Şimdi Ara

Subat ayı icin programim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar subat ayi icin dusundum. Cok mu agir olmus ve ya gercekci degil mi? Fikirlerinizi bekliyorum
    Not:mezunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ağır diyenler seni elemek isteyenler olacak sen de ağır olduğuna inanacaksın sonra yapılabilir program iyi çalışmalar dilerim
  • Sagolasin hocam

• spor yazmasına çok imrendim 2 yıldır yaptığım sporu yks yüzünden bıraktım ya alıcakları olsun gayet iyi program

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla gecen sene ayni durum benim icin gecerliydi ama bu sene olmaz dedim 30 45 dk bile olsa gidip vucudu haraket ettirmek inan oturup kafa dinlemekten daha rahatlatici geliyor

• Güzel olmuş başarılar 🖐️

• sağolun hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı şekilde ben de aynı hatayı yaptım. Buddy olmayınca başlamak çok sıkıntı oluyor ama başlamaya çalışacağım. Bu arada program iyi ama saat aralıkları şeklinde yazman sıkıntı oluşturabilir ileride.

• 13th Patronus kullanıcısına yanıt
    8 de fat af idim sonra 11 e başlarken estetik af oldum şimdi kapanınca vücut tekrar bırakacağım için o motivasyon gelmiyor bi de zamanında biraz ağır girdiğim için eklemlerimde sıkıntılar oluştu diz kapağımda omzumda vs ondan da o morali bulamıyorum ama bir buddy olsa yanıma büyük ihtimalle gideirm ben de buddy olunca bi güven ortamı ve serilik hakim oluyor ortama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.