Şimdi Ara

ŞUBUO ÇÖZÜLDÜ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla manyak teknoloji
  • LAN AYDA 5 MİLYONA İNTERNETE GİRİOM BEN!!!
    öküs hefiler..
    5 milyon ya, ucuz ya, herqes abone olacak, sürümden kazanacak dallamalar..
    zekaya bak yaa..
  • gereksiz otesi bi icat !!!
  • Reklam 1:

-Acaba SHUBUO mu telefonun içinde yoksa SHUBUO mu telefonun etrafında
    -Sinan, var ya sen oldun Yüzde yüz düşünce gücü.
    ***Sinan acaba ne oldu? Acaba Sinan mı telefonu içinde telefon mu Sinan ın.***

Reklam 2:

-Sana SHUBUO taklidi yapayım mı?
    -Yap
    -Böyle yap demekle olmaz, sana SHUBUO taklidi yapayım mı?
    -Yapma
    -Böyle yapma demekle olmaz, sana SHUBUO taklidi yapayım mı?
    -Öyle vurmakla olmaz, sana SHUBUO taklidi yapayım mı?

Taklitlerinden sakının.
    ***O zaman Shubuo dan sakınmamız lazım kendisi taklit zaten*** demekle olmaz.

Reklam 3:

-Abi senin için SHUBUO olmuş diyolar. Paylaşmak istermisin?
    -Macera seni bekliyor.
    ***Shubuo SARS tan daha tehlikeli bir şey.***

Reklam 4:

-'SHUBUO'
    -Efendim?
    -'SHUBUO' Millenyumun en büyük 17. buluşu
    -18
    -Hayır, 17
    -Atomu saydın mı?
    -Kuleye sorayım

'SHUBUO' Milenyumun en büyük 17. veya 18. buluşu.
    ***Kuleye sordum, Milenyumun en gereksiz buluşu dedi.***

Reklam 5:

-SHUBUO' diye bişey çıkmış, süpermiş. Gidip alsak mı? Haklısın niye gitcez, o bizim ayağımıza gelsin. Çaydanlık yanıyor
    -Miskin millet: SHUBUO
    ***Shubuo ayağına gelmez, gelse de gitmez.***

Reklam 6:

SHUBUO, Vahşi batının tercihi
    ***Yalanın bölesi.***

Reklam 7:

SHUBUO kablosuz yayın.

***Canlı yayın... bakın nasılda yüzüyor Yayın balığı.***

• koskocaman bir balon çıktı ortaya reklam giderlerini bile karşılamaz. insanlar haber istiyorsa 24 saat haber yayını yapan bir sürü tv kanalı var.
  • :))
    yaaaa iste gene ayni sonuc,
    telsimin bedava verdigi hizmetin daha azini kanimizi emmek icin kullanacaklar

millet bu sinirle bu defa emdirmez heralde?

emdirmeyelim!
  • böyle yaparak telsimin değerini daha ii anlamamızı sağlıyorlar
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by NightWalker</i>
    <br />böyle yaparak telsimin değerini daha ii anlamamızı sağlıyorlar
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    +1
  • Sahteker Turkcell in işleri işte...
  • mds yede +1
    allah cezani verecek turkcell...
  • Bunu kullanacak geyik tanımıyorum.
  • Dün turkcelli aradım ve dedim ki yani bu kadar reklam bu kadar harcama sadece haber servisleri ile mi ilgili dedim yani jetbitts vardı jetbittsin acısı böyle mi çıkacak dedim.Yani birde yüzyılın 18,buluşuymuş diyorlar ya yazıklar olsun dedim sizlere.yuh yani biz daha teknolojik bir şeydir diye beklemiştik.Şimdi 5 milyon ona verip haber okuyacagımıza 5 milyon verip 7/24 nete giriyoruz.Cevap şöyle geldi tamam siz bunu kullanmayabilirsiniz ama sonuçta turkcellin 17 milyon müşterisi (salak) kullanıyor diyor. Yani biz inanıyoruz bu servisten en az 2 milyon hedef kitleye ulaşacagız diyor.Bende tamam diyorum da bunları kullanacak insanların zaten gprsli teleofnu vardır ve haberlere anında erişirler diyorum ve diğer operatörler bunu tv yayını olarak veriyorlar siz mesaj olarak göndermişsiniz çok mu dedim hem onlar ücretsiz yapıyor bu işi.Son cevap geliyor siz kullanmazsanız kullanmayın kullanan birileri çıkar işte deniyor ve de telefon suratımıza kapanıyor.daha sonra turkcele de bir mail çektik bakalım ne cevap gelecek.eh diyecekler ki biz sadece yolunmak isteyen kazlara hizmet ediyoruz.siz kaz değilseniz karışmam diyecekler.ama biz yine de yolmak isteriz.bakalım.bunların ar-ge si resmen salaklarla dolu ben olsam kimbilir neler neler yaparız türkiye için ama anlamıyorum bu vatandaşları işe alan da kabahat.

• Balon ötesi bir durum..
  • boyle birsey cıkacagını tahmin etmiştim
  • ulkem insanının hangi tercihi dogru ki,gsm operatoru hakkında olanı dogru olsun:)
  • ohaaa be resmen onca reklam o kadar fasıl sittiri boktan cepten haber yayını içinde he.deliriyo bu turkcell naapsamda kullanıcıların kontorlerini yesem diye.kudur ulen haysiyet fakiri turkcell seni.
  • şubuo halen aktif değil diye biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.