Şimdi Ara

Subay vs doktor vs avukat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
6.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD

Kışla dışında da geçerli midir hocam bu

Mesela bir kişi ornegin kiz istemeye gidiyor subay diye 1-0 önde baslar mi prestij olarak

Alıntıları Göster
    Subay doktor avukat falan hepsi 1-0 önde başlar zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xakler

Tarih boyunca en üstte hep doktor olmuştur
    Burada bahsedilen meslek doktorluk lakin bunun uzman doktoru var doçenti var profesörü var

Haklısınız ben de aynı düşünüyorum

1 doktor

Subay da doktora yakin ilk 5e girer gibi

Gerisi tartışmaya açık sanırım

Teşekkürler cevaplarınız icin. Attığınız listede ilk sira doğru olsa da aşağılar saçma. Ogretmenin 4. Olmasi saçmalık bence. O listeyi instada da gormsutum de pek dikkate alamadim

Saygılar hayırlı geceler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu genel halkın görüşü ile oluşturulmuş bir tablo yüzlerce belki binlerce katılan olmuştur. Özellikle doğuda köylerde vb öğretmen çok kıymetli.
  • Öğretmenliğin popülerliği Türkiye deki üniversitelerin çok fazla sayıda öğretmen mezunu vermesinden dolayı bence yoksa bırak dördüncülüğü listede olmaması gerekir .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Subay sivilde düz insandan farksız mi yoksa yine iyi mi sence hocam

Avukat vs subay desek bide sonuç ne olur

Alıntıları Göster
    Subaylarin karizmasi eskidendi siyasetciler cok ezdi orduyu artik olacagina olma daha iyi

Doktor daha prestijli ama insanlarin korkup cekinmesi bakimindan avukat daha üstün sonuçta hukuk biliyor + silah tasiyabiliyor + cevreleri genis

Benim icin insanlarin korkmasi saygilarindan daha onemli mesela o yuzden avukatlik derim ama 35 40 yas alti avukatlarin isi bitik asgari ücrete ve altina calisanlar var hukuk mezunu enflasyonu var

• Birader siz karizmaya mı bakıyorsunuz birde sence hangisi daha karizmma diyorsun, olayını adından anlamalıydım sonuna TR koyma bari salaklığın ortaya çıkmasın.
  • Türkiye sınırları dışına çıktığınızda sayılan meslekler arasında doktorluktan başkası yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Subaylarin karizmasi eskidendi siyasetciler cok ezdi orduyu artik olacagina olma daha iyi

Doktor daha prestijli ama insanlarin korkup cekinmesi bakimindan avukat daha üstün sonuçta hukuk biliyor + silah tasiyabiliyor + cevreleri genis

Benim icin insanlarin korkmasi saygilarindan daha onemli mesela o yuzden avukatlik derim ama 35 40 yas alti avukatlarin isi bitik asgari ücrete ve altina calisanlar var hukuk mezunu enflasyonu var

Alıntıları Göster
    Wow avukatlar silah tasiyabiliyor mu

İyiymiş.

Yahu benim kafama hala yatmiyor avukat nasil asgari ücrete çalışır...

Sizce hukuktan 25 yaşında mezun olsam gec kalmış olur muyum

Bolum değişicem de subay hamdan alıyor puanim kirilmicak yani

Hukuk seneye kazanabilirim ama bu 25te mezun olmaya mal olur

Bir yandan haklisiniz son donemlerde biraz yipratildi ama subayligin karizmasi biter mi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: espial

Türkiye sınırları dışına çıktığınızda sayılan meslekler arasında doktorluktan başkası yok.
    Hocam subay da her yerde subaydır doktorluk gibi

Yanlış mıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-238FE9738

Birader siz karizmaya mı bakıyorsunuz birde sence hangisi daha karizmma diyorsun, olayını adından anlamalıydım sonuna TR koyma bari salaklığın ortaya çıkmasın.
    Evet birader meslek seçerken prestije bakılır ben bakıyorum.

TR sana neden battı

nick de ne koyarsam koyarim sanki cok önemli bir şey

Beni salaklikla itham etmeden once git ilkokul Türkçe derslerini tekrar et baglaçların yazımını öğren

Pratagorasx nickinle çok karizmasin hadi yol al

Blok boş teneke seni

• Sen prestije bak bakalım büyük ihtimalle yksde 1m yaptın değil mi , anlamalıydım

En çokta bunların gerçek olması acıtıyor :D
  • Resmi görevler haricinde subaylık yeşil pasaportu hariç önemli değildir. Kariyer planlamasında Türkiye'de eğitim alıp yurtdışında kariyerini devam ettirebilecek tek meslek doktorluktur. Subaylığın Türkiye'de de çok getirisi olmaz kışla dışına çıktığın an subaylığın nesi var? Kaç subay generallik rütbesi alıyor. En fazla alay komutanı albay olursun.

• quote:

Wow avukatlar silah tasiyabiliyor mu

İyiymiş.

Yahu benim kafama hala yatmiyor avukat nasil asgari ücrete çalışır...

Sizce hukuktan 25 yaşında mezun olsam gec kalmış olur muyum

Bolum değişicem de subay hamdan alıyor puanim kirilmicak yani

Hukuk seneye kazanabilirim ama bu 25te mezun olmaya mal olur

Bir yandan haklisiniz son donemlerde biraz yipratildi ama subayligin karizmasi biter mi ya

Alıntıları Göster
    vAllaha hocam bana soracak olursan mühendislik ve tıp hariç okumaya değer bölüm kalmadı

subaylığı çok iyi düşün derim siyasi mevzular olduğu için açmak istemiyorum da 20 yaşında adamsın otur düşün

hukuk bitik meslek istersen yeni avukatlara stajerlere falan git sor ben çok görüştüm hayattan soğudum bilsem derecesi yüksek işletme pc mühendisliği elekrik elektronik yada psikoloji okurdum bölümde çok sıkıcı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-238FE9738

Sen prestije bak bakalım büyük ihtimalle yksde 1m yaptın değil mi , anlamalıydım

En çokta bunların gerçek olması acıtıyor :D
    Ahahahahaha aynen 1M yaptim tüh yaa ifşa olduk iyi mi? maşallah zekaya bak 1m oldugum icin zaten bu mesleklerden soz ediyorum dimi

"En çokta" aynen aynen snsnsjdjd qeşqe Turkish bilsem...

Hadi bakalim veled seni. Sen benim basardiklarimin yarısını başar sonra konuşuruz

• espial kullanıcısına yanıt
    En fazla alay komutanı olursun ;) kardeş albay il jandarma komutanı oluyor, yani vali , il jandarma komutanı ve il emniyet müdürü . Her ilde bir tane bu adamlardan . Doktor ... sayısını bilmezsin . Bu adamların saygınlığını ve yetkilerini biliyor musun ? Bilginiz olmadığı her konuda yorum yapmayı ne kadar çok seviyoruz .

• Subayliktan kastiniz havacılık ise her havacı subay pilot olamıyor , benim size tavsiyem doktor olun , Yüce ordumuzun subayı olmak her Türk gencine nasip olmaz ama siz yine de sivil hayat için doktorluğu seçin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurelioSol -- 11 Haziran 2020; 0:55:51 >
  • Karizmayı geç de bu üçünden en daşşaklısı doktordur. Kimse dokunamaz aksi iddia bile edilemez. Sendikalıdır sağlıkçıdır dokunulmazdır. Sağlıkçıya şiddet der dururlar ha bire maaş iyileştirmesi döner derken daşşak büyür durur.

• lan hepsi ayrı dallarda sınava giriyor zaten teki MSÜ teki TM teki Sayısal maşallah bizim posedionTR de iş var

Bu arada 4 yıl önce YKS'de ilk 5k girmiştim ve senin gibi Anadolunun buram buram kokan üniversitende kötü bir bölüme girip acaba ayrılıp ta avukat mı olsam yoksa doktor mu olsam demiyorum.

Ayrıca lisans almadan subay olman için 2 yol var harp okulları ve JSGA'a girmen lazım ayrıca bunları istesen de olamazsın özgüvene bak büyük ihtimalle de bel fıtığı da vardır gün boyunca pc başında oturmaktan olsa gerek

• zerenerhan Z kullanıcısına yanıt
    Konuyu saçma gördüm ama sizin yorumunuz daha saçma be

10sn de bir tane buldum bile

• Saçma demeseydin üzülecektim Allah da seni güldürsün kardeşim :))

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.