Şimdi Ara

Şuan vizyonda bulunan en iyi film ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pazartesi günü sinemaya gitmeyi düşünüyorum da,şu sıralar vizyonda bulunan,izlendiğine değecek en iyi film hangisi? Maymunlar Cehennemi gibi duruyor ama,danışmakta fayda var

• aynen maymunlar cehennemi bende o film in nete düşmesini bekliyorum :(
  • Daha vizyona girmedi herhalde ama her filmin reklamlarında çıkıyor bu film en iyi olabilir... Eğer İMDB resmi çıkmazsa adı Hercules ...

Ancak vizyonda olan filmlerden sorarsanız Maymunlar Cehennemi de olabilir ancak alternatif olarak bilgilendireyim : Eğer İMDB resmi çıkmazsa adı Mezarına Tüküreceğim 2 ...

Bu filmde gidilebilecek hoş bir film... Tabii biraz araştır tarzına uyar mı ben bilmem ama bu benim çok hoşuma giden bir film...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmthlmzn -- 18 Temmuz 2014; 23:17:17 >
  • maymunların ilk filmi daha güzeldi bunda pek beklentiniz olmasın dvd de izlenir bir film yapmışlar..

haa illa gidecekseniz de 3d sine gitmenize gerek yok.3d yi güzel kullanmamışlar 2d izlemek yeterli.

hala vizyondaysa edge of tomorrow çok güzeldi onu mutlaka izleyin derim
  • Maymunlar Cehennemine gittim benim hoşuma gitti vizyondaki filmlerede bakarsak bence en iyi seçenek o gibi birde Motel filmi var fragmanını izledim benim hoşuma gitti oda olabilir sevdiğin tarza kalmış
  • Maymunlar Cehennemini öneririm ortalama idi ama iyidi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her Yılın En İyi 10 Filmi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.