Bildirim
Subat ayı icin programim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
ağır diyenler seni elemek isteyenler olacak sen de ağır olduğuna inanacaksın sonra yapılabilir program iyi çalışmalar dilerim -
Sagolasin hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
spor yazmasına çok imrendim 2 yıldır yaptığım sporu yks yüzünden bıraktım ya alıcakları olsun gayet iyi program
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Valla gecen sene ayni durum benim icin gecerliydi ama bu sene olmaz dedim 30 45 dk bile olsa gidip vucudu haraket ettirmek inan oturup kafa dinlemekten daha rahatlatici geliyor
Güzel olmuş başarılar 🖐️
sağolun hocam -
Aynı şekilde ben de aynı hatayı yaptım. Buddy olmayınca başlamak çok sıkıntı oluyor ama başlamaya çalışacağım. Bu arada program iyi ama saat aralıkları şeklinde yazman sıkıntı oluşturabilir ileride.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
8 de fat af idim sonra 11 e başlarken estetik af oldum şimdi kapanınca vücut tekrar bırakacağım için o motivasyon gelmiyor bi de zamanında biraz ağır girdiğim için eklemlerimde sıkıntılar oluştu diz kapağımda omzumda vs ondan da o morali bulamıyorum ama bir buddy olsa yanıma büyük ihtimalle gideirm ben de buddy olunca bi güven ortamı ve serilik hakim oluyor ortama
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X