Şimdi Ara

Subat celpi icin bazı sorular??( acil yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim tecil 15 kasımda bitti askerlik belgemde ise 1-31 aralık/2017 dönemi askerlik şubesine giderek işlemlerinizi yaptırmanız gerekiyor yazıyor ayrıca celp dönemim de şubat /2018 şimdi ;
    A- benim icin bakaya süresi şubattan itibaren mi başlıyor ?
    B- yüksek lisans başvuruları Ocak/2018 gibi Başladıgı düşünülürse ben yüksek lisansa bu tarihlerde yazılsam yüne de erteleme mümkün olur mu ? Bakaya kalmışsın erteleyemeyiz derler mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yoklama kaçağı olursan bu durumda yoklamanı yaptırmadan yüksek lisansa kaydını yaptıramazsın.

    Yoklama kaçağı olsan bile şubeye gidip yoklamanı yaptırıp yüksek lisans kaydını yaptırabilirsin fazla süre geçmediği için fakat para cezası var.

    Ceza ödememek için süresi içerisinde yoklamanı yaptır şubat celp için işlemlerini yapsınlar.( Bu durumunda hangi tarihe kadar kaydını yaptırman gerektiğini öğren)
  • Bullett B kullanıcısına yanıt
    Hocam benim sıkıntım da o zaten yüksek lisans alımlarının kesinleşme tarihleri tam olarak şubat mart gibi o yüzden tam celp dönemi ile denk düşüyor onriaki alıp da hazırlık işlemlerini yaptırmaya gidemem. Hadi yüksek lisansa şubattan önce girip kesinleşse listeler alayım riski de belki de giremem o şubaytan önce alım yapan okula belki de marttaki başka bir okula girebilirim bilmiyorum işte.

    Benim tek çekincem su ben aralıkta gitmesem hazırlık işlemlerine sonra ocak sonu gibi gidip ben geldim desem parası ne ise ödesem bakaya borcunu benim celpi bir dönem ileri atıp bana belge verirler mi ? Böylece ben de o arada y lisansa girerim zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.