Şimdi Ara

Subat-mart icin planlariniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benimki eennn geç 15 subatta ygs konularinin tumunu bitirip, 3 gün lys 4 gün ygs şeklinde 5 marta Dek ygs soru-tekrar + lys konu devam etmek. Ygs günlerinde en kötü 650 soru, lys günlerinde ygsden en kötü 400 soru yapmak.
    5 marttan itibaren full ygs kasip (lys tekrarlarini unutmadan) günde en kötü 800 soru bitirmek. Tüm konular bitmis olduğu için sabah aksam soru yardiracagim. Bu sorular tabi ki denemeleri de icericek günde 1-2 tane deneme çözmeye calisicam. Son iki hafta kala ise bir haftayi turkce-sosyal (mat i birakmadan, günde 2 saat yine mat) ve diğer haftayida full deneme+mat kasarak geciricem. Ya siz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yıldız Tozu -- 16 Ocak 2014; 3:26:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugun den itibaren tatilim basladi.
    Aksamlari 70 80 soru cozerim dershaneye giderim.
    Somestrin son haftasinda amsterdam a giderek kendimi odullendiririm.
    Istegim baraji gecmek.
    Saygilar
    xD

• quote:

Orijinalden alıntı: regl agrisi

Bugun den itibaren tatilim basladi.
    Aksamlari 70 80 soru cozerim dershaneye giderim.
    Somestrin son haftasinda amsterdam a giderek kendimi odullendiririm.
    Istegim baraji gecmek.
    Saygilar
    xD

CSB
  • Up

• şu 1 hafta içerisinde coğrafya ve dilbilgisini halledip 15 tatilde full bölüm denemesi + mat2,fizik,biyo soru, lys kimyadan da konulara başlamayı düşünüyorum umarım yapabilirim.
    Mart'ta ygs ağırlıklı gidicem zaten sabah akşam deneme artık.
  • 1 aylık programım var cumartesi başlıcam.İlk 10 günde Türkçeyi baştan tekrar edip sosyalide bitircem.Geri kalan günlerde Türkçe sosyalden soru ve deneme çözücem.Mat 1 den 4 eksik konum mat2 den türev integral haricindeki 3 konum var,geometri bayağı eksik bunları tamamlamak istiyorum.Haftada 2 deneme çözerek ilerlicem.İnş 1 ay sonra istediğim seviyede olurum
  • takip.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    23 gun kaldi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 15 tatl sonuna kadar fem dergi 12 ye kadar bitiricem sonra paso ygs
  • up
  • Ygs'ye kadar Mat-2'den 2 tane soru bankası bitirip, Karekök Lys soru bankasını Ygs sonrasına bırakacağım. Ygs'de tek eksiğim sosyal 20 civarı yapıyorum şuan onu 30+ yapmaya çalışacağım. Böylece Türkçe 35+ , Mat 32+ , Sosyal 30+ hedefime ulaşmaya çalışacağım. Sosyal bitince de Edebiyat'a başlayacağım. Bunları yaparken de Ygs denemesi çözmeyi ihmal etmiyorum tabii ki. Mezunum...
  • Günde iki deneme
    Fizik lys biter inşallah
    Bir tane de lys mat soru bankası bitireyim diyorum
    Lys kimyaya da bakarım biraz

• Ygs sınavına kadar: Ygs konularını tamamen bitirmek (bitti sayılır), lys coğrafya bitirmek (10 günü kaldı bitecek) mat2 ötf-limit-turev-interal harici tüm konuları bitirmek (daha çok yolum var.. ): ), edebiyattan da gittiği kadar artık...

Edit: Deneme çözme de var tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Innovative -- 20 Ocak 2014; 2:57:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIVega

Ygs sınavına kadar: Ygs konularını tamamen bitirmek (bitti sayılır), lys coğrafya bitirmek (10 günü kaldı bitecek) mat2 ötf-limit-turev-interal harici tüm konuları bitirmek (daha çok yolum var.. ): ), edebiyattan da gittiği kadar artık...

Edit: Deneme çözme de var tabi.

Lys coğrafyayı ygs sonrasına bırakmak istiyorum yetişir mi sence?
  • Deneme deneme deneme..
  • Diğer derslerden çok fazla konu bırakmazsanız yetişir. Ben ygs-lys coğrafya soru bankası aldım, hangi konudaysa sıra çalışıp teste geçiyorum. 11 konunun 4ü, günde 4 saat çalışmayla 4 günde bitti.

• quote:

Diğer derslerden çok fazla konu bırakmazsanız yetişir. Ben ygs-lys coğrafya soru bankası aldım, hangi konudaysa sıra çalışıp teste geçiyorum. 11 konunun 4ü, günde 4 saat çalışmayla 4 günde bitti.

Buna göre 6 konunun 8 i günde 3 saat çalışmayla kaç günde biter

• quote:

Orijinalden alıntı: MİYOZİN V

quote:

Diğer derslerden çok fazla konu bırakmazsanız yetişir. Ben ygs-lys coğrafya soru bankası aldım, hangi konudaysa sıra çalışıp teste geçiyorum. 11 konunun 4ü, günde 4 saat çalışmayla 4 günde bitti.

hocam yapayım bari dedim de, 6 konunun 8i nedir

• quote:

quote:

quote:

Hocam bu öds sorusu ilk bakışta anlaşılmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bu öds sorusu ilk bakışta anlaşılmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.