi bir aşk filan dizinin sonunu getirir diye tahmin ediyorum.

birde yeni sezon tarihi belimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galifianakis

quote:

Orijinalden alıntı: Léo

5 bolumu bir cirpida izledim,6. Bolumu internette bulamadim. Gercekten kral dizi

Dizimag'de var hacı

Dizimag

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. sezona yeni başladım, 5. bölüme geldim. Herkes fark etmiştir ama ben de söylemeden geçmeyeyim, bu Rachel'in kıyafetlerini nasıl seçiyorlarsa artık kadının hiçbir bölümde çekiciliği azalmıyor arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Amon|

louis'in normale dönmesi iyi oldu, nefret etmeye başlamıştım çünkü. donna ve harvey böyle iyi. herhangi bir aşk filan dizinin sonunu getirir diye tahmin ediyorum.

birde yeni sezon tarihi belimi?

Sezon finalinin sonun da yeni sezon için next summer diyordu ama yazın ne zaman gelir daha belli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon 4 finali

Harvey&Donna ilişkisi dışında her şey güzel bitti. Şaşırdım ben büyük bir şey olacak gibi hisettim finalde duygusala bağladılar. Hiç görünmeyen Norma'nın da ölüm haberine iyi güldüm. Mike'ı dizinin dışına ittiler resmen, sahte avukatlık hikayesi hiç bozulmayacak gibi. Ortalama bir sezon oldu bakalım beşinci sezonu bekleyelim görelim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugünkü bölümü öylesine seyrettim, sonra dizibox son düşen dizilere bakıyım deyince sezon finali olduğunu öğrendim
    Biraz yarım kalmış gibi geldi bana ama olsun bu diziden aldığım zevki hiçbir diziden alamıyorum...
  • Sezon finalimiydi şimdi bu
  • Beyler bu diziye başlamayı düşünüyorum tek istediğim dizinin sürükleyici olması. Bu dizi sürükleyici mi ? Bir sonraki bölümü hemen izlemek ister miyim ?
  • 4x16 gayet güzeldi, eski karkterleri harcamadan diri tutma olayı müthiş bir olay.
    Oyunculuk üst düzeyde ve Louis&Donna daha iyi bir ikili takım olarak.
    Sezon açık kapı bırakmadan bitti, sabırsızlıkla beklemeye sevk etmedi.
    Tabi ki bu tadı tekrar yaşama umuduyla bekleyeceğiz, o ayrı

• 2. sezon an itibari ile bitti çok iyi gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Sezon finalimiydi şimdi bu

4.sezon 10 bölüm yayınlandı, bildiğim kadarıyla 16 bölüm olacak ama kalan 6 bölüm 2016 başındaymış.

• şu rachel'ı diziden çıkarsınlar ya. bi kadın bu kadarmı itici olur, her hareketi batıyor bana.
  • Sen kaçırmışsın. 4. sezonun devamı yayınlandı.2015'in başındaydı. 16. bölüm de dün yayınlandı yani şu an 4. sezon bitti. Bundan sonra yaz döneminde yine 10 bölüm fln çıkartır 2016'nın başında da 5-6 bölümle bitirir 5. sezonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

Sen kaçırmışsın. 4. sezonun devamı yayınlandı.2015'in başındaydı. 16. bölüm de dün yayınlandı yani şu an 4. sezon bitti. Bundan sonra yaz döneminde yine 10 bölüm fln çıkartır 2016'nın başında da 5-6 bölümle bitirir 5. sezonu.

harbiden bitmiş yaw.
    ben izlediğim başka diziler olduğundan ve biriktirip izlediğimden kaçırmışım. devamı 2016 başı diye nereden çıkardım hatırlayamadım şimdi
  • suits diğer dizilerden farklı gidiyor. yazın ve kışın çıkıyor. sezonun ilk yarısı yazın ikinci yarısı kışın oluyor.

sezon finaline gelicek olursam bence diğer finallerin arkasında kaldı şu açıdan

final konusuyla ilgili hiç hazırlık yapmadılar pat diye daldılar ben konuyu bir dahaki sezona bırakıcaklar derken basit bir şekilde çözdüler problemi ben daha zekice birşey beklerdim.

donna'da beklediğim oldu baya üzüldüm Harvey'e. Yapılır mı lan bu harvey'e be

o değilde diziye çok bağlanmışım ya inşallah uzun süre devam eder.

bu arada Flashback'lerde ayrı bir efsane. ben çok beğeniyorum flashback leri.

ve bölümde çalan 2 mükemmel şarkıyada değinmek isterim.

dizi her şeyiyle mükemmel. hem ünlü olup reyting yapıp uzun süre devam etmesini istiyorum hemde sadece bize özel olsun istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinku -- 7 Mart 2015; 3:02:01 >

• dizi çok iyi gidiyor ben sezon finalini beğendim ayrıca yaz ve kış aylarında yayınlanmasıda iyi arayı çok soğutmuyorlar ve sıkmıyorlarda
  • quote:

muhteşem yüzyıl ne kadar tarih dizisiyse, bu nane de o kadar hukuk dizisi. ikinci bir tanım olarak belirtmek gerekirse, hayatımda bilinçli ve kararlı olarak yarim bıraktığım tek dizi. o ona aşık bu buna aşık meselelerinden ziyade hukuk kısmı beni ilgilendiriyordu ve maalesef bu dizi hukuk dizisi olmasına rağmen hukuki olarak yapilan hamleleri seyirciye anlaşılır şekilde aksettiremiyor. biri birine hamle yapıyor sunu yapıyor bunu yapıyor, seyirci bakakaliyor. ne oldu da bu dava kazanıldı veya harvey nasıl becerdi bu isi soru işaretleri hic bitmiyor. bu yüzden tutamadigim bir dizi olarak kayitlarima geçti. bana kazandırdığı tek bir şey var ki, o da harvey'nin aşık olduğu ilk iki sezonda (daha sonra görüldü mu bilmiyorum, izlemedigim için) görülen esmer hatun.

Ekşide gördüm yorumu ben de katılıyorum çoğunlukla, tamam diziyi ben de çok seviyorum ama çoğu olayı nasıl çözdüklerine kafam basmıyor aga, sizi bilmem.

• Ben de katılıyorum arkadaşa, eğer bu konuda hakkını veren bir dizi arıyorsanız House of Cards'a bakabilirsiniz hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 13 Mart 2015; 10:43:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Ben de katılıyorum arkadaşa, eğer bu konuda hakkını veren bir dizi arıyorsanız House of Cards'a bakabilirsiniz hocam.

O da çok duyduğum bir dizi ama çok diyalog ağırlıklı sanırım o yüzden çok sevmeyeceğimden korkuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.