Şimdi Ara

Sub Seçimi Yapamadım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eskiden Dillere Destan Bir Ses sistemim vardı. ve bir arabam arabamı sattım yenisi aldım sistemimin yarısı sattım sattıktan sonra elimde kalan sub. ta yandı ve elimdeki sistemime yeni bir sub almam gerekti ve secim yapamıyorum ben elimde olanları yazayım sizde önerilerinizi ve nedeni söyleyin.

Navitec 9800 Double TEyip
    XeteC 1500.1 AMp
    2 Farad Sierra Kapasitör
    PArmak KAlınlıgında Cadence KAblo Sistemi
    2 Ad DD 16cm Kompenant
    NExtstar 1200 Watt AMp

Tek Eksigim bir sub eskiden 2000w 1000rms sierra defcon vardı 3 sene dayandı bana.

kicker l7 düşünüyorum bir yandan re audio

birde aklıma takılan tek bassmı kullansam cift bassmı örnek 2 tane l7 .

araçımda bora bagaja sıgdırmam lazım.

Sub Seçimi Yapamadım.

• Bu arada alt frekans manyagıyım araç bass vurdugu zaman araçın öndeki plakasının bile sallanması lazım dükkan önünden geçerken dükkanların kepenkleri zıngırdamalı.
  • kimse yokmu ?
  • O zaman l7 ler tam size göre bende 150rms lik kicker comp serisi var sesi 20 ye çıkardığımda dikiz aynası yamuluyor ki ses 62 ye kadar çıkıyor :)
    iki tane 30 cm l7 alıp tek kabin yaptırırsan bagajına sığar ama l7 lerin performansı çok fazladır ayrıca 1500rms anfi ister ki en azı bu.
    eğer sağ sol titresin sesten diyorsan kicker al ama zangur zungur titreşimden bass keyfi alamazsın söyliyim içinide vurur güp güp diye ama ses gelmez kabul diyorsan Kicker al 38 cm l7 alırsan bağajında kalır.
    ayrıca arabanın civatalarını gevşetir arada kontrole gitmen lazım

he ama ben bass sesi istiyorum çok titremesede dışardan duyulsun sokaktan geçerken falan diyorsan JBL al.
  • peki re audio xxx mi yoksa kicker l7 mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonvedam11

peki re audio xxx mi yoksa kicker l7 mi ?

re audıo xxx e şimdi baktım biraz üst seviye woofer amerikan malı sağlamdır 2000-4000 watt olanı var sanırım ama devasa bir bass yani görünüş ses falan süper l7 yi ikiye katlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac için monitör seçimi
    2 yıl önce açıldı
    Set İçin Kablo Seçimi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.