Şimdi Ara

Şuan nöbet geçiriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki gündür citolu alamıyorum bugünde yawwwe oglummm kimse bana dünyanın adaletli olduğundan bahsetmedim lannn tipsizim niye olum abiii yazdığım.tum kızlar şuan birileriyle çıkıyor şişko bile olum cildiracam olum

Abi tek çare olummu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halaycibasi -- 10 Mart 2020; 22:35:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah baska dert vermesin bro ya kizlar bakmiyor nasil bi derttir

Ben artik ciddi ciddi kendime beddua etmeye basladim ölmem için

Suana kadar hakli yere cok kisiye beddua ettim hiçbiri tutmadi belki bu kez tutar

Yine edeyim

İnşaAllah en kisa zamanda geberip giderim bu pis dunyadan kurtulurum amin

Yeter artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizi ancak ölüm özgür kılar.

• Şuan nöbet geçiriyorum

• Nasıl bir ortam oldu burası böyle, içim kararıyor eskiden böyle değildi.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    yapma hocam sen bu kadar kotu durumda degildin ne oldu dicem yasin daha genc yoksa sen de umudu kestin mi memleketten ve insanlardan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam nasilsin

• Kanka bu dünyada ölmeyi hak edip yaşayan onlarca insan varken bizler ölmeyi değil inadına yaşamayı seçeceğiz başka yol yok bizim için. Her ne kadar topluma ayak uyduramıyor olsak da sürekli deneyerek devam edeceğiz. Umarım sağlık durumun düzelir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazotçu

yapma hocam sen bu kadar kotu durumda degildin ne oldu dicem yasin daha genc yoksa sen de umudu kestin mi memleketten ve insanlardan
    Memleket de insanlar da umrumda degil benim hayatim elden gidiyor artik reis

Hayat amacim yok oluyor

Kendi adima da degil ailem adina istedigim seyler olmuyor

Kardesim dinden uzaklasiyor ne yapsam isindiramiyorum zaten 1001 turlu derdim var her gun bi de bu canımı yakıyor

Sahsen ben artik zen felsefesine tamamen inanmis durumdayim hayat istiraptir öl kurtul

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F7CE7F94C

Kanka bu dünyada ölmeyi hak edip yaşayan onlarca insan varken bizler ölmeyi değil inadına yaşamayı seçeceğiz başka yol yok bizim için. Her ne kadar topluma ayak uyduramıyor olsak da sürekli deneyerek devam edeceğiz. Umarım sağlık durumun düzelir...
    Hayat 2 kol 10 tirnakla yapisilacak kadar degerli degil

Şuan cidden bir nefeste huu diye veresim var canımı

kardesim konunu da okudum durumunun farkindayim ben buraya yazsam ki daha once yazdim konu acma hakkimin olmasi disinda hicbir karsilik gelmedi o kadar vahimdi.. artik buraya yazmiyorum ama sanirim sen de ailenin ustune titriyorsun didiniyorsun sistemi insanlari cozdugun icin ruh kanamasi geciriyorsun. bu hala hayatta oldugunu gosterir bir de knk baskalarini degistirmeye calismak onlara yardim etmek isterken kendimizi cok hirpaliyoruz. ben de annemin babamin ustune titriyorum ama sonuc alamiyorum hayatta baska kimsem yok cunku. neyse cok sey yazilir da kaygilarinda cok haklisin Allah yolunu acik etsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi nöbetler....
    Hocam sen 6-7 ay önce çok daha neşeli pozitif bir insandın. Bu aralar iyice hayattan soğuduğunu hissediyorum. Ne oldu sana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazotçu

kardesim konunu da okudum durumunun farkindayim ben buraya yazsam ki daha once yazdim konu acma hakkimin olmasi disinda hicbir karsilik gelmedi o kadar vahimdi.. artik buraya yazmiyorum ama sanirim sen de ailenin ustune titriyorsun didiniyorsun sistemi insanlari cozdugun icin ruh kanamasi geciriyorsun. bu hala hayatta oldugunu gosterir bir de knk baskalarini degistirmeye calismak onlara yardim etmek isterken kendimizi cok hirpaliyoruz. ben de annemin babamin ustune titriyorum ama sonuc alamiyorum hayatta baska kimsem yok cunku. neyse cok sey yazilir da kaygilarinda cok haklisin Allah yolunu acik etsin
    Usta Allah senden razi olsun

Tam ruh esimsin yeminle

Beni su forumda çözen ilk adamsin

Millet beni paragoz falan saniyo araba telefon konusu aciyorum diye alakasi yok cok da umrumdaydi onlar ben oylesine yaziyorum

Su aile dertleri adamı mahfediyor öyle boyle degil

İcini kanatiyor adamın

Her konuna etiketle beni tastamam okurum reis seviyorum seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F7CE7F94C

Hocam sen 6-7 ay önce çok daha neşeli pozitif bir insandın. Bu aralar iyice hayattan soğuduğunu hissediyorum. Ne oldu sana?
    Reyiz makara yaparim her zaman da 12 senedir mutsuzum bea

Bugun ekstra mutsuz oldum kardeşim canımı sıktı göz göre göre dinden uzaklaşıyor kafam atıyor

Olm as senin dertlerin dert değil yediğin önünde yemedigin arka da tipin iyi bunlar benden artı yönlerin sirf bunları bile kullanarak çok rahat bir şekilde mutlu olabilirsin

Olm bı tipim olsaydı diğer herşey kötü gitseydi keşke yaww tıp herşeydir gördüğün muamele bile değişir

• quote:

Orijinalden alıntı: halaycibasi

Olm as senin dertlerin dert değil yediğin önünde yemedigin arka da tipin iyi bunlar benden artı yönlerin sirf bunları bile kullanarak çok rahat bir şekilde mutlu olabilirsin

Olm bı tipim olsaydı diğer herşey kötü gitseydi keşke yaww tıp herşeydir gördüğün muamele bile değişir
    Yav mübarek

Benim bi arki var sekil ve yakisikli adam

İstedi mi her türlü kiz dusuyor

Ama cocuk asla burda kizlara prim kasmakla ugrasmiyor bizim kizlar adami kopek ediyor kendine adam yurt disi hariç asla bu islere girmiyor

Ben 10da 4luk bi tipe sahibim bana bile bakan eden kizlar oluyor sevgililik teklif eden (ustu kapali) asik olan da cok oldu ama psikolojim hic musait olmadi 3 ay sonra 23üm

Allah askina su isi dert etmeyin ya dünyanın en bos isi

• Kozmoz Karizmanın doruklarındayım zirvede bırakıp son vermek istiyorum yatıyorum sabahı görmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi standartlarabidesi -- 11 Mart 2020; 0:24:0 >
    Tabi banada kızlar ilgi gösterse bende dert etmem.ulan bir şişman bile bana bakmıyor.gunluk hayatında tilinden dolayı psikolojik olarak asagilanmak girdiğim her ortamda çoğunlukla en tipsiz ben olmak hep geri plana itilmek

Anlamazsınız tabi cildiriyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: halaycibasi

Tabi banada kızlar ilgi gösterse bende dert etmem.ulan bir şişman bile bana bakmıyor.gunluk hayatında tilinden dolayı psikolojik olarak asagilanmak girdiğim her ortamda çoğunlukla en tipsiz ben olmak hep geri plana itilmek

Anlamazsınız tabi cildiriyorum
    Knk suan gosteren hic yok 4 5yil onceyi diyom bea

Sadece arada goz goze geliyorum

Suratım cokuk gozler mosmor suan doğru duzgun yemek bulamiyoz agzini kiriyim vucut ayvayi yedi

Para yap para

Parasiz kaldi mi neler oluyor bilmiyorsun en kral kiz paranin keyfinin 1000de birini vermez hele paranin yoklugu hicbir yakisikliligin yoklugunun acisiyla ölçülemez

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.