Şimdi Ara

SUFLE ARIYORUM ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben burger kingde çalişiyorum Hergün yemekte hemen hemen yan ürün sufle aliyorum hamburger kola patates dişinda yani birde sufle aliyorum tadı cok hosuma gidiyor orada dondurulmuş var 25 saniyede mikroda hazır hale geliyor internetten aradım ama bulamadım varmı internetten böyle dondurulmuş sufle kutuyla alabileceğimiz bir yer ? ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Slow-Step

Burger kingde olması lazım

biliyorum ben evde sürekli yemek için ariyorum yani çok pahalı olmayacak iş yerinde yiyiyorum evdede canım çekiyor hafif ve güzel tadı varmı marketlerde falan filan
  • Bimde dondurulmuş olarak satılıyor. 2 tanesi 2,75 tl olması lazım. Fırına at ısıt ye. Tadı da hiç fena değil.
    Neredeyse her mahallede bim var. Bir dene derim.
  • kelmüftü kullanıcısına yanıt
    bim var hocam burada fakat hani ne bilim tadı kötüdür içindeki çikolatasının tadı iyi değildir diye almadım şahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: BingolluKenan

quote:

Orijinalden alıntı: Slow-Step

Burger kingde olması lazım

biliyorum ben evde sürekli yemek için ariyorum yani çok pahalı olmayacak iş yerinde yiyiyorum evdede canım çekiyor hafif ve güzel tadı varmı marketlerde falan filan

Olala'nin Fiyat 1.5 Tl olmasi lazim.Kasigi falan da var guzeldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BingolluKenan B kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de öyle düşünüyordum ama denedikten sonra bimin dost sütten sonraki en iyi ürünü olduğuna karar verdim.
  • kelmüftü kullanıcısına yanıt
    Tadı nasıl hocam yani hoşmu içindeki akışkan çikolatası falan ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dominos Bedava Sufle Koşun
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O Bir Filolog kullanıcısına yanıt
    Olala güzel değil hocam ya bildiğin sufle lazım :D böyle fırına atıcan sıcak sıcak yiycen :)
  • BingolluKenan B kullanıcısına yanıt
    Ben tadini begendim. Akiskan cikolatasi da gayet kivaminda ve tadinda. Eger bitter cikolatayi seviyorsan bunu da seversin diyebilirim. Sekerden cok kakaoya agirlik verilmis cunku. Tatsiz gelirse pudra sekeri serperek ekstra seker katabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelmüftü

Ben tadini begendim. Akiskan cikolatasi da gayet kivaminda ve tadinda. Eger bitter cikolatayi seviyorsan bunu da seversin diyebilirim. Sekerden cok kakaoya agirlik verilmis cunku. Tatsiz gelirse pudra sekeri serperek ekstra seker katabilirsin.

Tamam hocam bimden bi alip deneyeyim hoşuma giderse bundan sonra bimdeyiz :)
    Benim burgerkingde yediğim suflenin markasıda cakes & bakes markasi oda böyle kargoyla falan yollamıyor yoksa onu tercih edicekdim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.