Şimdi Ara

'Şuanda indirilemedi'wifi üzerinden uygulama indirme hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, cihazı aldığımdan beri 100mb üstü uygulamaları wifi ile indirirken bir süre sonra şuanda indirilemedi hatası alıyorum cihazı defalarca kapayıp açmama, apple hesabımdan çıkış yapıp tekrar girmeme rağmen sorun çözülmüyor yazılım güncelleme yaptım sonuç aynı, cihaz 6S ve superonline kullanıyorum bazı arkadaşlarda da aynı sorun olduğu bilgisini aldım. Ne yapmalı sizce ? Sorun Superonline kaynaklıysa ttnetle deneyen var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bendede hep oluyor bnmde superonline. Modemin icersinden apple arayip dns iste versinler onu yazinca duzeliyor. Burda dikkat etmen gereken dns pc den degil modemden yapman. Evde degilim yoksa dns bnde yazardim :) sorun duzelmisti bnde bu sekilde icloud yedekleme sorunuda boyle duzelio wger kullaniyorsan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krach55

Bendede hep oluyor bnmde superonline. Modemin icersinden apple arayip dns iste versinler onu yazinca duzeliyor. Burda dikkat etmen gereken dns pc den degil modemden yapman. Evde degilim yoksa dns bnde yazardim :) sorun duzelmisti bnde bu sekilde icloud yedekleme sorunuda boyle duzelio wger kullaniyorsan

modemden (huawei) dns i nasıl değiştirebiliriz acaba. model numarası HG552e.
    benim 6s de bazı programlarda indirme yapıyor bazıların da "şu anda indirilemiyor" diyor.
    yardımcı olursanız sevinirim.

Orijinalden alıntı: reeaall

quote:

Bendede hep oluyor bnmde superonline. Modemin icersinden apple arayip dns iste versinler onu yazinca duzeliyor. Burda dikkat etmen gereken dns pc den degil modemden yapman. Evde degilim yoksa dns bnde yazardim :) sorun duzelmisti bnde bu sekilde icloud yedekleme sorunuda boyle duzelio wger kullaniyorsan

benim 6s de bazı programlarda indirme yapıyor bazıların da "şu anda indirilemiyor" diyor.

modemi kapat aç düzeliyor
    Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Sence arkadaş modemi açıp kapatmayı denememismidir? Ne kadar mantıksız bi cumle. Ayni sorun bendede var çözümü olanlardan yardım bekliyoruz

Orijinalden alıntı: eozgor

Sence arkadaş modemi açıp kapatmayı denememismidir? Ne kadar mantıksız bi cumle. Ayni sorun bendede var çözümü olanlardan yardım bekliyoruz

olum kafan mı güzel? Bugün bende 6s plus aldım kurar kurmaz uygulama şuanda indirilemedi hatası aldım. Ağ ayarlarını sıfırladım. Dns değiştirdim fayda yok. Son çare modemi kapatıp açmak geldi ve düzeldi. Ne değişik insanlar ya
    Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Kafam senden bile güzel

Orijinalden alıntı: eozgor

Kafam senden bile güzel

bi kaybol velet
  • arkadaşlar modemi açıp kapattım elbette. hatta zyxel marka modemle bile denedim.
    iphonun ağ ayarlarını sıfırlamak, hard reset atmak, modem değiştirmek aklınıza ne geldiyse yaptım.
    fakat krach55 arkadaşımız modeme dns eklemelisin demiş. ben bunu yapmayı denemek istiyorum. yoksa modeme reset atmak değil.
    uygulama indirilemiyor hatası çok can sıkıcı
    uygulama indirilemiyor hatası çok can sıkıcı.
    ve şunu da eklemek istiyorum aynı modemden iphone 4s e indi fakat 6s de uygulama indirilemedi hatası aldım. şimdi yedekleyip tekrar geri yükleme yapıyorum itunes üzerinden bakalım neler olacak.

quote:

hocam sizin marka modemde oluyor mu bilmiyorum bakılması lazım. bir denemekte fayda var modem markasını ve modelini internette araştırın derim

• Bende wifi üzerinden whatsaptan ses kaydı gönderemiyorum

quote:

quote:

hocam sizin marka modemde oluyor mu bilmiyorum bakılması lazım. bir denemekte fayda var modem markasını ve modelini internette araştırın derim

araştırdım hocam ama bende eklenmiyor sanırım. ayrıca neden 4s e yükledi 6s e yüklemedi. 6s ingiltereden geldiği için olabilir mi? gerçi 4s te amerikadan geldi ama. ne varsa yaptım.

• sorun çözüldü arkadaşlar. ama söyleyeceklerime sizlerde şaşıracaksınız. dün apple destek hattıyla görüştüm: telefonun wifi sinde sorun olmadığını test ettiler (tanılar ve kullanım kısmından). müşteri temsilciside turkcell superonline kullanıyormuş. onun iphone unda da aynı programlarda indirme hatası verdi (eş zamanlı denedik). ve sorunun turkcell superonline dan kaynaklandıgını ogrendikten sonra turkcell i aradım ve bana butun ayarlarınız normal programı indirdiğiniz yerde sorun var dediler. bende şu cevabı verdim "vodafone hücresel ve ttnet adsl" den indirilebildigini sadece turkcell superonline dan indiremediğimi ve sorun için kayıt düşmelerini istedim. hayır cevabını aldım bu bir sorun değil cevabı aldım ısrarcı olmama ragmen. bana mail atmam gerektigini soyledi. bende durumu izah eden şu maili yazdım:

İyi çalışmalar.
    Turkcell Superonline adsl hizmeti almaktayım.
    15.05.2016 tarihinde müşteri hizmetleri ile yapmış olduğum görüşme sonucu sorunuma çözüm bulunamamış olup tarafınıza mail atmam gerektiği bilgisi verilmiştir.
    Sorunum şudur: apple iphone marka telefonuma "app store" üzerinden bazı uygulamalar indirilememektedir. ben sorunun telefondan kaynaklandığını düşünüp gün içinde "apple destek" müşteri hizmetlerini üç kere aradım ve telefonun bütün ayarlarını ve de sorun olup olmadığını kontrol ettikten sonra başka bir servis sağlayıcı olan ttnet ve vodafone netten sizden indiremediğim uygulamaları indirebilidim. aynı zamanda telefonumun hücresel verisinden (hattım vodafone) sizin servis sağlayıcınızdan indiremediğim programları gene indirebildim. bu durumda ve yaptığım konuşmalar sonucu sorunun sizin servis hizmetiniz olduğu kanaatine emin olarak vardım. ve bu maili tarafınıza gönderiyorum. bu sorundan dolayı tek şikayetçi olan ben olmadığımı da öğrendim.
    sorunun çözülerek tarafıma en kısa zamanda bilgi verilmesini rica eder iyi günler dilerim...

bu satırları yazarken turkcell superonline internetim koptu. sanki bu satırları yazdığımdan haberleri olmuş gibi düşünüyorum. taahütüm bitmesine 4 ay kaldığı için de cayma bedeli 280 lira gibi bir rakam çıktı. eylüle kadar beklerim daha da turkcell superonline kullanmam.

• reeaall R kullanıcısına yanıt
    Öncelikle probleminiz bu kadar büyütülecek bir şey değil zira DNS yada oda olması VPN servisleri ile gayet kolay çözülüyor bence pire için yorgan yakmayın.
    Turkcell - Superonline ADSL hizmeti için yorum yapamayacağım zira Fiber için Türkiye'nin en hızlı internet bağlantısı sunduklarını söyleyebilirim.
    TTNET'e geçme gafletinde bence bulunmayın üstelik destek hattının destek olamıyor olmasıda ayrı bir sinir hastası olma kaynağı bu anlamda bir daha düşünün derim.

Edt : Turkcell - Superonline müşterisiyim aynı sorunu yaşıyorum :) VPN ile istediğimi indiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PesimistChe -- 17 Mayıs 2016; 9:25:18 >
    Apple Airpods 1.Generation
    2016 BMW 116D Joy Plus
  • Modemle felan uğraşmaya gerek yok.

Cihaza VPN indirin uygulama indireceğiniz zaman vpn'i açıp öyle indirin.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.