öncelikle selam arkadaşlar ben 2006-07 imreza 2.0r almayı planlıyorum yakıt ekonomisi için lpg taktırmayı düşünüyorum izmirde yaşıyorum bana marka tavsiyesinde bulunursanız sevinirim bu imprezaya hangi marka sorunsuz olur fiyat önemli değil bu önemli bir konu olduğu için cebimi kısmayacam en iyisi en sağlamı neyse o olacak birde imprezanın bu modeline bu yapılmışmıdır ki daha önce araç wrc değil normal turbosuz boxer atmosferik motorlu bir araç sadece sti görünümlü olacak yeni üyeyim bu foruma sizlerden yardım ve bilgilendirme rica ediyorum
yokmu yardım edecek bilgi verecek kimse
subaru araçlar biliyorsun boxer motor ve performanslı motorlar, bu nedenle subarunun önerdiği markayı yani teleflexi taktırmanı öneririrm izmirdesin sanırım araştır teleflex bayisi kim taktır, teleflex biraz pahalı bir kittir ama araban özel bir araç ucuz bir kit taktırıp performans sorunu yaşama derim. Ben 2 sene subaru bayisninde içinde bulunduğu bir gurupta çalıştığım için söylediklerim kulaktan dolma değildir, telefexlede herhangi bir yakınlığım yok. bu arada teleflex subarının garantisinin de bozmaz bilgin olsun.
Cok tesekkur ederim cok fazla bakamiyodum foruma yeni cevap verebiliyorum bilgi paylasimin icin sagol