Şimdi Ara

Şubat Sonu Hedeflerim [ Silver Temren ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın 1 Şubat 2021 . Şubat sonuna hedeflerim :

★ TYT netlerimi 95 üstüne çıkarmak
    ( Şu sıralar 90 ± 5 dolanıp duruyorum )
    • TYT Mat 35+ ( Şu sıralar 25 civarlarındayım )
    • TYT Türkçe 35+ ( Şu sıralar 30 civarlarındayım )

> Fen ve sosyal netlerime burdan teşekkür ediyorum . İkisi toplam 25'i görüyorum.

★ AYT netlerinde 65'i görmek
    ( Şu sıralar 55 civarında )
    • AYT Mat 35 + ( Şu sıralar 30 - 35 arasında geliyor. )
    • AYT Fen 30+ ( Şu sıralar 20 - 25 arasında geliyor. )

> AYT Fende daha çalışılmamış çok konum var.
    > AYT Matta konu çalışması olarak bir tek integralim kaldı onda da sıfır değilim az da olsa bilgim var , çalışmaya başladım. Geometri veya LTİ'den soru kaçırıyorum. Geometri için Acil'den soru çözümüyle ilerliyorum şimdilik.

Şubat ayının bizim ve netlerimiz için güzel bir ay olması dileğiyle .

• Hedeflerim ne kadar gerçekçi hedefler veya hedeflerime ulaşma ihtimali düşük mü bilmiyorum. İnsanların dediklerine de fazla takmam . Bu böyle diye atış serbest değil ama

Herkese iyi forumlar

>> Forumdan 1 aylığına uzaklaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver Temren -- 1 Şubat 2021; 20:38:6 >
  • taveuni kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam size de iyi çalışmalar
  • hocam ltinin öncesinden soru kaçırmıyorsunuz sanırım. neler çözdünüz? benim de tekrar yapmam lazım.

• hankm00dy kullanıcısına yanıt
    Geçen sene 345 ve 3D , bu sene Paraf ve Karekök çözdüm. PKBO için de Çap fasikülü kullandım.

Hocam işin püf noktası soru pratiği diye düşünüyorum. Matta konuyu öğrendikten, ilk kitabı bitirdikten sonra soru çözmek çerez gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Temren

Geçen sene 345 ve 3D , bu sene Paraf ve Karekök çözdüm. PKBO için de Çap fasikülü kullandım.

Hocam işin püf noktası soru pratiği diye düşünüyorum. Matta konuyu öğrendikten, ilk kitabı bitirdikten sonra soru çözmek çerez gibi geliyor.

hocam bende 345 ve karekök var. konu olarak integralin sonu ve pkob eksik. 345i bu hafta bitirip baştan tekrar edeceğim. yandan da karekök çözeceğim başlayıp. apotemi trigonometri var ,sıkıntılı kısımları çözeceğim. bunlardan sonra bir kaynak daha çözmek istiyorum cila niyetine öneriniz nedir? mezunsunuz sanırım. insanlar çok övüyor diye sorayım türev-integral apotemi fasikülleri 35 net üstü için şart mı

pkobda bende de çap var 2 ay önce başlamıştım çözemeyip saldım. mert hocanın kampı var onu dinleyip çözeceğim. memnun kaldınız mı kitaptan?

• hankm00dy kullanıcısına yanıt
    Hocam 3D yi önerebilirim. Orijinal'i öven çok onu da alabilirsiniz.

Sadece problemler için Apotemi çözdüm . LTİ için Apotemi fasiküllerini çözmedim. Limit ve türevde çap , derece çözdüm. İntegrali bitirdikten sonra seri şekilde Apotemi çözmeyi planlıyorum.

Çap fasiküllleri arasından mat adına en çok PKBO'yu beğendim. Trigonometrisi bunun kadar olmasa da güzeldi . Çap'ı çözün derim. Apotemi bu dörtlü için fasikül çıkarsa çok güzel olacak ama çıkarmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Temren

Hocam 3D yi önerebilirim. Orijinal'i öven çok onu da alabilirsiniz.

Sadece problemler için Apotemi çözdüm . LTİ için Apotemi fasiküllerini çözmedim. Limit ve türevde çap , derece çözdüm. İntegrali bitirdikten sonra seri şekilde Apotemi çözmeyi planlıyorum.

Çap fasiküllleri arasından mat adına en çok PKBO'yu beğendim. Trigonometrisi bunun kadar olmasa da güzeldi . Çap'ı çözün derim. Apotemi bu dörtlü için fasikül çıkarsa çok güzel olacak ama çıkarmıyor.

3d yi eyüp hoca çözüyor. o yönden iyi olabilir. teşekkürler

• Silver Temren kullanıcısına yanıt
    Pkob için çap fasikülü nasıl? Acille arasında kaldım da
  • tahaozcann T kullanıcısına yanıt
    Soruları güzel orta seviyede. Acil'i bilmiyorum fasikülleri için kitaplarına göre basit deniliyor
  • Hocam Çap pkob çözmüşsünüz önerir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi çalışmalar hocam
  • Ykssavar Y kullanıcısına yanıt
    Öneririm
  • Archthediron A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler size de iyi çalışmalar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.