Şimdi Ara

Subwoofer Zararlı mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kullanmakta oldugum araca kabinli subwoofer taktirmak istiyorum. Acaba aracin aksamlarina bir zarari olur mu? Birkac yerde vidalari gevsettigine dair soylentiler dolaniyordu. Asli var midir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2011 caddy vardı. babamındı ancak ben kullanıyordum. ilk önce tek subwooferla başladım işe. pek bir etkisi olmadı arabaya. ancak çiftledim ve üst seriye geçtim ilkine nazaran. şu an aracı babama geri verdim. eskiden çok sevdiği arabadan soğudu. heryerinden ses geliyor :) 1 tane kullanırsanız sıkıntı olmaz hatta tatlı bir ses alırsınız. daha fazlasını tavsiye etmem araba için :)
    Hocam arac mercedes e w211. Bu nedenle biraz dikkat etmem gerekiyor. 38'lik bir subwoofer dusunuyorum. Kicker L5 serisinden... Yani bu tarzda bir seyler. Aslindan cok guclu olmasindan ziyade tonlamasi guzel, kaliteli ses istiyorum. Ama bunu yaparkende araci perte cikartmaktan korkuyorum. :)

Orijinalden alıntı: HanSoy

Hocam arac mercedes e w211. Bu nedenle biraz dikkat etmem gerekiyor. 38'lik bir subwoofer dusunuyorum. Kicker L5 serisinden... Yani bu tarzda bir seyler. Aslindan cok guclu olmasindan ziyade tonlamasi guzel, kaliteli ses istiyorum. Ama bunu yaparkende araci perte cikartmaktan korkuyorum. :)

ıkı adet subwoofer hissettiren cinsten bass verir. Band-Pass Subwoofer daha cok zarar verıyor.. arkadasın dedıgı gibi tek bass yeterli seviyede tatlı calar,
    ben bile kucuk bass (7') kullanıyorum yetıyor. buyugu de pıoneer (W310) yatıyor evde bagaj lazım olunca tabıı kullanılamıyor ıster ıstemez..

Orijinalden alıntı: HanSoy

hocam tonlama istiyorsanız kesinlikle kickerdan ve pioneer dan uzak durun. L5 gibi şiddetli çalsın istiyorsanız 38 lik Rockford Fosgate Punch 2 alın eski seri. bir de 2. el Rockford Fosgate mono amfisi bulursanız tadından yenmez. ben 30 cm liğini kullanıyordum sattığıma pişman oldum
  • Arkadaslarimda oyle cok pahali olmayan uygun fiyata alinmis jbl 1000w ve pioneer 1400w var. Bazen denk geldigimde dinliyorum. Tamam guclu, siddetli bass veriyorlar ama kalitesini begenmiyorum bir turlu. Zaten tesisatci arkadas da tavsiye etmedi. Kicker L5 alabilirsin cok tatli caliyor dedi. O an orada olan bir kisi de rockford dedi ama tesisatcinin hic haberi yok bu markadan. Skytech var bunu da alabilirsin dedi fakat bunca zamandir ilk defa duydugum bir markayi dikkate almadim haliyle. Yarin gel tedarikcimi arayalim ne istiyorsan soralim arastiralim dedi.

Simdi arkadaslar tek 38lik bir wooferda karar kildim. Dedigim gibi gucunden ziyade bana kalite sunacak bir urun ariyorum. Rockford p2'nin yaninda hangilerini tercih edebilirim. Zira tedarikcisinde rockford olmayabilir.

hocam internette 200$ ise tedarikçi onu 215$ a getirir. adam da kar etmek için sana 230$ a satar. bence internetten alın montajını oraya yaptırın. ayrıca kicker nasıl tonlu çalıyormuş tam anlamadım?? Rockfordu nasıl bilmezz orası da ayrı muamma. neyse.

hocam tavsiyem şunlar olur size;
    -Rockford Fosgate Punch2
    eğer bütçeyi biraz yukarı taşırsanız;
    -Re audio Sex
    -Hertz es 380

Hertz i daha önce dinlemedim ama güzel olduğunu duydum. ama re ile rockfordu kesinlikle tavsiye ederim
  • A.M.K kullanıcısına yanıt
    Hocam dediginiz gibi netten almak daha mantikli. Bu durumda son kararim rockford. Herkes tavsiye ediyor zaten. Yalniz ismi tam olarak Rockford Fosgate Punch2 mi? 30cm veya 38cm P2ds4, p2s4 gibi modelleri de var.

P2 =punch 2 demek hocam kisaltmasi. Sonundaki s4 veya d4 tek bobin çift bobin olayı. Siz d4 olanina bakın çift bobini beslemek daha kolay olur. Eğer sıfır alacaksanız p1 bakabilirsiniz. Ikinci el olarak p2 bakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.