ewet. EROL BÜYÜKBURÇ bildiğiniz her hangi bir şirketle ortaklığı varmı bu kişinin..
TURKCELL s........ği eşeğe su vermez
Shbuo turkcelin yaptığı yeni bir sms portalı içinde oyun chat arkadaşlık logo melodi bilgi içerikli güel bir himet olacak.bu arada shubuo nun sonundaki o harfi de bir simkart priz değil benden söylemesi.ha bu arada turkcelle shubuo aynı server üzerinde kurulu.sonuç olarak turkcell karşımıa çıkıyor.
Turkcell in bi numarası olduğu kesin.
ben hala kanimizin emileceginden supe duyuyorum...
Kullanmazsın olur biter. Kanın emilmez.
dogru soyle yazmaliydim, ben hala kanimizi emmeye niyetlendiginden supe ediyorum
Tabi ki öncelikle bunun ne olduğu önemli. Konumuz bu. Önce olayı bi çözelim sonra kan emme meselesine geliriz. Konuyu saptırmayalım.
emer emer
Aycell ile Aria birleşti işte size
Shu Bu o
:).
O değilde önceden bir font sitesi gezmiştim. valla logoda renklerde hatta fontu bile aynı hocam çok temiz araklamış tasarımcı arkadaş ...
ciddi misin? bu su yeni turkiyenin amblem olayi gibi yani. font sitesiin adresi aklinda mi?
Yok şuan aramadayım 2-3 sene önceydi zaten site tasarımını logosunu felan değiştirmiştir, hatta kapanmış bile olabilir ...
Bulursan burda bildirecem ...
Çok eskiden ben bir yerlerde görmüştüm "shubuo" sözcüğünü. Yazı karateri de aynı bu şekildeydi. Biz Turkcell'den sabit ücretli GPRS istedik, o getire getire shubuo'yu getirdi. Turkcell'in yeni oyun ve eğlence paketi olduğu söyleniyor. Eğer GPRS üzerinden oynanıyorsa, Turkcell'in GPRS'de sabit ücret yapmaması normal.
Şimdi tekrar baktım yazı karakterine. Benim çok eskilerde gördüğümü söylediğim "shubuo" yazısı, küçük harflerle ve çok benzer yazı karakteriyle yazılmıştı. Ama sanırım renk aynıydı. O harfinin de içi boştu sanırım.
İşte shubuo zırvası!
iğrençççççç
ben anLamadım bu oLayı ???....
Biri yardımcı oLursa sewinirim ..
SewgiLerimLe !! ..
Mesela haber paketine üye oluyorsun. Sana her gün 3-5 tane mesaj atıp yeni bir haber oldukça, gün içinde bildiriyorlar.
eee bunu telsim saten yapıyo hergün haberler beleş geliyo zaten