Şimdi Ara

SUBARU IMPREZA 1.5 AWD (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
10
Favori
49.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SUBARU IMPERZA 2012 2,0 dizel ve benzinli modelleri
    http://youtu.be/h-xQ3u5OCws



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cstadem -- 13 Ağustos 2013; 10:35:57 >
  • istanbul edirne arası bir yolculuk yaptım.Km de 22 kuruş yaktı.Lavato sıralı sistem mevcut....Şehir içi İstanbul yaklaşık 30 kuruş yakıyor...Sizce normal mi.Araç 1.5 otomatik elegance modeli...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rcep80

    istanbul edirne arası bir yolculuk yaptım.Km de 22 kuruş yaktı.Lavato sıralı sistem mevcut....Şehir içi İstanbul yaklaşık 30 kuruş yakıyor...Sizce normal mi.Araç 1.5 otomatik elegance modeli...

    Lpg kullanan arkadaşlar daha doğru bilgi verbilir.benim aracıım FWD modeli lpg yok uzun yolda 10-120 km/H 0,30kr şehir içinde0,40 kadar benzin yakmakta.lpg de benzine göre %30-40 tasaruf sağlnadığı söylenir. bence aracınızın yakıt miktarı iyi.
  • 90 TL LPG simit tankını doldurup ortalama 100-120km/h ile Ankara'dan Bursa Gemlik'e 410km yol katettim ve 452km de sistem ikaz vererek benzine geçti.

    Şehir içinde ise bitik tanka 50tl lik LPG aldım yaklaşık 208km sonra sistem ikaz verdi ve benzine geçti.

    Şehirler arası :20 kuruş,

    şehir içinde : 24 kuruş
  • değerler çok iyi.Ben şehiriçi 150km anca yapıyorum 50 tl ile.Daha 1000km ayarı yaptırmadım ama.Aracınız kac model.Ankaradamı yaşıyorsunuz..Ben istanbuldayım.Sürüş tarzınız nasıl.buna göre 1000 km ayarını yaptıracagım....
  • 2007 1.5 AWD genelde sakin kullanıyorum. Zaten şehir içinde hız limiti var haliyle 20 ile 70km/h arası değerler ideal bir yakıt tüketimi sağlıyor.

    Dur kalklar ve rampalar çok olursa 50tl ile 190 km civarı oluyor (max. 26 kuruş)
  • Türkiye Genelinde 17 ilde servisi var. çokda yaygın değil. İstanbul Ankara gibi yerlerde mutlak özel servislerde olabilir.Diğer yerlerde hayatında hiç subaru aracı görmemiş ustalar çok. Ancak aracı inceleyen bir bakalım diyen ustalar kolay kolya sanayie gelecek bir araç olmadığınıda eklemeden edemiyorlar.Yaklaşık bir yldır kullanıyorum,yaklaşık 40.000 km yaptım Allah esirgesin her hangi bir sorunum olamdı.Rutin servis bakımları daha önceki araçlar kıyasladığımda fark olmadığını gördüm.
    Subaru Araçların Bakım Tabloları
    http://www.subaru.com.tr/bakim_tablolari.aspx
  • bu aracın otomatiğini mi manualini mi tercih edelim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 26_____

    bu aracın otomatiğini mi manualini mi tercih edelim?

    Subaru Impreza 1,5 -1,6-1,8-2,0 ve 2,5 motor hacimlerine göre piyasada mevcut. donanım farklığı vb kendi içinde ayrıca da ayrılmakta. aslında 1,5 AWD bildiğim kadarı en az donanım sahip, Impreza 1.5 Elegance en dolu modeli. Piyasada genel çoğunluk otomatik, manuel olanlarda var.2008 ve altı modellerde manuel olanlarda h-low dedikleri bir mekanizma da var. Bu tip araç sahipleri rampalarda ek güç sağladığını yazarlar. gördüğümüz kadarı ile 2,0 ve 2,5 wrx'ler tamamı manuel. 1,5'ların önden çekişli olanları da mevcut (benim aracım 2010 model önden çekişli) Ben şahsen Tercihi yaparken yakıt ,yaşadığım yerde kar,çamur, rampa vb durumlarının olmaması önden çekişli almama etken olmuştu. Ancak dört çekerini alsaymışım diyorum. mevcut araçtan memuniyetimin olmamasından değil tam tersine ıslak ve kuru zeminde ,virajlarda araç dinamikleri kontrolü (VDC) ve diğer güvenlik sistemleri sayesinde diğer marka önden çekişli emsali araçlara göre çok üstünde bir araç .simetrik dört çeker olsa virajlarda hız azaltma derdi olmazdı, çamurda,rampada yolda bırakmaz ıslak ve kuru zeminde üstün yol tutuşu ile sürücüsünü üzmez. iki yıldır bu araçları çeşitli forumlardan ve çeşitli yazılardan takip ederim Lineartronic CVT şanzımanda arıza bildireni okumadım bütün modellerde zincirli belki eski modelleri kayışlıdır. Manuel geri vites sorunu yaşayanlar olduğu ancak bu sorununda aracı tanımamaktan kaynaklana kullanıcı hatası olarak okumuştum. yakıt olarak otomatik olanlar biraz daha fazla yaktığını biliyorum . ben kendi aracımda şehir içi 7.4 uzun yolda 6,2 tüketim olmakta. 1,5 hızlanması 13 sn kadar. eğer hız merakınız varsa motor hacimleri yüksek olanları tercih etmelisiniz. kullanırsanız bir çok bildik marka araçtan üstün olduğunu göreceksiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cstadem -- 14 Ağustos 2013; 23:30:34 >




  • arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum.Daha yeni tanıştım subaru ile.Günün ilk çalıştırmasında aracım 2000 devirde çalışıyor 20-30 sn filan sonra düşüyor.BU bana pek normal gelmedi.Sizlerde durum nedir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rcep80

    arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum.Daha yeni tanıştım subaru ile.Günün ilk çalıştırmasında aracım 2000 devirde çalışıyor 20-30 sn filan sonra düşüyor.BU bana pek normal gelmedi.Sizlerde durum nedir.

    1-lpg ayarsızlığı 2-rölanti motorunun ayarı bozulmuş olabilir3-bogaz kelebeği kirlenmiştir.4-akü değişim zamanı gelmiş olabilir. arabayı çalıştırn ve direksiyonu sağ/sol yapın bakalaım kaç saniyede devir düşmekte ? ilk aklıma gelenler bunlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 26_____

    bu aracın otomatiğini mi manualini mi tercih edelim?

    Araç ne olursa olsun Otomatik vites konforu, bana göre araçtaki en önemli unsur.

    Birdaha düz vites yada otomatikleştirilmiş düz şanzımanlı (Toyota MMT gibi) araç asla almam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 15 Ağustos 2013; 16:53:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rcep80

    arkadaşlar ben birşey sormak istiyorum.Daha yeni tanıştım subaru ile.Günün ilk çalıştırmasında aracım 2000 devirde çalışıyor 20-30 sn filan sonra düşüyor.BU bana pek normal gelmedi.Sizlerde durum nedir.

    İlk çalıştırmada 20-30 sn 1500-2000 devir civarına gelip sonra yavaş yavaş düşürmesi normal.. Subarularda genelde böyle.
  • bugün çekmeköydeki servise ugradım sordum.Normalmiş...
  • bu araç f/p dolayı baya kafama yatıor jazz veya polo bakarken resmen impreza ya döndüm hayırlısı bakalım bulabilirsem alıcam tek korkum büyük şehirde yaşamıorum
  • Bende öncelikli olarak eşim için araç arıyordum (2013 auris aldım 3 ay sonra sattım)

    Aynı şekilde Honda Jazz , Civic türü araç bakıyordum daha sonra oturduğumuz bölgenin zorlu kış koşulları

    nedeniyle RAV4 ve CRV bakmaya başladım ancak Japonya'da yaşayan yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aynı hafta içinde Impreza'yı aldım.

    Tavsiye şöyleydi: Arazi aracının bakımlarından tutun yedek parça, lastik vs gibi masrafları bizim için gereksiz/fazla olacaktı.

    Aradığımız 4x4 ve şehir içinde rahat kullanabileceğimiz, birazda zevkli sürüşe sahip sorunsuz bir araçtı, Subaru'yu tercih ettik..

    Şimdi çok memnunuz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 15 Ağustos 2013; 23:04:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 26_____

    bu araç f/p dolayı baya kafama yatıor jazz veya polo bakarken resmen impreza ya döndüm hayırlısı bakalım bulabilirsem alıcam tek korkum büyük şehirde yaşamıorum

    ikinci el piyasasını düşünürseniz jazz veya polo alın derim. subaru araç kullanıcılar ikinci elde hemen satamazlar. Aracı tanıyan bilen alır. Subaru aracı kullanan bir daha başka araca bakmaz. Büyük şehir veya küçük yerleşim yerinde Subaru kolay,kolay üzmez gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Allah esirgesin kaza vb durumlar olamadığı sürece tamirciler uzaktan bakarlar sadece
  • teşekkürler en iyisi araştırıp temizini almak gönlüm otomatik ve 2008 model üstü araç almak alırsam haber veririm=))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 26_____

    teşekkürler en iyisi araştırıp temizini almak gönlüm otomatik ve 2008 model üstü araç almak alırsam haber veririm=))

    subaru araç satıcıları genelde araçları hakkında bilgilerini saklamazlar, .ne olursa olsun expertiz yaptırın.
  • İlk calistirmada rolanti yuksek oluyor ve saniyler sonra dusuyor. Dikmen subaruculari bulusabiliriz tabiki

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.