Şimdi Ara

Şuana kadar kaç kişiyle çıktınız!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Şuana kadar kaç kişiyle çıktınız!!!

(En Son Oy Tarihi: 16.5.2012)
Giriş
  • Evet kim daha çoğunlukta bakalım objektif dh üyeleri
  • Ciddi 2-3
  • 19 yaşındayım. Hiçbir kızla çıkmadım. Teklif dahi etmedim. Bu karşı cinse karşı ilgisizimliğinden değil. Bir şekilde yetişme tarzı, şartların oluşmaması, bu konularda özgüvenin düşük olması gibi sebeplerden dolayı hiç olmadı. Bakalım bu kafayla ne yapacağız?
  • Elizabeth
  • 1 milyar kişiyle çıksak nolcak 1 kişiyle çıksak nolucak? (: Benim 500 vardır mutlu oldun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suki_

1 milyar kişiyle çıksak nolcak 1 kişiyle çıksak nolucak? (: Benim 500 vardır mutlu oldun?

imzadaki senmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

19 yaşındayım. Hiçbir kızla çıkmadım. Teklif dahi etmedim. Bu karşı cinse karşı ilgisizimliğinden değil. Bir şekilde yetişme tarzı, şartların oluşmaması, bu konularda özgüvenin düşük olması gibi sebeplerden dolayı hiç olmadı. Bakalım bu kafayla ne yapacağız?

+1

Benimde hiç ortam olmadı. Millet orta okulda lisede çıkıyor cıvık cıvık hareketler yapıyorlar. Aşkitom , bebişim felan gibisinden nerdeyse ayda 4 tane sevgili değiştirenler bile var.

Ben eğer biri ile bir ilişki yaşayacaksam o ilişkinin uzun sürmesini isterim millet gibi senede bir kız değiştirmeyi hiç sevmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MaximuS.
    imzadaki senmisin

Hoşlandınmı? Nasıl güzelmi tarzım? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam..

quote:

19 yaşındayım. Hiçbir kızla çıkmadım. Teklif dahi etmedim. Bu karşı cinse karşı ilgisizimliğinden değil. Bir şekilde yetişme tarzı, şartların oluşmaması, bu konularda özgüvenin düşük olması gibi sebeplerden dolayı hiç olmadı. Bakalım bu kafayla ne yapacağız?

+1

Benimde hiç ortam olmadı. Millet orta okulda lisede çıkıyor cıvık cıvık hareketler yapıyorlar. Aşkitom , bebişim felan gibisinden nerdeyse ayda 4 tane sevgili değiştirenler bile var.

Ben eğer biri ile bir ilişki yaşayacaksam o ilişkinin uzun sürmesini isterim millet gibi senede bir kız değiştirmeyi hiç sevmem.

Kendini avut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suki_

quote:

Orijinalden alıntı: -MaximuS.
    imzadaki senmisin

Hoşlandınmı? Nasıl güzelmi tarzım? :)

nefes alsan da yeterli aslında
  • Siklara baktimda kg var oynicaktim yokmus 2 3 gol oynadim
  • tek bir kişide ölümüne değil panpa
  • 2-3 önde gidiyor açık ara

elizabeth istikrarını koruyor

Kendi cinsine ilgi duyanlarda bir kıpraşmalar var

sağ el ve sol el arasında amansız bir yarış var

şuan için ajansımızdan haberler bu kadar.
  • tek bir kişide ölümüne değil panpa
  • Kendi cinsime ilgi duyuyorum

kim lan bunlar
    forum gay
  • quote:

Orijinalden alıntı: grid08

quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam..

quote:

+1

Kendini avut.

yav he he
  • quote:

Yalnız değilsin.
  •  Şuana kadar kaç kişiyle çıktınız!!!
  • Kız bulamıyorum.Her an gay olabilirim.
  • quote:

bunu yazmak için girmiştim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.