Şimdi Ara

SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!! (611. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.222
Cevap
206
Favori
1.087.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
19 oy
Giriş

Merhaba,

Bu konuda Subigarage firmasından bilgi alabilirsiniz. İnternette Subigarage olarak aratın, cikar. İzolasyon, ses sistemi vb. konularda uzun zamandır çalışıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet arkadaşlar ses yalıtım uygulamasına başladık sanıldığı kadar korkunç birşey değilmiş .Artık 2 hafta sonrada vakit bulursam davlumbazlari sokup devam edecegim.Suanda kapılar ve bagaj havuzu bitti ,yaklaşık 7-8 saat mesai yaptım , 3kat uygulama yaptım ,1.katman rezonans önleyici folyolu 2mm kaplama 2.katman ses yalıtım kecesi 10mm ,3.katman kauçuk köpük malzeme 6mm , Sonuç daha uzunyola çıkmadım ama ilk izlenimim bütün XV sahipleri en azından bagaj havuzunu kaplamalı .
     SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!!  SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!!  SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!!  SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!!  SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!!  SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!!  SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!!  SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bugün Konya Ceylan Subaru'da 55k'da yağ bakımını 13500'e yaptırdım. Ekstradan bişey yapılmadı bilgilendirme amaçlı yazıyorum.

• Paspas arayan arkadaşlar ben 2016 model sıfır aldığım xv ye rizline dan 2016 yılında almistim çok memnundum. Su anda ise yine kaliteli firma olarak rizline,s dizayn ve psn markalarını araçlara marka model aratıp bakabilirsiniz. Yeni arac ici paspaslar s dizayndan, bagaj havuzu iki tane ve ön bagaj icin psn paspasları temin ettim ikiside birebir tam oturdu arac tabanına. Subarudan yeni aldigimiz elektrikli aracımız icin temin ettim. Fiyatlari daha uygundu rizline göre.

Hasan Bey yanlış hatırlamıyorsam 60.000 km veya 4 yilda bir hangisi önce dolarda diferansiyel yaglari ve şanzuman yaglarininda değişmesi gerekiyor. Bunu bir kontrol edin diye tavsiye ederim.

Komple pas varmi tabanında bi kontrol ettir derim. Benim aracimda şaşeler dahil komple pas problemi çıktı olmasi gerekenden cok daha fazla. İnceleyen kişide çok şaşırdı ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum dedi japon otomobillerinde. Bu durumdan dolayı 100 bin ucuza verdim düşündüğümüz fiyattan.

Merhaba, 60 binde diferansiyel yağı değişmesi gerektiğini söyledi fakat bir sonraki yağ bakımı 70 binde olduğu için o zaman değiştirebiliriz 60 binde gelmenize gerek yok, sorun olmaz dediler.

• Arkadaşlar, 2021 model aracımda çarpışma önleyiciyi aktive etmem için yapmam gereken bişey var mı? ben kapatmadığın sürece sürekli aktif diye biliyorum ama geçen araziye çıktım, ağaçlık çalılık bir yolda ilerlerken ağaç dallarını engel olarak algıladı, engel algılandı diye sesli uyarı verdi ama fren vs yapmadı. O yüzden aklıma takıldı acaba yolda ciddi bir durum olsa fren yapmayacak mı diye. Bunla ilgili bilgisi olan var mı?

Carpisma onleyici sistem extra bir durum olmadığı surece hep devrededir. ( Yogun yağış, tipi, sis, on camda aşırı kir vb.). Bazi aşırı hava koşullarında zaman zaman Eyesight devre dışı diye mesaj verir araba. Sartlar duzelince tekrar devreye alır.
    Aracın kullnım kılavuzunda araziye, dağa, ormana vb girdiginizde carpisma onleyiciyi, esp'yi, serit takibi kapatın tavsiyesi var. Serit takip ve carpisma onleyici sistemi dikiz aynasinin ustundeki butonlara birkac saniye basarak kapatir, ayni sekilde acabilirsiniz.
    Siz kapatsaniz bile, kontak aç kapa yapınca yine devreye girer sistem.

SUBARU-XV Kullananlar Kulübü!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TaHoE_ -- 28 Temmuz 2026; 11:34:46 >

• Acil durumda fren yapar mi yapmaz mı? Muamma....
    Haydi bunu test edelim diye bir şansımız yok. Ya yapmazsa
    .. arabaya yazık olacak. Yaparsa ne ala.
    Acil bir durum algiladiginda fren yaptiriyor. ( 1-2 defa tecrube ettim. Onume bir araba firladi, fren yapti arabam. Bir defasinda da anayola katilimda acele ettim biraz sola gecmek icin, onumde otobus vardi. Araba yine fren yapti).
    Tabii bunlar onemsiz olaylardı. Gercekten hayati bir durumda ne yapar bilemem.
    Bir de ayaginiz fren pedali da ise olay aninda, fren basincini algilayip " bu adam nasıl olsa fren uapar, bak ayağı da frende zaten" diye dusunup hiçbir şey yapmama ihtimali de var arabanın.
    Biz yine de dikkati elden bırakmayalım en iyisi. :)

Merhaba, bir defa çok yoğun siste eye-sight devre dışı dikkatli olun diye uyarı verdi. Onun dışında şimdiye kadar fren yapmadı, arazide giderken gereksiz fren yaptığı da olmadı. Hız sabitleyici devredeyken mesafeyi korumak için gayet yerinde fren yapıyo fakat çarpışma anında devreye girer mi umarım tecrübe etmek zorunda kalmayız. Tabii ki ona güvenip frene basmayacak değiliz sadece emin olmak istedim. Cevap için çok teşekkürler.

• Merhaba, arabayı yeni aldığımızda eşimle seyahat ediyorduk, Ankara Malazgirt Bulvarında 80-90 aralığında giderken yolda rüzgarla savrulan bir poşet önümüze geldi bir anda, eyesight tehlike olarak algılamış, biz ne olduğunu anlayana kadar kazık fren yaptı ve durdu. Donakaldım, ne yapacağımı bilemedim, Allahtan arkamızda falan araç yokmuş yoksa girerdi arkadan. Bazen saçmalayabiliyor, dönüşlerde trafik levhaları için ötüyor falan, bu nedenle korkutuyor beni...

Geçmiş olsun. Benim de sık sık aklıma gelen ve çekindiğim bir durumdur bu yaşadığınız. Hele ki yogun ve hızlı akan bir trafikte aracın ani fren yapması hep korkutmustur beni. Hem bizim için , hem de arkadan gelenler için de büyük tehlike...

Ek bilgi: eminim biliyorsunuzdur ama hatirlatmak istedim. Çarpisma onleyici sistem çok tedirgin ediyorsa sizi dikiz aynasının ustundeki tuşlardan manuel olarak kapatabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TaHoE_ -- 1 Ağustos 2026; 11:35:2 >
    Bana yardımcı olabilir misiniz ?
    1.Aracı eşimle birlikte kullanacağım.Yakıtı çok dusunmuyorum.Gündelik işlerimiz için kullanacağız.Bize çok masraf acar mi? Fiyat olarak mantıklı mi.İlerde elden çıkarmak istediğimde zorlanir miyim.Sizden genel bir değerlendirme rica ediyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhaba, dağ bayır dediğiniz için XV tavsiye etmem, sebebi eve dağ bayırda sorun çıkaracak araç değil. Ama dağ bayıra vurulacak araç ta değil. Duster hem parça fiyatı hemde daha araziye üzülmeden gireceğiniz araç bence.

LG OLED55GX6LA, BENQ W2700 4K PROJEKTÖR, LOGITECH HARMONY ONE REMOTE, DENON AVR-X2500H, LG BD390 BLU-RAY PLAYER, ZIDOO Z10 Media PLAYER, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER, BLACKVIEW BV7000 Pro, LENOVO YOGA 3 PRO, MSI AIO AE2420 3D, SEDONA 721, SUBARU XV BUZ GRİ 2014 ELEGANCE, INNOCENCE IS NO EXCUSE... VAROLAN HERŞEY EVRENİN DENGESİNE HİZMET EDER...
  • konu hortlamis olacak ama kusura bakmayin ağır hasarli alinir mi acaba , ikilemde kaldi agir hasarli yeni model mi hasarsiz eski model mi aralarında 6 yas var

Bence ağır hasarlı araca, güvenilir yetkili servis tarafından verilecek en azından yaklaşık bir onarım bedeli sorunuzun cevabını belirler.

LG OLED55GX6LA, BENQ W2700 4K PROJEKTÖR, LOGITECH HARMONY ONE REMOTE, DENON AVR-X2500H, LG BD390 BLU-RAY PLAYER, ZIDOO Z10 Media PLAYER, TOSHIBA HD-A35 HD-DVD PLAYER, BLACKVIEW BV7000 Pro, LENOVO YOGA 3 PRO, MSI AIO AE2420 3D, SEDONA 721, SUBARU XV BUZ GRİ 2014 ELEGANCE, INNOCENCE IS NO EXCUSE... VAROLAN HERŞEY EVRENİN DENGESİNE HİZMET EDER...
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.