Şimdi Ara

SUBWOOFER KUTU YAPIMI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde BASCHMANN marka 25cmlik bir subwooferim var. ben bunu arabamda kullanıcam. anfi alıyorum. ama nasıl bir kutu yapacagımı bilmiyorum. Daha doğrusu ölçüleri bilmiyorum. bana yardımcı olabilirmisiniz. arabam Opel vectra bagaja koycam ama kutunun ölçülerini bana gönderebilecek bir arkadas varsa cok sevinirim. kutu almak istemiyorumcünkü suan durumum yok. elimde bolca malzeme var. bana sadece sekli ve ölçülerini verebilirseniz cok sevinirim. yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyoum. bu arada subwoofer 400watt

http://img45.yukle.tc/images/6986DSC00083.JPG

bu adresten subwooferin resmine bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falcon123 -- 6 Eylül 2007; 14:48:07 >

• kendi orjinal litresi vardır ona göre yap piyasadaki hazır subwoofer kabinlerinden alabilirsin..
  • kardeş kolon orjinal boschmanlara benziyor. valla sana ölçüyü yarın akşam kesin vericem söz. hatta aynı kolonun bende 20 cm liği var. onu araba anfisinde ( KENDİ HESAPLAYARAK YAPTIĞIM KABİN ) videosunu koydum. ordan bakarsın...
  • hocam kusura bakma ama benmi videoyu göremiyorum. subwoofer orjinal evet. güzel bi woofer ama kutu sorun oldu. bene ölçüleri bir an önce verebilirsen cok sevinirim. cevaplarını bekleyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.