Şimdi Ara

!!!!! Subaru 2.0 GT GC8 ARANIYOR !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaz aylarından beri subaru bakıyorum, 1.6 kesinlikle tercihim değil. 2.0 gt gc8 bakıyorum , aracı olup satan veya çevresinde olan var mıdır? Bi el atın donanım ın gücünü görelim
    Stok olması tercih sebebidir, kesinlikle şişik fiyatlı araçlar tercihim değil sahibinden com kaynıyo zaten o araçlarla hiçbiride satılamadı aylardır :D

• Bu aracın temizini bulmak bir servete mal olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasan21t kullanıcısına yanıt
    orası öyle ama mekanik sağlam olsun yeterli zaten basınç açmıcami rolling le de işim olmaz, hafada 1 gün zevk için binicem okadar. 25 yaşındayım 20 yıldır bu aletin hayalini kuruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boosterboy

orası öyle ama mekanik sağlam olsun yeterli zaten basınç açmıcami rolling le de işim olmaz, hafada 1 gün zevk için binicem okadar. 25 yaşındayım 20 yıldır bu aletin hayalini kuruyorum.
    5 yaşından beri....

• boosterboy B kullanıcısına yanıt
    Geç kaldın, 10-15 yıl kadar önce doğman lazımdı. Gc8'lerin tamamına yakını dökük, temizleride deli rakamlarla sadece meraklıları arasında dolanıyor.

Bende 2.5 busso 156 istiyorum ama temizi yok, geç kaldık, apple carplaye otonom arabalara mahkum kaldık.
  • İyi seçim hala oğlunda var çok iyi havalı herkes bakıyo.Araç akıyo eyi gidiyo al

• alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    156 2.5 busso temizi var bir kaç tane.İzmirde çok güzel yapılı kırmızı vardı Alfisti forumdan birinde araba hala.2.0 turbo düşünürsen gtv 166 veya 164 lere bakabilirsin.166 lardada tek tük 2.5 var birazda 3.0 166 ve 164 var ilanları takip et illaki denk gelir.4-5 tanede 3.2 gt var.Birer tanede 156 gta ve 147 gta var ama sahipleri satmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • m.hastası kullanıcısına yanıt
    mahallede vardı sıfır alınmıştı :) oturup izliyodum o zamanlar :) düşün yani o zamandan beridir aklımdadır bu araç :)

• quote:

Orijinalden alıntı: berkke

156 2.5 busso temizi var bir kaç tane.İzmirde çok güzel yapılı kırmızı vardı Alfisti forumdan birinde araba hala.2.0 turbo düşünürsen gtv 166 veya 164 lere bakabilirsin.166 lardada tek tük 2.5 var birazda 3.0 166 ve 164 var ilanları takip et illaki denk gelir.4-5 tanede 3.2 gt var.Birer tanede 156 gta ve 147 gta var ama sahipleri satmaz
    Bahsi geçen kırmızı 156 uzun zamandır Kayseri'de yaşamını idame ediyor,bu yaz özel bir proje ile 3.0 v6 tb oldu ve Q2 kilitli difransiyel takviyesi yapıldı Sahibi zaten uzun yıllardır spesifik Alfa Romeolar kullanmış gerçek bir Alfista.

!!!!!  Subaru 2.0 GT GC8 ARANIYOR  !!!!!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.