Şimdi Ara

Steam indirme ve ağ problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50 megabit internetim var, bir oyun indirdim 30gb kadar boyutu vardı sorunsuz şekilde 50 megabitle indi.Ondan sonra oyunun güncellenme dosyalarını indirmeye başladı, ne olduysa tam o an oldu indirme hızı sıfıra kadar düştü ve en sonunda durdu.Tekrar indirmeyi denediğimde yine aynı şeyi tekrarlayıp durdu, farklı oyun indirmeyide denedim fakat değişen bir şey olmadı.

Her türlü çözümü denedim; steam indirme önbelleğini sıfırladım olmadı, indirme bölgesini değiştirdim olmadı, modeme reset attım olmadı, ip adresini ve dns adresini sıfırladım olmadı, en sonunda komple modemi değiştirdim evdeki yedek modemi taktım yine olmadı, ağ sürücüsünü sildim yeniden yükledim hatta farklı versiyonlarını denedim yine olmadı, ağ güvenlik duvarını ve windows güvenlik duvarını kapatmayı denedim fakat oda işe yaramadı, ne yaptıysam olmadı işte.

Sinir oldum, bütün siteler açılıyor internet hızım vs. her şey normal ama bir tek steamde problem yaşıyorum.Sanırım internet servis sağlayıcısından kaynaklı bir sorun var ve steame o yüzden erişemiyorum, bazen giriş yapınca mağaza ana sayfası bile yüklenmiyor.

Elimden gelen her şeyi yaptım ama çözemedim sorunu umarım konuyu doğru yere açmışımdır forumda yeniyim, tavsiye edebileceğiniz bir çözüm önerisi varsa yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sorun kendiliğinden çözüldü konu kapanabilir sanırım vodafone sunucularıyla alakalı bir durum bazen bazı siteler açılmıyor illa bir gün beklemek gerekiyor önceden telekom kullanıyordum onda böyle bir problem yaşamamıştım aynı altyapıyı kullanıyor olmalarına rağmen böyle bir sorun yaşanması garip.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.