Şimdi Ara

Subaru forester kullananlar.. (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.721
Cevap
66
Favori
433.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar hayatımda ilk defa forester 2007 model 2.0 ZL LPG li bir araç almayı düşünüyorum . Bana tavsiyeleriniz ne olur ? Alırken nelere dikkat etmeliyim ? Memnun kalır mıyım ? Kafamda bir sürü soru var . Lütfen bana yardımcı olun . Şimdiden hepinize teşekkkür ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
    Ben frenlerini çok beğenmedim aracın.

Frenler kadar lastikler de onemlidir. Hangi lastikleri kullaniyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yander

quote:

Üzerinde ne varsa . Bridgestone du galiba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Ne yazik ki ustundeki lastiklerin yol tutusu iyi degil. Seneye ben de degistirecegim. Size de degismenizi tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ne yazik ki ustundeki lastiklerin yol tutusu iyi degil. Seneye ben de degistirecegim. Size de degismenizi tavsiye ederim.

nasıl vardınız bu kanıya kötü bir tecrübeniz mi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 27 Eylül 2016; 15:43:32 >

• Sıfır araçların üzerinde gelen Bridgestone yazlık lastiklerin yol tutuşları özellikle ıslak havalarda hiç iyi değil. Islak havada birkaç defa hafif kayma olayını bende yaşadım.
  • öncelikle cümleten herkese selamlar
    uzun zamandır araç araştırmalarımda gerek netteki videolar gerekse yorumlardan epey begendiğim ve almak istediğim bir araç oldu forester. fakat gel gelelim önemli bir mesele kafamı kurcalıyor.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-bayraktar-otomotiv-istinye-2016-subaru-forester-2.0-td-premium-345344852/detay

şu ilana bakarmısınız...! daha 10 bini görmemiş nokta hasarsız 2016 model ve en yeni kasadaki aracı yetkili baysi i bile 25 bin aşağıya nasıl satabilir. ki bunun gibi bir dünya ilan bulunabiliyor gerek benzinli olsun gerek dizeli olsun.
    şimdi herkes klasik türkiyedeki adaletsiz vergi ,piyasa durumu vs. vs yazabilir ,ama arkadaşlar bu araçlar bu kadar kötü kalitesiz değersiz araçlar değil ki. subaru araçları değer kaybı sıralamasında sanırım ülkemizde top 10 da birinci sırayı alır. bunun sebebini anlayan varmı ? yani bu modellerde bizim bilmediğimiz başka kronik sorunlarmı var? lütfen banada izah etsin.
    toyota corollasının dizelinde 100 bine yakın fiyat çıkartıyor hala 13 küsür saniyede 100 e çıkan artık sadece dacia nın kullandığı yarı otomatik denilen ucube bir şanzıman kullanıyor,benzinli getiriyor hala düz atmosferik hiç bir özelliği olmayan sadece lpg takılan motorlar...
    wokswagen grubu klasik hastalıklı dgs şanzımanlarına rağmen parayla araç alamayıp sıraya giriyorsunuz, ne bileyim açın bakın şikayetvar sitelerini qashqai dizel otomatik cvt şanzımanları sorun üzerine sorun yaşatıyor. ama hiç bir araç yada modeli bu kadar zarar ettirmiyor.
    uzun uzun yazıp kafa şişirdiysem özür dilerim ama parayı sokaklardan toplamıyoruz. hepimiz emekle ter akıtarak kazanıyoruz neden böyle zarar görelim. ya inanın o kadar kafama takıyorum ve bu hususta doluyum ki bazen ''boşver arkadaş bu kadar zararı keriz miyiz vazgeç foresterdan git al bir passat bak keyfine'' falan diyorum.
    benimle aynı düşünceden kimse varsa görüşlerini merak etmekteyim. hepinize saygılarımı sunuyorum.

• baha_81 kullanıcısına yanıt
    Subaru binici arabası. Satıcı arabası değil.

İkinci eli yok herkes bunu bilerek alıyor.
    Servis ağı yaygın değil.
    Parçası pahalı.
    Bazı parçaların gelmesi haftalar surebiliyir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nasıl vardınız bu kanıya kötü bir tecrübeniz mi oldu

Buyuk bir kazam olmadi fakat yaklasik 17 senedir Subaru kullanan birisi olarak ustunde gelen lastiklerin yol tutusunu hic begenmemisimdir.

• baha_81 kullanıcısına yanıt
    Bende sizinle aynı durumdayım çok araştırdım forester dizel dedim daha sonra foresterın yol sesi aldığını süspansiyon sertliğini kullananlardan öğrendim ben şehiriçi çok kullanacağım için konforlu ve gerçek 4çeker araç istiyordum foresterden dolayı subarudan vazgeçmişken bu sefer subaru outbacki gördüm inceledim ve tamam dedim ve şu anda outbacki almak için fırsat bekliyorum. Ben yıllarca vw kullandım şunu anladımki subaru vwden üst sınıf bir araç siZe tavsiyem subaru4ever sitesini inceleyin. Bende değer kaybından dolayı 2.el bakıyorum. Malum siteyi 3 aydır hergün takip ediyorum inanın ilana çıkan outbackler çok kısa sürede satılıyor aslında çok tercih edilen ama giZli kalmış bir marka subaru. Benim yakınım kullanıyor ben çocukken vw i vardı satıp subaru almıştı halen subaru kullanıyor. Bi noktaya daha değineyim outbacka rakip xc60 a4 allroad var ve fiyatları en az 100k pahalı ama almanya ve amerikadaki sitelere bakınca hepsi outbackla aynı fiyat kısacası alman araçları bizleri fena kazıklıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: canibeyaz

Bende sizinle aynı durumdayım çok araştırdım forester dizel dedim daha sonra foresterın yol sesi aldığını süspansiyon sertliğini kullananlardan öğrendim ben şehiriçi çok kullanacağım için konforlu ve gerçek 4çeker araç istiyordum foresterden dolayı subarudan vazgeçmişken bu sefer subaru outbacki gördüm inceledim ve tamam dedim ve şu anda outbacki almak için fırsat bekliyorum. Ben yıllarca vw kullandım şunu anladımki subaru vwden üst sınıf bir araç siZe tavsiyem subaru4ever sitesini inceleyin. Bende değer kaybından dolayı 2.el bakıyorum. Malum siteyi 3 aydır hergün takip ediyorum inanın ilana çıkan outbackler çok kısa sürede satılıyor aslında çok tercih edilen ama giZli kalmış bir marka subaru. Benim yakınım kullanıyor ben çocukken vw i vardı satıp subaru almıştı halen subaru kullanıyor. Bi noktaya daha değineyim outbacka rakip xc60 a4 allroad var ve fiyatları en az 100k pahalı ama almanya ve amerikadaki sitelere bakınca hepsi outbackla aynı fiyat kısacası alman araçları bizleri fena kazıklıyor.

Merhabalar.
    Forester dan sadece yol sesi ve süspansiyon sertliğinden dolayımı vaz geçtiniz yani? Ben 3 yıldır subaru kullanıcısıyım. Bir yıl xv kullandım. Daha sonra onu verip dizel forester aldım. İki yıldır dizel forester kullanıyorum. Size şunu söyleye bilirim. Şehir içi kullanım için yol sesi ve süspansiyon sertliği nedeniyle foreserdan vaz geçmek hata olur derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsinsubaru -- 29 Eylül 2016; 14:44:27 >

• Outbacki bilmiyordum öğrenince olacaksa outback olsun dedim. Ayrıca 2016 modellerinde iyileştirme yapılmış hatta camları bile daha kalınlaştırılmış foresterin. Forestere etesight gelirse 2017de yine forester düşünebilirim. Foresterdeki adaptif farlar çok güzel olmuş malesef outbackda yok ama outback hem daha büyük hem daha konforlu o yüzden bi tık önde

• Tabi sonuçta kullanacak sizsiniz. Ancak outback forester'a kıyasla daha uzun,daha geniş,daha alçak ve daha ağır bir araç. Ve üstelik forester dan daha pahalı. Ancak çekiş sistemi olarak aynı araçlar. Şehir içi kullanımda forester daha avantajlıdır. Tabi outbeck in forestetdan bir üst sınıf araç oluğunu da bilnek lazım. Donanım olarak forester dan farklılıkları var tabi fiyatla orantılı olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsinsubaru -- 30 Eylül 2016; 12:37:26 >
  • quote:

Outbacki bilmiyordum öğrenince olacaksa outback olsun dedim. Ayrıca 2016 modellerinde iyileştirme yapılmış hatta camları bile daha kalınlaştırılmış foresterin. Forestere etesight gelirse 2017de yine forester düşünebilirim. Foresterdeki adaptif farlar çok güzel olmuş malesef outbackda yok ama outback hem daha büyük hem daha konforlu o yüzden bi tık önde

Kalınlaştırılmış camların hikaye olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim .
    kalınlaştırılmamış modeli de 6 ay kullandım .
    Değiştirme sebeplerimden biri de yol ve rüzgar sesiydi .
    Rüzgar sesi yol sesi değişen hiçbir şey yok .
    Bu konuda kandırıldım açıkçası .
    Bunun için alacaksanız almayın diye anlattım .

• tgezer kullanıcısına yanıt
    Bİlgilendirmeniz için teşekkürler peki siz aynı sınıf başka bir marka araç kullandınızmı karşılaştırma bakımından soruyorum mesela ben jeep compas kullandım ve ondada yol sesinden rahatsız olmuştum o araçdan sonra cady almıştım ve çok sesiz gelmişti bana.
  • quote:

Bİlgilendirmeniz için teşekkürler peki siz aynı sınıf başka bir marka araç kullandınızmı karşılaştırma bakımından soruyorum mesela ben jeep compas kullandım ve ondada yol sesinden rahatsız olmuştum o araçdan sonra cady almıştım ve çok sesiz gelmişti bana.

diğer araçlardan tek üzerine düştüğüm crv olmuştu
    onda da forester daki ferahlığı bulamadım .
    aslında bu seslerin öne çıkma sebebi motor sesinin hiç çıkmaması.
    çok iyi izole etmişler motoru . Aynı özeni aerodinamik ve alt izolasyona göstermemişler .
    biraz takıntılıyım ses konusunda
    motor sesi gelmeyince diğer seslere odaklanıyor insan .
    100-110 dan sonra rüzgar sesi başlıyordu
    Makyajlı kasada camlar kalınlaştırıldı deyince tamam dedim şimdi oldu .
    Ama ben farkı hissetmedim açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 30 Eylül 2016; 11:11:38 >

• Yedek lastiğin olmaması bile outback almamak için bir sebebtir benim için

Runflat olmayan ama hafif arazi aracı olan bir araçta yedek lastik yok😳

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Outback in hangi sınıf araç olduğunu hedef kitlesini hala cozebilmis değilim.

• ODD verilerinde F7 sınıf olarak geçiyor Bu sınıfda x3, toureg, GLC, Q5, XC90 modelleri var. Ama yükseklik olarak bu saydıklarımın hepsinden daha alçak. Özetlersek Yükseklik ve genişlik olarak tiguan,x1,Gla yüksekliğinde ve genişliğinde, uzunluk olarak; x3,Q5,GLC, toureg uzunluğunda. Aslında Yüksekliği arttırılarak üst sınıf yerine oturması gerekli bu şekilde dediğiniz gibi ortada kalmış.
  • Ankara'da 40 bin TL'yi geçmeyecek 2.0 XT ya da ZL satan mümkünse lpg+otomatik vitesli aracını satmak isteyen var mıydı?
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.