Kitap okuma alışkanlığını geçte olsa kazandım.Klasik kitaplardan başladım okumaya.Suç ve Ceza'yı okumak istiyorum ama hangi yayın evinden tavsiye edersiniz?
ben bugün iş bankası yayınlarından aldım.İnkilap ı da öneriyorlar.Fiyat daha uygun olduğu için iş bankası aldım ben daha başlamadım.
Başka bi başlıkta da söyledim, Dostoyevski çevirileri için İletişim en doğru seçim olacaktır.
İletişim.
ben iş bankasından aldım klasikler için hasan ali yüceli öneriyorlar
Bu kitabın tam metini kaç sayfadır ?
Kitap okuma alışkanlığını yeni yeni kazandıysan çok sayfalı kitaplar okuma bende hemen sıkıntı basmasın. Suç ve Ceza'nın Zambak Yayınları olanını aldım ben hem makul oranda hemde hiç sıkılmıyorsun sürükleyici kısacası
MEB Yayınlarının baskısı çok iyiydi. Tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Mk4Ever.
ben bugün iş bankası yayınlarından aldım.İnkilap ı da öneriyorlar.Fiyat daha uygun olduğu için iş bankası aldım ben daha başlamadım.
Bende de İş Bankası yayınlarından var.687 sayfa.Kitap okuma alışkanlığı bir türlü kazanamadığım için başlayamadım hiç
quote:
Orijinalden alıntı: St.Rendroy
quote:
Orijinalden alıntı: Mk4Ever.
Bende de İş Bankası yayınlarından var.687 sayfa.Kitap okuma alışkanlığı bir türlü kazanamadığım için başlayamadım hiç
ilgin varsa öncelikle polisiye falan başla derim.Kızıl nehirler tarzında falan.Bende öyle başlamıştım 2 günde bitirdim 400 sayfalık kitabı.Kısacası ilgini çeken bir konuyla ilgili okumaya başla.
Hasan Ali Yücel Klasikler Dizisi - Türkiye İş Bankası Yayınları
Metal Fırtına ve Harry Potter serisini okudum.Bordo Siyah serisi var bende.Onlardan okudum 1-2 kitap.Ama yine de böyle kitap manyağı olamadım.Her hafta elinde farklı kitap olanlardan
quote:
Orijinalden alıntı: St.Rendroy
Metal Fırtına ve Harry Potter serisini okudum.Bordo Siyah serisi var bende.Onlardan okudum 1-2 kitap.Ama yine de böyle kitap manyağı olamadım.Her hafta elinde farklı kitap olanlardan
O yaynevi tam bir felaket insanın okuma zevkinin içine ediyorlar.
iş bankası
Kesinlikle İletişim. Rus edebiyatı konusunda farklılar. Dostoyevski eserlerinde Ergin Altay'ın çevirisi özellikle çok iyi. 644 sayfa bu arada.
İş bankası özellikle ciltli olanını bulursan süper olur. Mazlum Beyhan, hiç tartışmasız son 35 yılın en önemli Rus edebiyatı çevirmenlerinden biridir.
quote:
Orijinalden alıntı: Endimiyon
İş bankası özellikle ciltli olanını bulursan süper olur. Mazlum Beyhan, hiç tartışmasız son 35 yılın en önemli Rus edebiyatı çevirmenlerinden biridir.
bencede çeviri çok iyi 525 deyim yakında bitiricem inş.Bende kitap okumaya yeni başladım yazın okuduğum 4. kitap suç ve ceza diğerleri hep 400 sayfa civarı ve polisiye idi.Biraz zor ilerliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme