Şimdi Ara

subwoofer ve amfi seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Linea aracımın ses sistemini beğenmediğim için hiç bir orjinal parçasına dokunmadan amfi ve subwoofer takmak istiyorum.

aklımda iki subwoofer var;

1: Pioneer TS-W310 30 cm 1000 Watt Tek Konili Subwoofer uygun fiyatlı
    2: Sony XSGTX121LS Orijinal Kutulu Slim 30 Cm''1000W Subwoofer slim olması çok cazip

her iki subwoofer içinde nominal giriş gücü 300W.

buna göre aşağıdaki amfi uygun mudur?
    Sony XMGTX6041 4/3/2 Kanal stereo 600W Amfi

yada

Sony XMGTX6021 2/1Kanal stereo 350W Amfi

yada önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir amfi var mıdır?

teyp, kapı hoparlörleri vs değişmeyecek. yalnızca biraz bas eklemek istiyorum olabildiğince küçük boyutlarda olması iyidir ve maddi olarak uygun olmasını diliyorum.

bunları bir kenara koyup aşağıdaki active subwoofer olabilir mesela;
    Alpine SWE-815 20Cm Dahili Amfili Aktif Subwoofer
    bu ürünü mediamarkt da gördüm 360TL

fikir verirseniz, yardımcı olursanız sevinirim.

şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: akcel

Merhabalar

Linea aracımın ses sistemini beğenmediğim için hiç bir orjinal parçasına dokunmadan amfi ve subwoofer takmak istiyorum.

aklımda iki subwoofer var;

1: Pioneer TS-W310 30 cm 1000 Watt Tek Konili Subwoofer uygun fiyatlı
    2: Sony XSGTX121LS Orijinal Kutulu Slim 30 Cm''1000W Subwoofer slim olması çok cazip

her iki subwoofer içinde nominal giriş gücü 300W.

buna göre aşağıdaki amfi uygun mudur?
    Sony XMGTX6041 4/3/2 Kanal stereo 600W Amfi

yada

Sony XMGTX6021 2/1Kanal stereo 350W Amfi

yada önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir amfi var mıdır?

teyp, kapı hoparlörleri vs değişmeyecek. yalnızca biraz bas eklemek istiyorum olabildiğince küçük boyutlarda olması iyidir ve maddi olarak uygun olmasını diliyorum.

bunları bir kenara koyup aşağıdaki active subwoofer olabilir mesela;
    Alpine SWE-815 20Cm Dahili Amfili Aktif Subwoofer
    bu ürünü mediamarkt da gördüm 360TL

fikir verirseniz, yardımcı olursanız sevinirim.

şimdiden teşekkürler.

öncelikle pioneer bass al bana kalırsa

birde o bass için amfi alman lazım ve bu gösterdiğin 2 amfite steryo amfi olduğu için bassı besliyemez.

mono bass amfisi almalısın pioneer için de en uygunu soundmagus dk1200 olucaktır. ben bu ikiliyi kullanıyorum memnunum

bu arada alpine aktiff bass demiştin onlardan ek performans bekleme en azından pioneer kadar iyi performans göstermez o modeli

• yanıtınız için teşekkürler.

pioneer bass fiyatı gayet uygun, bunu hemen alabilirim.
    bass tek konili, bu bir dezavantaj mıdır? çift konili olanıda var az fir fiyat farkı ile.

mono amfi yerine sterio amfide tek bas kullananlarda var. paralel/seri her nasılsa bağlayarak rms ve ohm değerlerini denk getiriyorlar. bu şekilde yapmam mümkün değil midir?

son olarak ürünü yarın almaya gideceğim, amfi söylediğiniz model olmaz ise başka bir model alırken neye dikkat etmem gerekiyor? mesela nominal çıkış gücü (yani sanırım RMS) en az 300W olmalı. bide ohm değerini anlayamadım.

yardımcı olursanız yada baştan sona okuyabileceğim bir kaynak biliyorsanız paylaşırsanız çok sevinirim.
    çünkü paylaşımlar çogunlukla çok ileri seviyede anlaması çok güç.

almaya karar vermeden önce bu denli ayrıtılı olabileceği aklımın ucuna gelmezdi :)

• Tek koniliden kastı tek bobin sanırım:) sizin alacağınız amfi 2kanal veya mono olabilir. Rms gücü de dediğiniz gibi en az 300rms olsun ama bu 4ohm değeri olmalı..amfilerin özelliklerinde genelde 2ohm ve 4ohm değerleri yazar. Mono amfilerde 1ohm da yazabilir. Siz 4ohm değerine bakacaksınız;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.