Şimdi Ara

Subwoofer ve Anfiden anlayan arkadaşlar acil yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi geceler 1-2 sorum olacaktı bu konuda bilgili arkadaşlara. Arkadaşlar subwoofer ve mono anfi alacağm hatta subwooferı belirledm kafamda ama anfi konusunda bir sorun var. Şimdi benim bütçe max 500tl. Benim alacağım sub kicker cvr 38cm max 500rms güc veriyor. Gittim araştırdm kutulu şekilde 280-300 arası fiyat veriyorlar. Ben kafadan 300 lira diye düşünüyorum geriye kalıyor 200 lira. 200 lirayada bu subwoofer ı besleyeck mono anfi bulabilirmiyim? ben sistemci bi abiye sordugumda bana bu bass ı beslicek en düşük anfiye 350 lira fiyat verdi :( Şimdi soracağım şu;

1) Bu cvr yi beslicek max 200 liralık bi mono anfi bulabilirmiyim?

2) Eğer yok bulamassın diyorsanız başka bir subwoofer almayı düşünüyorum. Önerebileceğinz max 500 lira bütçeye sub + mono anfi varmıdır?

Şimdiden çok teşekkürler.

• Up
  • media markta bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

media markta bak

Sağol önerin için ama bana daha çok bu işten anlayan insanların yorumları lazım.
  • 2.el edison 1000a bulablirsin o fiyata
  • ben bir tane amfi aldim sensonic marka 2*100 watt , grundig marka 300 watt lik kabinlerle kullaniyorum gayet iyi sesi var ancak sesi yaridan fazla acinca amfi kaldirmiyor kabinleri ve seste bozulma oluyor
    amfi 120 tl ye almistim
  • temiz ed 1000a bulabilirsen çok iyi olur veya digiline 1001. birde alıcağın cvr nin obinlerine dikkat et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer konusunda yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1984

2.el edison 1000a bulablirsin o fiyata

Özelliklerine baktımda baya sağlam bi anfi gibi ama 2.el almak istemiyorum daha doğrusu güvenmiyorum 2.el ürüne hele elektronik aksamlıysa sakata gelme ihtimali çok yüksek.
  • quote:

Özelliklerine baktımda baya sağlam bi anfi gibi ama 2.el almak istemiyorum daha doğrusu güvenmiyorum 2.el ürüne hele elektronik aksamlıysa sakata gelme ihtimali çok yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpiritBreaker35

quote:

o zaman bütçeni biraz daha artırman lazım 300 tl ye sıfır macoustic 1500.1 satılıyordu , gayette iyi cihazdır...200 tl ye cvr yi besliyecek sıfır mono anfi alamazsın maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: audiocu

temiz ed 1000a bulabilirsen çok iyi olur veya digiline 1001. birde alıcağın cvr nin obinlerine dikkat et.

Dikkat et derken anlayamadım? biraz daha açıklarmsn
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpiritBreaker35

quote:

Orijinalden alıntı: audiocu

temiz ed 1000a bulabilirsen çok iyi olur veya digiline 1001. birde alıcağın cvr nin obinlerine dikkat et.

Dikkat et derken anlayamadım? biraz daha açıklarmsn

2+2 ve 4+4 ohmluk iki çeşit var. sen 4+4 olanını alman gerek ki bobinleri paralel bağlayıp 2 ohmda amfiye girebilesin. 2+2 olanı alırsan ya 4 ohmda amfiye bağlaman gerekir (ki bu durumda bası zor beslersin). yada 1 ohmda bağlaman gerekicek, 1 ohmda her amfinin stabil çalışabileceği bir kulvar değildir risklidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.