Şimdi Ara

Şuan matta 3 net yapan biri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temelim yok geo0 ama hergün 2 saat fix çalışmaya başladım video izleyerek hedefim 20 net.Ant mat var örnegin temel rasyonel sayıları isledim ordaki basitlerden zora kadar olanlark cözüyorum hergün 30-40 dakika ekstradan. geometri ve lys mata ne zaman nasıl halledicem bilmiyorum.Karekök 0 matematik kitabını alayımmı? hangi hocayı izleyeyim? 20 net. Mümkünmü sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bak bende 1 ay önce bildiğin -0.25 net yapmıştım sonra ant matı problemlere kadar yarım yamalak bitirdim üstüne biraz karekök 0 çözmüştüm şu an 12 net civarındayım benimde hedef 25 net yani geo ve problemleri sıkı tutmak lazım 20 soru yaklaşık burdan zaten
  • Hadi inşallah geoyu 0 dan haftada 4-5 saat konu anlatım basit örnek olarak calisicam 2 gün falan.Lys mata ne zaman baslayayim bilmiyorum zaten baslasamda denklem carpanlara aykrma üslü kökşü sayılar hep eksik yapamam. Hangi konu anlatım kitabını cözüyosunuz ?

• Aslında geo zorluyorsa bırakıp full mat abanadabilirsin hedefin 20 ise

• Bnde mat dan 2,3 net anca yapıyorum hedefim 15 net suan elimde ant.matematik var 15 güne kadar bitirip 2. alacam Geo zaten yok çalışmayacağim Mata nasıl çalışayım hangi kitaplari kullanayim hangi hocaları izleyeyim?

• Ant mat yerine karekök 0 başlamanı tavsiye ederim,ant mata gore seni daha çok ilerletir ve yapamazsın edemezsin diyende olur yaparsın diyende bunu sadece sen belirleyebilirsin kendini kısıtlama

• Durum nedir kardeşim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FİZİK'te 5+ net yapanlar
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Karekök 0 cözüyorum denemede 5-6 tane yapabildim diğer 2-3 tanede iişlem hatası vb gitti zor soruları ckzmekte zorlanıyorum ama eskisi gibi bosbos bakmıorum kalemle bişeyler ciziyorum yapmaya calisiyorum bakalım

• dogukanwyy kullanıcısına yanıt
    Anladım kardeşim devam devam
  • Önce basit temel atacak bir mat1 kitani al.sonra bu kitabi videolarla beraber götürmeye çalis.eger maddi durumun varsa özel ders alirsan 25-30 yaparsin zamani verimli kullan

• brohakkındırxd kullanıcısına yanıt
    Seboooo nasıl gidiyor diş

• brohakkındırxd kullanıcısına yanıt
    Hızlı hızlı yapıyorum, video izliyorum ama zorlanıyorum ve sıkılıyorum cogu zaman. Başka önerix varmı?

• Geometride bi öneri veremiyorum aynı dertten müzdaripim Bende 5 ay önce 0 dim matematikde, karekök 0 aldım internetteki videoları izleye izleye not tuttum hemen üzerine de soru cozdum ha şuan hâlâ öyle çok yuksek netler yapamiyorum ama kendimce yeterli olanı yapıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RawShed

hocam bak bende 1 ay önce bildiğin -0.25 net yapmıştım sonra ant matı problemlere kadar yarım yamalak bitirdim üstüne biraz karekök 0 çözmüştüm şu an 12 net civarındayım benimde hedef 25 net yani geo ve problemleri sıkı tutmak lazım 20 soru yaklaşık burdan zaten

Hocam benimde hedef 25. Antrenmanlarla mat1-2 bitti. Fem ilk adım matematik bitirdim ve az çok bi temel oluşturdum. Şimdi güvender ve birey b birlikte götürüyorum. Birey b biraz zorluyor ama genel olarak fena değilim gibi Yalnız geometri icin ne önerirsiniz? Sıradışı analiz tamamı çözümlü aldım. Onu bitirdikten sonra neye başlamalı. Baya temelden alıyor sıradışı analiz.

• Evajava kullanıcısına yanıt
    Netleriniz ne durumda acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: LesAnders

Seboooo nasıl gidiyor diş

Çok iyi gidiyor dostummm:))sen ne yapiyorsan nasil gidiyor

• Arkadaslar dort islem yapsaniz bile 4-5 net garanti gelir. Anlamadim nasil 3 net yapiyonuz sorun nerde . Cok mu yanlis yapaak gidiyo.

• Gecen sene 6 net ile baslamistim son hafta denemelerde sadece mat kisminden 27-28 civari yapiyordum sinavda sadece mat kismindan 23 yaptim geom olsa 30 civari yapabilirdim bu sene mezunum 26-27 civari dolaniyorum geoya da baslicam hedefim 30-35 civari sana su tavsiyeyi verebilirim yarim yamalak da olsa tum konulari belli bir surede bitir deneme cozmeye basla hem deneme hem konu tekrari hemde kaynak tarama olarak gidersin 20 ustune rahat cikarsin

• hedefgazihukuk kullanıcısına yanıt
    aynen hocam simetriyi bitirip deneme başlıcam bende

• 12 de ilk denememde 1.5 netim vardi ygs de 21 net yapmistim eger istersen hersey olabilir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.