Şimdi Ara

Subaru Kullanan yok mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
20.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Subaru Forester kullanan yok mu düşüncelerini almak isityorum.

• Yok kullanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: aksoy93

Yok kullanmıyorum

• ben kullanıyorum ama forester değil 2008 impreza
  • Ben de 2008 impreza, 1.5-küçük kardeş :).
    Remusmark memnun musun bu arada?
  • Arkadaşlar Bende Suparu İmpreza 1.5 AWD HB Elegance Otomatik Vites Seçenekli bir araç almayı planlıyorum
    Uygun bir araç buldum
    Kullananlar varsa HB veya İmpraze 1.5 AWD biraz bilgi verse
    İncelediğim kadarıyla mükemmel bir donanım var tam istediğim şartlar mevcut
    Ama kullanıcılarında görüşlerini almak isterim
  • yaklaşık 25000 km dir forester kullanıyorum, 2000 motor, otomatik, 150 küsür beygir... daha önce opel vectra kullanıyordum o da 2000 motor benzinli
    Bu araba hakkında söyleyebileceğim en doğru şey rahat bir araba olmasıdır. içi geniş, her tarafına çesitli gozler yapmışlar çok işe yarıyor, bagaj zaten büyük, koca koca şeyler yada buyuk kopekler tasınabilir :=) ilk bindiğimde ilk aklıma gelen beklediğimden atak bir araba olmasıydı artık boxer motordanmı nedir bilmiyorum gerekirse gucu var yani, 4 ceker pratikte cok işe yaramasada insana guven veriyor ozellikle kaygan zeminlerde yada dik yokuşlarda hatta virajlarda, biraz da yuksek olması iyi oluyor kaldırımlara daha rahat çıkıyorsun, hiç sorun cikarmadı, arka park sensörü iyi oluyor bu arabada
    Yalnız bence biraz çok yakıyor, 4 çeker, otomatik, boxer motor 1,5 ton ağırlık sonucu bu. ama artık ayda 600-700 ytl benzin parası vermekten sıkıldık, 1,4 1,6 fsi olabilir jetta yada alfa düşünüyoruz şu an. tahmini senede 20000 km yapıyorum
    ama kesinlikle rahat ettirir, subaru güzelmiş dersiniz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Egeanin bu modeli yok mu artık
    2 yıl önce açıldı
    i-DTEC CİVİC kullanan var mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2008 model almayı planlıyorum
    Bunların ikinci eli nasıl gidiyor?
  • Allaaah subaru, ben subaruya hayranım yahu, impreza almak hayalimdir.
  • ocak 2008 de impreza 1.5 otm aldım full araç 36 bin ytl + park sensörü ve 4 ykohama kar lastiği hediye.yol tutuşu gayet güzel ,çekişi 107hp lik bi araca göre bence gayet iyi.daha önce 307 kullanmış biri olarak(307 de çok memnundum genel şikayetlerin aksine)özellikle süspansiyon sistemi bana çok iyi geldi sessiz ve yumuşak.yakıtı 100 km de 10 ile 10.5 lt arası değişiyor karma kullanımda ayagınıza sahip çıkarsanız 9.5/lt kadar çekmek mümkün.bana göre eksi yanı aracın davlumbaz(galiba öle deniyordu :) ) yalıtımı biraz zayıf normalde içeri ses almıyor fakat mıcırlı yolda giderken taş sıçramaları biraz fazla içeri yansıyor gibi.hız sabitleme,koltuk ısıtma, ipod bağlantısı,mp3 özellikli cd çalar,otm klima fiyatına göre tatmin edici özellikler.sonuç olarak aldığıma pişman değilim cebimde 36 bin ytl olursa araba alcak olsam yine subaru alırım.bu arada kışın kar yağdığında normal zamanda 4*4 için fazladan yaktığım benzini iyiki yakmışım diyorsunuz :D

• Foresterı kullanıp seven başka bir araçtan aynı keyfi alamaz
    1,5 tonluk 20 cm yüksekliğindeki bu araç
    virajlarda bir amerikan gibi yatar, yolcuların yüreğini ağzına getirir,
    fakat yolu kolay kolay bırakmaz, çizgisindende kolay kolay çıkmaz.
    çok pozisyonda sayesinde sağ salim kazalardan kaçabilmişimdir.
    Sattım yakın zamanda, yine bakıyorum düşük km yeni model bir forester
  • Forester XT almaya karar verdim
    İnşallah bir Sıkıntı olmazsa perşembe cuma teslim alacağım
    2005 model 2000 Motor XT
    Hayırlısı olsun inşallah
    Kullananların yorumlarını bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRoNMaSTeR -- 11 Ağustos 2008; 23:16:28 >
  • aynı araçtan 6 ay önce bende aldım çok çok memnunum sadeece müzik sistemi başarısız :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: warwar

aynı araçtan 6 ay önce bende aldım çok çok memnunum sadeece müzik sistemi başarısız :)

Aynı şekilde bende Ses sisteminden Müzdaribim Kolonlora falan elimi sürmeyeceğim ama Teybi kesinlikle değiştirmeye karar verdim
    Fakat 2007 model Subaru Forester Sahibi bir arkadaşım var ses sistemi daha iyi Sub woofer falan bile mevcut sistemde
  • bi kaç kere görmüştüm
  • Merhaba
    Forester aynı sınıf SUV lara göre 100 km de 1.5-2lt fazla yakıt harcıyor. Kullanımı güzel ve güvenli. Ancak kullanılan malzeme ile ilgil sanıyorum bir süre sonra bir çok yerden tıkırtılar gelmeye başlıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yutuna

Merhaba
    Forester aynı sınıf SUV lara göre 100 km de 1.5-2lt fazla yakıt harcıyor. Kullanımı güzel ve güvenli. Ancak kullanılan malzeme ile ilgil sanıyorum bir süre sonra bir çok yerden tıkırtılar gelmeye başlıyor.

Yusuf bey
    Bence;
    Benzinlilere Ve sürekli 4 Çeker otomatiklere göre bence çok uygun yakıyor
    Heleki Şehirler Arasında Ben yakıttan rahatsızlık hissetmedim(göreceli olarak)
    Ayrıca 1 yıla yakın zamandır araç yakınımızda bence 1 aydır sürüyorum 3 yaşında bir araç öyle takırtı hiç duymadım açıkcası
    Nasıl bir takırtıdan Bahsediyorsunuz biraz açsanız
  • Merhaba
    Bende O km aldığım 2007 model Forester AWD 2.0 4AT UL araç var. Henüz 12.000 km oldu. Çok titiz bir sürücü olmama ve aracı sürekli asfaltta kullanmama rağmen bir kaç ay sonra göğüsten, ve bagajı kapatan örtüden, zaman zaman kapılardan tıkırtılar geliyor. 130- 140 km hızlarda garip bir rüzgar sesi ortaya çıkıyor. Kullanımı çok keyifli güvenli, ancak tıkırtıların kullanılan sert plastik malzeme ile ilgili olduğunu sanıyorum. Denediğim bir başka araçta da benzer tıkırtılar vardı. 1 yılda ortaya çıkan bu seslerin zamanla artacağında kuşkulanıyorum. Yakıt sarfiyatı da bu ağırlıktaki bir araç için bile fazla bence. Bundan önce kullandığım Hyundai Tucson araçta 13.000 km de herhangi bir ses ve tıkırtı yoktu. Bence Subaru motordan başka kısımlara fazla özen göstermiyor.
  • Artık dizelleri de çıktı, bence satış rakamlarını özellikle yeni forester la yükseltecekler.
  • dizel outback 74bin ytl ile incelenmesi gereken bir araç bence
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.