Şimdi Ara

Subway Restaurantları ile ilgili bilmek istediğiniz herşey.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhabalar herkese. Bu konuyu açmamın sebebi çalıştığım firmanın Türkiye'de yeterince tanınmıyor olmasından ötürüdür. Hangi restaurantta olduğumu belirtmeyeceğim fakat İstanbul'daki en eğlenceli restaurant olduğumuzu söylersem sanırım bize gelmiş olan kişiler hemen anlayacaklardır. Pozisyon olarak restaurant müdürüyüm. Uzun bir süredir çalışmaktayım ve eğrisini büğrüsünü biliyorum işlerdeki. Mc BK gibi restaurantlar için konular açılıyor da ben neden güzel ve sağlıklı olan firma için açmayayım dedim.

İstediğiniz yerden başlayabilirsiniz.

• Cok iyidir, bana kalırsa sınırsız içecek getirseler Türkiye de rahat buyume sağlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IgorStravinsky kullanıcısına yanıt
    Bildiğim 1-2 restaurant uyguluyordu sınırsız içeceği fakat benim çalıştığım yerdeki gibi avm olunca durum çok farklılaşıyor. Yer problem, suistimale çok açık. Kuryeler ayrı dert
  • Bizim eve gelmiyor (K.çekmece)çok söylemek istedik ama olmadı gidip yeme şansımız da olmadı çok merak ediyoruz

• Umudunu yitirme son 9 ayda 14 restaurant daha açıldı. Yakın bir zamanda gönderim yapan bir bölgeye açılabilir. Paket servisin dezavantajları da oluyor soğuk gelebiliyor bazen gözden kaçıyor extralardan unutulanlar olabiliyor. Tavsiyem olayı yerinde yaşaman. Ben de çalışmaya başlayana kadar varlığından haberim bile yoktu . Kesinlikle denenmesi gereken bir tad. Daha fazla şube açılmasıda gündemde.
  • McDonald's ve Burger King'den farkı nedir ?
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Sıcak ve soğuk sandwich, salata ve dürüm şeklinde ürünler var. Yengeç, ton balığı, biftek, tavuk ve et jambonlar mevcut ve lezettli sosları var karamelize soğan, ballı hardal ve south west chipotle gibi. Ayrıca ekmek seçenekleri yönünden de zengin. Parmesan kekikli, çavdarlı, susamlı, kepekli, beyaz italyan gibi çeşitler var. Ayrıca Efsane kurabiyeleri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tao-Zen -- 14 Ocak 2016; 16:44:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hareketli bir şubede olduğumdan çok fırsat bulabilir miyim bilmiyorum ama inceleme eklemeyi düşünüyorum. Umarım yapabilirim.
  • Tao-Zen T kullanıcısına yanıt
    Diğerlerinin sağlıksız olduğunu söylüyorlar. Bunlar da aynı değil mi ?
  • çok severim subway. ama biraz fazla pahalı sanki. 30 cm tavuk teriyaki 20 tl. alt tarafı sandviç. bu arada kurabiyelerinize deliriyorum
  • Hümiyettin kullanıcısına yanıt
    Sağlıklı fast food denen classmanda bizim marka. Taze sebzeler mevcut günde 2-3 kere hazırlanıyorlar bizde ortalama (Domates,havuç,salatalık,yeşil biber, göbek, zeytin, mısır, turşu, jalepeno, soğan) ekmeklerde anlaşma üzeri monosodyum glutamat bulunmuyor tedarikçi firma ona göre özel ekmek üretiyor bize. Ayrıca aşırı yağlı ya da kızartma tarzı ürünler yok. ekmeğin içine seçeceğin et koyuluyor örneğin füme hindi göğüs ya da teriyaki soslu tavuk. Üzerine seçtiğin peynir ekleniyor cedar, hellim, kaşar peyniri. Fırına atılıyor sonra sebze ve sos seçimini yapıyorsun bitiyor. Başladığımdan bu yana 6 kg vermişim. Çoğu müşterimizde ya spor yapar ya belli hastalıklardan dolayı bir takım şeyleri tüketemeyen insanlar oluyor ya da diyet yapan müşterilerimiz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: perdono fotefatofatoyo

çok severim subway. ama biraz fazla pahalı sanki. 30 cm tavuk teriyaki 20 tl. alt tarafı sandviç. bu arada kurabiyelerinize deliriyorum

Sadece sandwich fiyatı ise pahalı. Bizim şubede 14.90. Hatta etkinlik yapıyorum burada belli günlerde belli konularda müşterilere sorular soruyorum bilirlerse müşteriler, kurabiye ısmarlıyorum . Ya da şiir dörtlüğü okutuyorum . İstek parça çalıyoruz. Sadece muhabbete gelen bile var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tao-Zen -- 14 Ocak 2016; 19:09:29 >

• Güzel ama aşırı pahalı. 30 cm bir sandwich + içecek 20 tlye geliyor. Tutmaz. Birde niye sandwichlere 30-15 cm gibi isimler veriliyor genc kesim arasında alay konusu oluyor :D

• 15-30 konusu inanılmaz gırgıra sebep oluyor. Başıma gelen birşeyi anlatayım daha bir kaç gün önce. Bankacı 3 bayan öğlen molalarında bize geldiler yemek almak için. sürekli müşteri olduklarından samimi bir selamlaşma ya da ufak tefek bir sitemle takılırız. Başka subway mi var ? doğruyu söyle beni aldatıyor musun ? gibilerinden.

Derken birden ortalık karıştı dialogları aşşağıya yazıyorum. + 1. bayan * 2. bayan - ben / diğer personeller

+Aşk olsun ben seni aldatırmıyım.
    *Başladık yine
    + Ne var yani en iyi o yapıyor
    (Gülüşmeler başlıyor)
    -Nasıl birşeyler yapalım bugün size
    +Yapmasına yapta 30 beni kesmiyor ya daha büyük birşey olsa
    (iyice gülmeye başlıyoruz)
    -İçini çoştururuz doyarsınız
    +doyar mıyım dersin
    - garanti veriyorum doyururuz
    /abi yeter ya gözümüzden yaş geldi

Bu biraz absürd bir müşteri grubu ama çok eğleniriz kendileriyle.

Hitap ettiği kitle belli fiyatıda ona göre çekiyorlar. Firma sahipleri akıllı hareket ederlerse inanılmaz bir potansiyel var. Restaurant günlük 1.500 - 2.500 ciro bırakıyor. Sıkıntılı bir bölgede olmamıza rağmen.

• Nasıl başvurabiliriz, yarı zamanlı çalışma şansımız var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: -Taylor Swift-

Nasıl başvurabiliriz, yarı zamanlı çalışma şansımız var mı ?

Bazı şubelerde var bazılarında yok. Ortaköy , Mecidiyeköy, beşiktaş ve balmumcu şubelerinde part time çalışma durumları var. Diğer restaurantlarda bildiğim kadarıyla yok ki bazı şubelerde 14 saat çalışma bile varmış. Crazy Time denilen muhabbet.
  • Yurtdışı şubelerindeki fiyatları ile ülkemizdeki fiyatları arasında inanılmaz uçurum olan firma.Öğrenci milleti diyip 20 liradan sandwich satıyosunuz.Sağlıklı olması ise savunduğunuz olay 20 liraya gayet yeterli ev yemeği yenebilir ve sağlıklı olması ile övünüp ne idiğü belirsiz kapalı cipsler veriyorsunuz.Yerelleştirme politikası böyle mi olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muqarnas -- 14 Ocak 2016; 21:25:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeverMoree

Yurtdışı şubelerindeki fiyatları ile ülkemizdeki fiyatları arasında inanılmaz uçurum olan firma.Öğrenci milleti diyip 20 liradan sandwich satıyosunuz.Sağlıklı olması ise savunduğunuz olay 20 liraya gayet yeterli ev yemeği yenebilir ve sağlıklı olması ile övünüp ne idiğü belirsiz kapalı cipsler veriyorsunuz.Yerelleştirme politikası böyle mi olur?

Canada'daki Almanya'daki ve avrupanın birçok ülkesindeki subwaylerden daha hesaplı bizzat yiyen turist müşterilerim anlatıyor hatta katar'daki durumlar ekmek boyutu ve malzeme olarak çok daha kötüymüş. 1-2 mesaj önce hitap ettiği kitle belli dedim. Öğrenci olupta Subway yemeyi düşünüyorsan zaten orta gelirin üstündesindir demek bu. Ben tutupta promosyon menüsünü alınca zorla yiyeceksiniz cipsi demiyorum almazsın olur biter. Gayette sağlıklı piyasadaki bir çok firmaya göre. Gıda teknikeriyim ayrıca bir bak bakalım piyasaya fast food sektöründe kaç restaurantta gıda teknikeri bulursun gel söyle sonra bana. Beğenmeyen elbet olacaktır bazı şeyleri fakat bu demek değildir ki kötüdür.

• Deniz ürünleri için tavsiye bir kombinasyonunuz var mı? (ekmek, sos vs.)

Birde sandviç tepsisi hakkında bilgi verebilir misiniz?

• Tao-Zen T kullanıcısına yanıt
    +Yapmasına yapta 30 beni kesmiyor ya daha büyük bir şey olsa Bunu diyen kadın azmış tenhada kıstırın müdürüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 14 Ocak 2016; 23:24:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.